Kuinka ladata SpyHunter 5

SpyHunter 5 on Windows-sovellus, joka on suunniteltu etsimään, tunnistamaan, poistamaan ja estämään haittaohjelmia, mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia (PUP) ja muita kohteita.

Jos ilmainen SpyHunter 5 -skanneri on jo asennettu järjestelmääsi ja olet ostanut SpyHunter 5 -tilauksen, sinun ei tarvitse ladata SpyHunter 5:tä uudelleen täysversion aktivoimiseksi.

Huomaa: Sinun on tilattava ja aktivoitava SpyHunter 5:n täysi versio saadaksesi pääsyn sen huippuominaisuuksiin, mukaan lukien poisto-ominaisuus ja edistynyt asiakastuki Spyware HelpDesk kautta. Voit edelleen käyttää SpyHunter 5:n skanneria (ilmainen versio) ilman maksullista tilausta.

Onko sinulla ongelmia SpyHunter 5:n lataamisessa? Lataa SpyHunter 5 noudattamalla alla olevia ohjeita. Sinulta ei veloiteta ylimääräisiä maksuja SpyHunter 5:n uudelleenlataamisesta.

Ennen latausta:

• Varmista , että kaikki SpyHunter 5:n ikkunat ovat kiinni , ja noudata sitten alla olevia ohjeita erittäin huolellisesti.
  • Varmista , että kaikki koneessasi olevat palomuuriohjelmistot on poistettu käytöstä , koska ne voivat häiritä latausprosessia.

Lataa SpyHunter 5 noudattamalla alla olevia ohjeita.

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen www.enigmasoftware.com.
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi "Oma tili" -kirjautumiskenttään, joka sijaitsee sivuston oikeassa yläkulmassa.

(Jos olet unohtanut salasanasi, löydät sen sinulle sähköpostitse lähetetystä tilausvahvistussähköpostista).
  • Sinut ohjataan "Oma tili" -sivulle.
  • Napsauta "Omat tuotteet" -linkkiä.

Jos olet ostanut SpyHunter 5:n, niiden pitäisi näkyä näkyviin tulevassa näytössä.
  • Etsi tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta "Lataa nyt" -painiketta, joka sijaitsee tuotelaatikon kuvan alla.
  • Selaimesi saattaa kysyä sinulta, minne haluat tallentaa ladatun tiedoston. Muista kirjoittaa muistiin, mihin kansioon olet tallentanut tiedoston. Suosittelemme, että tallennat asennustiedoston "Työpöydällesi" , jotta löydät sen helposti asennusta varten. Asennustiedoston nimi on yleensä "SpyHunter-Installer.exe" , mutta se voi olla myös näiden nimien muunnelma.
  • Kun olet ladannut tiedoston, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla sitä.
  • Kun asennus on valmis, näet sinisen SpyHunter-pikakuvakkeen työpöydälläsi. Kaksoisnapsauta tätä kuvaketta käynnistääksesi varsinaisen ohjelman (jos ohjelma ei ole vielä käynnissä).
    Huomautus: Kun olet asentanut SpyHunter 5:n, muista poistaa ladattu asennusohjelma työpöydältäsi. Sen nimi on luultavasti "SpyHunter-Installer.exe" . On erittäin tärkeää, että poistat sen tulevien sekaannusten välttämiseksi.
  • Jos olet aktiivinen maksullinen tilaaja, sinun on aktivoitava SpyHunter. Ohjeet SpyHunter 5:n aktivointiin saat kohdasta "SpyHunter 5:n rekisteröinti ja aktivointi" .

Lisätietoja SpyHunter 5:n asentamisesta on kohdassa "SpyHunter 5:n asentaminen" nähdäksesi asennusprosessin visuaalisesti.

Ladataan...