Hvordan laste ned SpyHunter 5

SpyHunter 5 er et Windows-program designet for å skanne etter, identifisere, fjerne og blokkere skadelig programvare, potensielt uønskede programmer (PUP-er) og andre objekter.

Hvis den gratis SpyHunter 5-skanneren allerede er installert på systemet ditt, og du har kjøpt et SpyHunter 5-abonnement, trenger du ikke å laste ned SpyHunter 5 på nytt for å aktivere fullversjonen.

Merk: Du må abonnere og aktivere den fulle versjonen av SpyHunter 5 for å få tilgang til premiumfunksjonene, inkludert fjerningsmuligheter og avansert kundestøtte via Spyware HelpDesk . Du kan fortsatt bruke SpyHunter 5s skanner (gratisversjon) uten et betalt abonnement.

Har du problemer med å laste ned SpyHunter 5? For å laste ned SpyHunter 5, følg bare instruksjonene nedenfor. Du vil ikke bli belastet noen ekstra avgifter for å laste ned SpyHunter 5 på nytt.

Før du laster ned:

• Sørg for at alle SpyHunter 5-vinduer er lukket , og følg deretter instruksjonene nedenfor veldig nøye.
  • Sørg for at all brannmurprogramvare du kjører på maskinen din er deaktivert , da det kan forstyrre nedlastingsprosessen.

For å laste ned SpyHunter 5, følg instruksjonene nedenfor.

• Bruk nettleseren din til å gå til www.enigmasoftware.com.
  • Skriv inn din e-postadresse og passord i "Min konto" -påloggingsboksen, som ligger øverst til høyre på nettstedet.

(Hvis du har glemt passordet ditt, finner du det i ordrebekreftelsen som ble sendt til deg på e-post).
  • Du vil bli dirigert til "Min konto" -siden.
  • Klikk på koblingen "Mine produkter" .

Hvis du har kjøpt SpyHunter 5 skal de vises på skjermen som vises.
  • Finn produktet du vil laste ned, og klikk på "Last ned nå" -knappen, som ligger under produktboksbildet.
  • Nettleseren din kan spørre deg hvor du vil lagre den nedlastede filen. Husk å notere hvilken mappe du har lagret filen i. Vi anbefaler at du lagrer installasjonsfilen på "Desktop" slik at du enkelt kan finne den for installasjonen. Installasjonsfilen kalles vanligvis "SpyHunter-Installer.exe", men den kan også være en variant av disse navnene.
  • Når du har lastet ned filen, dobbeltklikker du på den for å starte installasjonsprosessen.
  • Etter at installasjonen er fullført, vil du se en blå SpyHunter-snarvei på skrivebordet. Dobbeltklikk på dette ikonet for å starte det faktiske programmet (hvis programmet ikke allerede kjører).
    Merk: Etter å ha installert SpyHunter 5, husk å slette det nedlastede installasjonsprogrammet fra skrivebordet. Den heter sannsynligvis "SpyHunter-Installer.exe" . Det er veldig viktig at du sletter det for å unngå fremtidig forvirring.
  • Hvis du er en aktiv betalt abonnent, må du aktivere SpyHunter. For instruksjoner om hvordan du aktiverer SpyHunter 5, gå til "Hvordan registrere og aktivere SpyHunter 5" .

For ytterligere instruksjoner om hvordan du installerer SpyHunter 5, gå til "Hvordan installere SpyHunter 5" for å se installasjonsprosessen visuelt.