Kontakta oss

Kontakta inte vårt tekniska supportteam för faktureringsfrågor. För hjälp med faktureringsproblem, besök vår sida "Faktureringsfrågor". För supportrelaterade frågor, besök vår support.

Kontakta vårt tekniska supportteam via SpyHunter

Du kan kontakta vår supportavdelning genom att öppna en kundsupportbiljett i SpyHunter 5s Spyware HelpDesk. Du kan komma åt SpyHunter 5: s Spyware HelpDesk från SpyHunter 5: s huvudskärm. För att öppna en supportbiljett, klicka på "HelpDesk" -ikonen. Klicka på fliken "Ny biljett" i fönstret som visas. Fyll i formuläret och klicka på knappen "Skicka". Om du är osäker på vilken "Problemtyp" du ska välja, välj alternativet "Allmänna frågor". Våra supportagenter kommer omedelbart att behandla din begäran och svara på dig.

Kontakta vårt tekniska supportteam via telefon eller e-post

För att kontakta vårt tekniska supportteam, ring 1-888-360-0646 eller mejla oss.

Innan du ringer till vårt tekniska supportteam MÅSTE du ha:

Ditt ordernummer eller e-postadress (som är den e-postadress du registrerade) tillgängliga. Om du lämnar vår tekniska support ett röstmeddelande, måste du lämna ditt namn, telefonnummer och ordernummer eller e-postadress (som är den e-postadress du registrerade) i meddelandet. Vi kanske inte kan hjälpa dig om du inte ger oss ett beställningsnummer och / eller e-postadress i meddelandet.