Threat Database Rogue Websites Validitysupport.com

Validitysupport.com

Validitysupport.com është një faqe interneti mashtruese që duhet të shmanget nga përdoruesit. Analiza ka zbuluar se faqja po ekzekuton taktika në internet dhe po përpiqet të bëjë që vizitorët të mundësojnë që ajo të shfaqë njoftime mashtruese. Megjithatë, mesazhet e shfaqura nga Validitysupport.com duhet të konsiderohen si të rreme dhe të pabesueshme. Prandaj, këshillohet fuqimisht të mos ndërveproni me këto faqe interneti në asnjë mënyrë, pasi mund të çojë në pasoja të padëshiruara.

Mesazhet mashtruese të shfaqura nga Validitysupport.com

Validitysupport.com ekzekuton një version të taktikës 'PC juaj është i infektuar me 5 viruse!'. Ai shfaq një skaner të rremë sigurie që do të pretendojë pa ndryshim se ka 'zbuluar' pesë kërcënime malware në pajisjen e vizitorit. Faqja gjithashtu mund të shfaqë një alarm të rremë malware, duke pretenduar se informacione personale, financiare dhe të tjera të ndjeshme janë në rrezik. Qëllimi i mashtruesve është të trembin përdoruesit për të blerë një abonim për një produkt të promovuar. Në këtë rast, bëhet fjalë për softuerin e sigurisë së McAfee, një kompani legjitime. Megjithatë, McAfee nuk ka absolutisht asnjë lidhje me operatorët e Validitysupport.com, të cilët po përdorin produktet e saj si një mënyrë për të fituar tarifa komisioni nëpërmjet programeve të filialeve.

Përveç kësaj, Validitysupport.com kërkon leje për të shfaqur njoftime që mund të përdoren për të promovuar uebsajte të tjera me hije, aplikacione potencialisht kërcënuese, skema të ndryshme, etj. Prandaj, nuk duhet lejuar dërgimi i njoftimeve dhe duhet shmangur me çdo kusht.

Në trend

Po ngarkohet...