Threat Database Rogue Websites Realadservices.com

Realadservices.com

Realadvaservices.com është një faqe interneti mashtruese që përfshihet në aktivitete mashtruese dhe potencialisht kërcënuese. Dihet se shtyn njoftimet e shfletuesit të padëshiruar, si dhe ridrejton përdoruesit në uebsajte të tjera të pabesueshme ose të dëmshme. Ridrejtime të tilla shpesh shkaktohen nga faqet e internetit që përdorin rrjete reklamash mashtruese, reklama ndërhyrëse, URL të shkruara gabim ose programe reklamash që janë instaluar në pajisjen e përdoruesit.

Mesazhet e dyshimta të shfaqura nga Realadservices.com

Realadvaservices.com është një faqe interneti mashtruese që përdor taktika mashtruese për të mashtruar vizitorët për të mundësuar njoftimet e shfletuesit të saj. Me të vizituar faqen, përdoruesve u paraqitet një verifikim i rremë CAPTCHA duke u kërkuar atyre të klikojnë 'Lejo' për të konfirmuar që nuk janë robotë. Kjo lejon që faqja të ofrojë fushata reklamuese ndërhyrëse që mund të çojnë në pasoja të ndryshme të paqëllimshme. Sjellja e këtyre faqeve të internetit mund të ndryshojë në varësi të adresës IP/gjeolokacionit të vizitorit. Prandaj, është thelbësore që përdoruesit të jenë të vetëdijshëm për rreziqet që lidhen me vizitimin e vendeve të tilla dhe të ndërmarrin hapa për t'u mbrojtur nga dëmtimi i mundshëm.

Rreziqet që lidhen me faqet e internetit mashtruese si Realadservices.com

Një faqe interneti mashtruese është një faqe interneti jo e besueshme e krijuar posaçërisht për të shfrytëzuar vizitorët në një farë mënyre. Këto faqe shpesh vijnë të maskuara si faqe interneti legjitime, por mund të përmbajnë kode ose lidhje që janë krijuar nga hakerë/mashtrues. Është e rëndësishme të qëndroni vigjilentë kur lundroni në internet, sepse padashur mund të uleni në një faqe të tillë.

Uebsajtet mashtruese mund të pretendojnë se janë legjitime, pasi ato mund të shfaqin ose imitojnë logot dhe paraqitjet e faqeve zyrtare, duke i bërë mashtruesit të duken autentikë në shikim të parë. Sidoqoftë, jini gjithmonë të kujdesshëm kur shfletoni faqe të panjohura – kjo përfshin klikim në lidhjet e dërguara përmes emailit ose mesazheve të mediave sociale, pasi ato mund t'ju lidhin drejtpërdrejt me një faqe mashtruese.

Një tjetër rrezik kyç që lidhet me faqet e internetit mashtruese është zbulimi i të dhënave personale pa protokolle të sigurta të kriptimit. Asnjëherë mos jepni detaje personale si emri juaj i plotë, adresa, numri i telefonit, numri i sigurimeve shoqërore, etj., në çdo faqe interneti të pasigurt, pavarësisht se sa legjitime mund të duket - kjo mund të çojë në vjedhje identiteti dhe aktivitete të tjera kriminale si sulme phishing që synojnë grumbullimin para nga llogaritë bankare të viktimave që nuk dyshojnë!

Në trend

Po ngarkohet...