Sådan downloader du SpyHunter 5

SpyHunter 5 er en Windows-applikation designet til at scanne efter, identificere, fjerne og blokere malware, potentielt uønskede programmer (PUP'er) og andre objekter.

Hvis den gratis SpyHunter 5-scanner allerede er installeret på dit system, og du har købt et SpyHunter 5-abonnement, behøver du ikke at downloade SpyHunter 5 igen for at aktivere den fulde version.

Bemærk venligst: Du skal abonnere og aktivere den fulde version af SpyHunter 5 for at få adgang til dets premium-funktioner, herunder fjernelsesfunktioner og avanceret kundesupport via Spyware HelpDesk . Du kan stadig bruge SpyHunter 5's scanner (gratis version) uden et betalt abonnement.

Har du problemer med at downloade SpyHunter 5? For at downloade SpyHunter 5 skal du blot følge instruktionerne nedenfor. Du vil ikke blive opkrævet yderligere gebyrer for at gendownloade SpyHunter 5.

Før download:

• Sørg for, at alle SpyHunter 5-vinduer er lukkede , og følg derefter instruktionerne nedenfor meget omhyggeligt.
  • Sørg for, at enhver firewall-software, som du kører på din maskine, er deaktiveret , da den kan forstyrre downloadprocessen.

For at downloade SpyHunter 5 skal du følge instruktionerne nedenfor.

• Brug din webbrowser til at gå til www.enigmasoftware.com.
  • Indtast din e-mail-adresse og adgangskode i "Min konto" -login-feltet, som er placeret øverst til højre på webstedet.

(Hvis du har glemt din adgangskode, kan den findes i den ordrebekræftelsesmail, der blev sendt til dig).
  • Du vil blive dirigeret til siden "Min konto" .
  • Klik på linket "Mine produkter" .

Hvis du har købt SpyHunter 5, skal de vises på skærmen, der vises.
  • Find det produkt, du vil downloade, og klik på knappen "Download nu" , som er placeret under billedet af produktkassen.
  • Din browser kan spørge dig, hvor du vil gemme den downloadede fil. Sørg for at notere, hvilken mappe du har gemt filen i. Vi anbefaler, at du gemmer installationsfilen på din "Desktop" , så du nemt kan finde den til installationen. Installationsfilen kaldes normalt "SpyHunter-Installer.exe" , men den kan også være en variation af disse navne.
  • Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på den for at starte installationsprocessen.
  • Når installationen er fuldført, vil du se en blå SpyHunter-genvej på dit skrivebord. Dobbeltklik på dette ikon for at starte det faktiske program (hvis programmet ikke allerede kører).
    Bemærk: Efter installation af SpyHunter 5, husk venligst at slette det downloadede installationsprogram fra dit skrivebord. Det hedder sandsynligvis "SpyHunter-Installer.exe" . Det er meget vigtigt, at du sletter det for at undgå fremtidig forvirring.
  • Hvis du er en aktiv betalt abonnent, skal du aktivere SpyHunter. For instruktioner om, hvordan du aktiverer SpyHunter 5, gå til "Sådan registreres og aktiveres SpyHunter 5" .

For yderligere instruktioner om, hvordan du installerer SpyHunter 5, gå til "Sådan installeres SpyHunter 5" for visuelt at se installationsprocessen.

Indlæser...