Sådan installeres SpyHunter

Følgende trin forklarer, hvordan du installerer SpyHunter på din computer:

1. Hvis du ønsker at downloade SpyHunters Spyware Scanner, skal du klikke her for at downloade . Bemærk venligst: Det er først efter at du har aktiveret den fulde version af SpyHunter, at programmet låser alle dets funktioner op, såsom Spyware HelpDesk , daglige definitionsopdateringer og gratis kundesupport. Du kan dog bruge SpyHunters spyware-scanner (gratis version) med dens begrænsede funktioner uden aktivering.
  2. I "File Download" -dialogboksen skal du trykke på "Gem" for at gemme SpyHunter-filen.
    Download og ædelsten SpyHunter
  3. I dialogboksen "Gem som" skal du gemme SpyHunter-filen på dit skrivebord.
    Gem SpyHunter på skrivebordet
  4. Søg efter det installationsprogram, du valgte at downloade på dit skrivebord. Når du finder filen med et ikon for en computer og en disk (som vist på billedet nedenfor), skal du dobbeltklikke på det ikon for at køre SpyHunter.
    SpyHunter ikon
  5. Hvis du ikke kan finde SpyHunter-filen på dit skrivebord, skal du klikke på knappen "Start" og klikke på "Find eller søg" . Indtast derefter "spyhunter" og klik på "Søg".
  6. Dobbeltklik på installationsfilen, og du vil blive bedt om en licensaftale. Læs venligst licensaftalen igennem og marker afkrydsningsfeltet, der angiver, at du accepterer vilkårene, og klik på "Næste".
  7. Den næste skærm vil bede om en "Destinationsmappe" . Du vil installere SpyHunter i "C:\Program Files\SpyHunter", som allerede skulle være valgt.
  8. Klik på "Næste" . Hvis der vises en meddelelse om, at den angivne mappe allerede eksisterer, skal du klikke på "Ja" .
  9. Du er nu klar til at installere, klik på "Næste".
  10. Når installationsprocessen er fuldført, skulle der vises et vindue, der spørger, om du vil genstarte.
  11. Klik på "JA, genstart min computer nu" og klik derefter på "Udfør".
Indlæser...