Adware.MegaSearch

Adware.MegaSearch

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 1,922
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 3,413
Parë për herë të parë: July 24, 2009
Parë për herë të fundit: November 15, 2022
OS/OS të prekura: Windows

MegaSearch është një shirit veglash shtesë i Internet Explorer që ndryshon faqen e paracaktuar të kërkimit dhe gjurmon aktivitetin e përdoruesve në internet. Spyware dërgon të dhënat e mbledhura në një faqe interneti të paracaktuar. MegaSearch nuk përhapet dhe duhet të instalohet manualisht.

Pseudonimet

15 shitës sigurie e shënuan këtë skedar si keqdashës.

Softuer antivirus Zbulim
Sophos Dynamic Toolbar
Panda Adware/Naupoint
NOD32 Win32/Adware.MegaSearch
McAfee potentially unwanted program Adware-Quickbar
K7AntiVirus not-a-virus:AdWare.Win32.MegaSearch.b
Ikarus not-a-virus:AdWare.Win32.MegaSearch
Fortinet Adware/Megasearch
F-Secure AdWare.Win32.MegaSearch.b
DrWeb Adware.MegaSearch
Comodo Application.Win32.Adware.MegaSearch
ClamAV Adware.Search-34
CAT-QuickHeal AdWare.BHO.MegaSearch.b (Not a Virus)
BitDefender Adware.Megasearch.H
AVG Generic.CEJ
Avast Win32:Adware-gen

SpyHunter zbulon dhe heq Adware.MegaSearch

Detajet e sistemit të skedarit

Adware.MegaSearch krijon skedarin (et) e mëposhtëm:
# Emri i skedarit MD5 Zbulimet
1. vzbb.dll 26b15daf01f0ad86b5563c981c42b300 3

Në trend

Po ngarkohet...