Adbwe.co.in

Adbwe.co.in është një faqe interneti që i mungon besueshmëria dhe është krijuar nga individë me synimin për të shfrytëzuar përdoruesit për përfitimin e tyre. Kjo faqe interneti përdor taktika mashtruese për të mashtruar përdoruesit për të mundësuar njoftime shtytëse, duke përdorur mesazhe mashtruese që keqinterpretojnë qëllimin dhe funksionalitetin e këtyre njoftimeve. Sapo përdoruesit të japin lejet, Adbwe.co.in fiton aftësinë për t'i përmbytur ato me dritare ndërhyrëse kërcyese, pavarësisht nëse shfletuesi është duke u përdorur në mënyrë aktive ose thjesht po funksionon në sfond.

Cilësia e dobët e përmbajtjes që gjendet zakonisht në Adbwe.co.in mund t'i atribuohet lidhjeve të saj me rrjete të dyshimta reklamimi. Këto rrjete përfitojnë nga funksioni i njoftimit shtytës për të promovuar lloje të ndryshme të përmbajtjes, duke filluar nga taktikat e anketimit dhe skemat e dyshimta të pasurimit të shpejtë deri te lidhjet që çojnë në faqet e internetit të infektuara me malware ose alarme të rreme për infeksione të shumta në pajisjen e përdoruesit.

Përdoruesit duhet të jenë të kujdesshëm kur ndërveprojnë me sajte mashtruese si Adbwe.co.in

Uebsajte të shumta mashtruese, si Adbwe.co.in, përdorin taktika të ngjashme duke përdorur formulime identike dhe pamje vizuale për të mashtruar vizitorët që të pranojnë të marrin mesazhe të padëshiruara. Këto faqe interneti shpesh shfaqin paraqitje dhe funksionalitete të ngjashme, me udhëzime që, megjithëse ndryshojnë pak në formulim, në thelb i shërbejnë të njëjtit qëllim.

Këto kërkesa zakonisht përfshijnë mesazhe të tilla si:

 • 'Nëse jeni 18+, klikoni Lejo'
 • 'Kliko Lejo për të filluar shkarkimin'
 • "Ju lutemi trokitni lehtë mbi Lejo për të vazhduar"
 • 'Kliko 'Lejo' për të fituar një çmim dhe për ta marrë atë në dyqanin tonë!'
 • 'Kliko Lejo për të konfirmuar që nuk je robot'

Këto mesazhe mund të duken të njohura dhe të padëmshme, të ngjashme me proceset standarde të verifikimit që hasin shumë përdorues të internetit. Megjithatë, është thelbësore të pranohet se këto kërkesa nuk janë verifikime legjitime. Pavarësisht përpjekjeve të aktorëve të lidhur me mashtrimin për të bindur përdoruesit ndryshe, qëllimi i vetëm i këtyre kërkesave për njoftime shtytëse është të fitojnë autorizimin për të dërguar njoftime përmes API-së së shfletuesit.

Klikimi 'Lejo' nuk çon në përmbajtjen ose veprimin e premtuar; në vend të kësaj, ai i jep leje faqes së internetit për të shtyrë njoftimet e pakërkuara drejtpërdrejt te përdoruesi. Prandaj, është thelbësore që përdoruesit të jenë të kujdesshëm dhe të mos bien pas këtyre taktikave mashtruese, pasi ato mund të çojnë në postë të padëshiruar dhe rreziqe të mundshme sigurie.

Sigurohuni që të ndaloni të gjitha faqet e dyshimta nga dhënia e njoftimeve ndërhyrëse në pajisjet tuaja

Për të siguruar që faqet e internetit të dyshimta të mos japin njoftime ndërhyrëse në pajisjet tuaja, ndiqni këto hapa:

 • Rishikimi i lejeve të njoftimit :
 • Shkoni te cilësimet e shfletuesit tuaj (p.sh. Chrome, Firefox, Safari).
 • Kërkoni seksionin që lidhet me njoftimet ose lejet.
 • Inspektoni listën e faqeve të internetit që kanë leje për të dërguar njoftime.
 • Anuloni lejen për çdo faqe interneti të dyshimtë ose të padëshiruar (p.sh., ato që promovojnë reklama, mashtrime ose përmbajtje të parëndësishme).
 • Blloko njoftimet në sajte specifike :
 • Ndërsa vizitoni një faqe interneti, nëse hasni një kërkesë njoftimi, refuzoni lejen ose klikoni "Blloko" ose "Mohoni" kur ju kërkohet.
 • Shumica e shfletuesve ofrojnë opsionin për të bllokuar njoftimet nga faqet e internetit specifike direkt nga kërkesa e njoftimit.
 • Instaloni bllokuesit e reklamave ose shtesat e sigurisë :
 • Merrni parasysh avantazhet e përdorimit të shtesave ose shtesave të shfletuesit që bllokojnë reklamat dhe njoftimet ndërhyrëse.
 • Bllokuesit e reklamave dhe shtesat e sigurisë mund të ndihmojnë në parandalimin e shfaqjes së përmbajtjeve me qëllim të keq ose të padëshiruar në faqet e internetit.
 • Mbani të përditësuar shfletuesin dhe softuerin tuaj :
 • Përditësoni rregullisht shfletuesin tuaj dhe çdo softuer të instaluar në versionet më të fundit.
 • Përditësimet shpesh përmbajnë rregullime sigurie që mund të ndihmojnë në mbrojtjen kundër dobësive të shfrytëzuara nga faqet e internetit me qëllim të keq.
 • Tregoni kujdes kur shfletoni :
 • Jini të kujdesshëm kur vizitoni faqe interneti të panjohura ose të dyshimta.
 • Shmangni klikimin në dritare kërcyese, reklama ose kërkesa që duken mashtruese ose shumë të mira për të qenë të vërteta.
 • Përdorni softuerin e sigurisë :
 • Instaloni softuer me reputacion kundër malware që përfshin veçoritë e mbrojtjes në ueb.
 • Programet kundër malware mund të ndihmojnë në identifikimin dhe bllokimin e faqeve të internetit me qëllim të keq dhe parandalimin e njoftimeve të padëshiruara.

Duke zbatuar këto hapa dhe duke mbajtur një qasje të kujdesshme gjatë shfletimit në internet, ju mund të parandaloni efektivisht faqet e internetit të dyshimta që të dërgojnë njoftime ndërhyrëse në pajisjet tuaja dhe të mbroheni nga rreziqet e mundshme të sigurisë që lidhen me njoftime të tilla.

URL-të

Adbwe.co.in mund të thërrasë URL-të e mëposhtme:

adbwe.co.in

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...