Hoe SpyHunter 5 te downloaden

SpyHunter 5 is een Windows-toepassing die is ontworpen om malware, mogelijk ongewenste programma's (PUP's) en andere objecten te scannen, te identificeren, te verwijderen en te blokkeren.

Als de gratis scanner van SpyHunter 5 al op uw systeem is geïnstalleerd en u een abonnement op SpyHunter 5 hebt gekocht, hoeft u SpyHunter 5 niet opnieuw te downloaden om de volledige versie te activeren.

Let op: u moet zich abonneren op en de volledige versie van SpyHunter 5 activeren om toegang te krijgen tot de premiumfuncties, waaronder verwijderingsmogelijkheden en geavanceerde klantenondersteuning via de Spyware HelpDesk . U kunt de scanner van SpyHunter 5 (gratis versie) nog steeds gebruiken zonder een betaald abonnement.

Problemen met het downloaden van SpyHunter 5? Volg de onderstaande instructies om SpyHunter 5 te downloaden. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht om SpyHunter 5 opnieuw te downloaden.

Voor het downloaden:

• Zorg ervoor dat alle SpyHunter 5-vensters gesloten zijn en volg de onderstaande instructies zeer zorgvuldig.
  • Zorg ervoor dat alle firewallsoftware die op uw computer wordt uitgevoerd, is uitgeschakeld , omdat dit het downloadproces kan verstoren.

Volg de onderstaande instructies om SpyHunter 5 te downloaden.

• Gebruik uw webbrowser om naar www.enigmasoftware.com te gaan.
  • Voer uw e-mailadres en wachtwoord in in het inlogvenster "Mijn account" , rechtsboven op de website.

(Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit vinden in de e-mail met de orderbevestiging die naar u is verzonden).
  • U wordt doorverwezen naar de pagina "Mijn account" .
  • Klik op de link "Mijn producten" .

Als u SpyHunter 5 hebt gekocht, moeten deze worden weergegeven op het scherm dat verschijnt.
  • Zoek het product dat u wilt downloaden en klik op de knop "Nu downloaden" , onder de afbeelding van de productdoos.
  • Uw browser kan u vragen waar u het gedownloade bestand wilt opslaan. Zorg ervoor dat u noteert in welke map u het bestand hebt opgeslagen. We raden u aan het installatiebestand op uw "Bureaublad" op te slaan, zodat u het gemakkelijk kunt vinden voor de installatie. Het installatiebestand wordt gewoonlijk "SpyHunter-Installer.exe" genoemd, maar het kan ook een variant van die namen zijn.
  • Nadat u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u erop om het installatieproces te starten.
  • Nadat de installatie is voltooid, ziet u een blauwe SpyHunter-snelkoppeling op uw bureaublad. Dubbelklik op dit pictogram om het eigenlijke programma te starten (als het programma nog niet actief is).
    Opmerking: vergeet niet om na het installeren van SpyHunter 5 het gedownloade installatieprogramma van uw bureaublad te verwijderen. Het heet waarschijnlijk "SpyHunter-Installer.exe" . Het is erg belangrijk dat u het verwijdert om toekomstige verwarring te voorkomen.
  • Als u een actieve betaalde abonnee bent, moet u SpyHunter activeren. Ga voor instructies over het activeren van SpyHunter 5 naar "Hoe te registreren en SpyHunter 5 te activeren" .

Ga voor verdere instructies over het installeren van SpyHunter 5 naar "SpyHunter 5 installeren" om het installatieproces visueel te zien.

Bezig met laden...