Broforyou.me

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 3,042
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 1,138
Parë për herë të parë: November 28, 2022
Parë për herë të fundit: September 29, 2023
OS/OS të prekura: Windows

Një vështrim më i afërt në faqen Broforyou.me ka zbuluar se është një faqe mashtruese e krijuar posaçërisht për të mashtruar vizitorët që ta lejojnë atë të shfaqë njoftime. Faqja gjithashtu mund të shkaktojë ridrejtime të padëshiruara drejt destinacioneve të tjera të dyshimta. Broforyou.me e bën këtë duke shfaqur përmbajtje mashtruese dhe manipuluese. Faqja e internetit u zbulua mes faqeve të tjera të ngjashme të dyshimta.

Detaje shtesë rreth Broforyou.me

Broforyou.me është një faqe interneti që nuk duhet besuar. Ai udhëzon vizitorët të klikojnë butonin "Lejo" me hapjen e faqes, gjë që i jep leje për të shfaqur njoftimet. Këto njoftime përdoren shpesh për të promovuar taktika, faqe jo të besueshme ose PUP të ndryshme (Programe Potencialisht të Padëshiruara). Për më tepër, Broforyou.me mund t'i ridrejtojë përdoruesit në uebsajte të tjera jo të besueshme që mund të përpiqen t'i mashtrojnë ata për të ofruar informacione të ndjeshme, duke thirrur numra të rremë të mbështetjes teknike ose duke instaluar softuer të dyshimtë. Disa taktika të hasura zakonisht përfshijnë programe besnikërie jo-ekzistuese që premtojnë shpërblime false dhe alarme të rreme për malware/virus që përpiqen të shtyjnë aplikacione të dyshimta sigurie. Përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm për këto rreziqe dhe të shmangin klikimin e butonit të treguar "Lejo" në cilindo nga faqet e internetit që funksionojnë në mënyrë të ngjashme me Broforyou.me.

Si të njihni faqe interneti mashtruese si Broforyou.me?

Uebsajtet legjitime zakonisht do të përdorin URL-në e tyre unike si një tregues se ato janë të besueshme. Uebsajtet mashtruese mund të duken të njohura, por sigurohuni që të kontrolloni dy herë adresën e internetit përpara se të vendosni ndonjë informacion personal. Nëse nuk është i njëjti që mbani mend, mos vazhdoni kurrë me atë faqe interneti – mund të jetë një kopjues kërcënues.

Shumë dyqane online me reputacion do të shfaqin vula të vërtetimit të palëve të treta afër fundit të faqes së tyre kryesore ose në faqen e tyre të arkës si provë se faqja e tyre është legjitime dhe e sigurt nga sulmet e dëmshme. Nëse nuk shihni një nga këto vula, kjo duhet të nxjerrë menjëherë një flamur të kuq - veçanërisht nëse ata kërkojnë informacione të ndjeshme si numrat e kartave të kreditit ose informacione personale, si adresat ose numrat e sigurimeve shoqërore.

Së fundi, mbani një sy për kërkesat nga faqet e internetit të panjohura që sugjerojnë mënyra të pazakonta pagese ose kërkoni të dhënat tuaja personale përpara se të jeni në gjendje të përdorni shërbimet (si p.sh. kërkimi për një sasi jonormale të informacionit të detajuar të kontaktit kur regjistroheni). Këto praktika të dyshimta mund të nënkuptojnë se ka diçka më të keqe në lojë—kështu që është më mirë të përfundoni çdo transaksion menjëherë pa bërë asnjë pagesë dhe të dilni nga faqja!

URL-të

Broforyou.me mund të thërrasë URL-të e mëposhtme:

broforyou.me

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...