Kontakt oss

Ta ikke kontakt med teknisk supportteam for spørsmål om fakturering. Hvis du trenger hjelp med faktureringsproblemer, kan du gå til siden "Faktureringsspørsmål". For supportrelaterte spørsmål, besøk Support.

Kontakt vårt tekniske supportteam via SpyHunter

Du kan kontakte vår supportavdeling ved å åpne en kundesupportbillett i SpyHunter 5s Spyware HelpDesk. Du kan få tilgang til SpyHunter 5s Spyware HelpDesk fra SpyHunter 5s hovedskjerm. For å åpne en supportbillett, klikk på "HelpDesk" -ikonet. Klikk på fanen "Ny billett" i vinduet som vises. Fyll ut skjemaet og klikk på "Send" -knappen. Hvis du er usikker på hvilken "Type problem" du skal velge, vennligst velg "Generelle spørsmål". Våre supportagenter vil raskt behandle forespørselen din og svare på deg.

Kontakt teknisk supportteam via telefon eller e-post

For å kontakte teknisk supportteam, ring 1-888-360-0646 eller send oss en e-post.

Før du ringer til teknisk supportteam MÅ du ha:

BESTILLINGSNUMMERET eller E-POSTADRESSEN (som er e-postadressen du registrerte deg med) er tilgjengelig. Hvis du lar vår tekniske support en talemelding, du legge igjen navn, telefonnummer og ordrenummer eller e-postadresse (som er e-postadressen du registrerte deg med) i meldingen. Vi kan ikke være i stand til å hjelpe deg hvis du ikke gir oss et bestillingsnummer og / eller e-postadresse i meldingen.