Threat Database Adware Adblock-Pro-Download.com

Adblock-Pro-Download.com

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 1,327
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 27,506
Parë për herë të parë: January 2, 2023
Parë për herë të fundit: September 28, 2023
OS/OS të prekura: Windows

Nëse jeni duke përjetuar ridrejtime në faqen e internetit Adblock-pro-download.com, ka të ngjarë që të keni një shtesë të padëshiruar ose një PUP (Program potencialisht të padëshiruar) të instaluar në kompjuterin ose pajisjen tuaj. Këto artikuj ndërhyrës shpesh janë të pajisur me aftësi të ndryshme të bezdisshme dhe të dyshimta dhe duhet të hiqen sa më shpejt të jetë e mundur.

Një përmbledhje e faqes së internetit Mashtrues të Adblock-Pro-Download.com

O Adblock-pro-download.com është një faqe interneti jo e besueshme që mund të shfaqë reklama që ka të ngjarë të promovojnë shtesa të dyshimta të Chrome, sondazhe, sajte për të rritur, lojëra në internet në internet, përditësime të rreme softuerësh dhe programe të tjera të padëshiruara. Përdoruesit ka të ngjarë të kenë hasur në faqen përmes faqeve të tjera të internetit me hije duke përdorur rrjete reklamuese mashtruese. Këto reklama ndërhyrëse të krijuara nga faqe të tilla shpesh janë të mjaftueshme për t'u bërë telash dhe madje mund të jenë kërcënuese nëse përdoruesit bien pas taktikës së promovuar ose shkarkojnë një aplikacion që pretendon të jetë një produkt legjitim.

Si të ndaloni njoftimet e padëshiruara që çojnë në faqe si Adblock-Pro-Download.com?

Veprimi i parë duhet të jetë të identifikoni se nga vijnë njoftimet në mënyrë që t'i synoni më mirë dhe t'i çaktivizoni më vonë. Për ta bërë këtë, hapni shfletuesin tuaj të internetit (si Chrome ose Firefox). Pastaj kërkoni një ikonë në formë zile në këndin e sipërm të djathtë. Duke klikuar në këtë ikonë do të shfaqen çdo njoftim në pritje nga faqet e internetit dhe aplikacionet brenda shfletuesit tuaj.

Tjetra, shkoni te menyja Cilësimet e shfletuesit tuaj. Mbani në mend se çdo shfletues është paksa i ndryshëm, por zakonisht, ju mund të përdorni cilësimet e tij duke klikuar në butonin e vendosur pranë anës së sipërme të djathtë të dritares me një ikonë që duket si 3 pika vertikale (ose një simbol tjetër). Pasi të jeni atje, kërkoni një skedë Privatësi dhe Siguri dhe më pas zgjidhni Cilësimet e faqes. Kjo skedë duhet të shfaqë të gjitha lejet e uebsajtit që janë aktivizuar aktualisht brenda shfletuesit tuaj - duke përfshirë ato përgjegjëse për dërgimin e atyre njoftimeve të padëshiruara.

URL-të

Adblock-Pro-Download.com mund të thërrasë URL-të e mëposhtme:

adblock-pro-download.com

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...