Threat Database Rogue Websites Advertizmenttoyou.com

Advertizmenttoyou.com

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 505
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 15,298
Parë për herë të parë: August 31, 2022
Parë për herë të fundit: September 30, 2023
OS/OS të prekura: Windows

Advertizmenttoyou.com është një faqe interneti e dyshimtë që mund të bëhet një burim i njoftimeve të shfletuesit të padëshiruar. Faqja gjithashtu është gjetur se mund t'i ridrejtojë vizitorët në uebsajte të tjera jo të besueshme, zakonisht përmes përdorimit të rrjeteve mashtruese të reklamave. Kjo faqe mund të ndeshet kur shfletoni faqe interneti të dyshimta dhe duhet shmangur me çdo kusht për të mbrojtur kompjuterin tuaj nga dëmtimi i mundshëm.

Skenarët e rremë të gjetur në Advertizmenttoyou.com

Advertizmenttoyou.com është një faqe interneti mashtruese që mund të shfaqë përmbajtje të ndryshme në varësi të adresës IP të vizitorit ose vendndodhjes gjeografike. Pas hyrjes në faqe, vizitorët mund të shohin një test të rremë verifikimi CAPTCHA me udhëzime për "Kliko Lejo nëse nuk je robot". Kjo është një përpjekje për të mashtruar përdoruesit për të aktivizuar njoftimet e shfletuesit nga faqja e internetit.

Nëse lejohet, Advertizmenttoyou.com do t'i dërgojë përdoruesit e padëshiruar me reklama me shumë gjasa që të promovojnë taktika në internet, softuer jo të besueshëm/të dëmshëm dhe madje edhe malware. Lejimi i hyrjes në këtë faqe interneti mund të çojë në probleme të rënda të privatësisë, probleme sigurie dhe madje edhe humbje financiare. Përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm për këto rreziqe.

Rreziqet e paraqitura nga faqe interneti mashtruese si Advertizmenttoyou.com

Një nga kërcënimet më të zakonshme dhe serioze që vijnë nga mashtrimi i faqeve të internetit është vjedhja e identitetit. Hakerët shpesh krijojnë faqe interneti të rreme me qëllimin e vetëm për të mbledhur informacione personale, si numrat e sigurimeve shoqërore, numrat e kartave të kreditit, datat e lindjes dhe të dhëna të tjera të ndjeshme. Pasi të kenë akses në informacionin tuaj personal, ata mund të mbledhin lehtësisht identitetin tuaj dhe ta përdorin atë për qëllimet e tyre të liga. Reklamat ndërhyrëse të ofruara nga faqe të tilla gjithashtu mund t'i çojnë përdoruesit drejt dhuratave të rreme ose programeve të fabrikuara të besnikërisë. Nëse vizitorët besojnë pretendimet e gjetura në këto faqe, ata mund të pësojnë humbje të konsiderueshme financiare.

URL-të

Advertizmenttoyou.com mund të thërrasë URL-të e mëposhtme:

advertizmenttoyou.com

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...