Hur man laddar ner SpyHunter 5

SpyHunter 5 är ett Windows-program designat för att söka efter, identifiera, ta bort och blockera skadlig programvara, potentiellt oönskade program (PUP) och andra objekt.

Om den kostnadsfria skannern SpyHunter 5 redan är installerad på ditt system och du har köpt ett SpyHunter 5-abonnemang, behöver du inte ladda ner SpyHunter 5 igen för att aktivera den fullständiga versionen.

Observera: Du måste prenumerera och aktivera den fullständiga versionen av SpyHunter 5 för att få tillgång till dess premiumfunktioner, inklusive borttagningskapacitet och avancerad kundsupport via Spyware HelpDesk . Du kan fortfarande använda SpyHunter 5:s skanner (gratisversion) utan ett betalabonnemang.

Har du problem med att ladda ner SpyHunter 5? För att ladda ner SpyHunter 5, följ bara instruktionerna nedan. Du kommer inte att debiteras några extra avgifter för att ladda ner SpyHunter 5 igen.

Innan du laddar ner:

• Se till att alla SpyHunter 5-fönster är stängda och följ sedan instruktionerna nedan mycket noggrant.
  • Se till att alla brandväggsprogram som du kör på din maskin är inaktiverade , eftersom det kan störa nedladdningsprocessen.

För att ladda ner SpyHunter 5, följ instruktionerna nedan.

• Använd din webbläsare för att gå till www.enigmasoftware.com.
  • Ange din e-postadress och ditt lösenord i inloggningsrutan "Mitt konto" , som finns uppe till höger på webbplatsen.

(Om du har glömt ditt lösenord finns det i orderbekräftelsens mejl som skickades till dig via e-post).
  • Du kommer att dirigeras till sidan "Mitt konto" .
  • Klicka på länken "Mina produkter" .

Om du har köpt SpyHunter 5 bör de visas på skärmen som visas.
  • Leta reda på produkten som du vill ladda ner och klicka på knappen "Ladda ner nu" som finns under bilden av produktlådan.
  • Din webbläsare kan fråga dig var du vill spara den nedladdade filen. Se till att anteckna vilken mapp du har sparat filen i. Vi rekommenderar att du sparar installationsfilen på ditt "skrivbord" så att du enkelt kan hitta den för installationen. Installationsfilen kallas vanligtvis "SpyHunter-Installer.exe" , men den kan också vara en variant av dessa namn.
  • När du har laddat ner filen dubbelklickar du på den för att påbörja installationsprocessen.
  • När installationen är klar kommer du att se en blå SpyHunter-genväg på ditt skrivbord. Dubbelklicka på den här ikonen för att starta det faktiska programmet (om programmet inte redan körs).
    Obs: När du har installerat SpyHunter 5, kom ihåg att ta bort det nedladdade installationsprogrammet från ditt skrivbord. Det heter förmodligen "SpyHunter-Installer.exe" . Det är mycket viktigt att du tar bort det för att undvika framtida förvirring.
  • Om du är en aktiv betalprenumerant måste du aktivera SpyHunter. För instruktioner om hur du aktiverar SpyHunter 5, gå till "Hur man registrerar och aktiverar SpyHunter 5" .

För ytterligare instruktioner om hur man installerar SpyHunter 5, gå till "Hur man installerar SpyHunter 5" för att visuellt se installationsprocessen.