Paguani për të promovuar SpyHunter!

SpyHunter është produkti kryesor anti-malware i ofruar nga EnigmaSoft Ltd., një zhvillues kryesor i softuerit të sigurisë kibernetike. SpyHunter është i disponueshëm si për Windows ashtu edhe për Mac dhe ofron mbrojtje rigoroze kundër malware më të fundit duke përfshirë ransomware, rrëmbyes të shfletuesit, adware, programe potencialisht të padëshiruara, trojans, rootkits dhe kërcënime të tjera.

Komisioni me pagesë të lartë 75%.

Ne ofrojmë një komision udhëheqës në industri prej 75% me një çmim tipik shitjeje prej 42 dollarësh. Kjo është afërsisht 31 dollarë! † Shihni detajet.

Rimbursime dhe rimbursime të ulëta

SpyHunter është një program me cilësi të lartë, me konvertim të lartë me një normë të ulët rimbursimi dhe rimbursimi.

Regjistrimi i lehtë i Filialit

Për t'u bërë një filial, klikoni këtu për t'u regjistruar përmes platformës së filialeve të palëve të treta.

Si të fitoni një komision me SpyHunter

Promovoni SpyHunter: Konfigurim i lehtë dhe pagesa të larta!

 • 75% komision me pagesë të lartë † Shihni detajet.
 • Normat kryesore të zbulimit të malware
 • Produkt cilësor me kënaqësi të lartë të klientit
 • Norma të larta konvertimi në trafikun shumë të synuar
 • Komisionet për konvertimet e provës falas
 • Rimbursime dhe rimbursime të ulëta
 • Sistemi i avancuar i përcjelljes së filialeve

Bëhuni një bashkëpunëtor sot!

SpyHunter është i besuar nga ekspertët

SpyHunter 5 është testuar dhe/ose certifikuar nga AppEsteem Certification , AppEsteem's Deceptor Fighter , Checkmark Certified , TRUSTe , OPSWAT dhe AV-TEST .

SpyHunter 5 Certifikuar nga AppEsteem
SpyHunter 5 i certifikuar nga AppEsteem Deceptor Fighters.
SpyHunter 5 merr rezultatin 100% të efektivitetit nga AV-TEST
TRUSTe
SpyHunter 5 & RegHunter Certifikuar nga Programi i Shkarkimit i Besuar i TRUSTe
SpyHunter 5 është një partner i certifikuar OPSWAT me një Certifikim të Artë për Anti-Malware.
CHECKMARK CERTIFIED SpyHunter 5 është i certifikuar me Checkmark.

Si të regjistroheni me Programin e Filialit Share-It's për të filluar shitjen e SpyHunter

 1. Regjistrohu për një llogari të filialit Share-It (nëse nuk e keni tashmë një të tillë). Programi i bashkëpunëtorëve Share-It i MyCommerce është një platformë e-commerce e palëve të treta që trajton gjurmimin, kreativitetet dhe pagesat për bashkëpunëtorët e saj.
 2. Pas miratimit të aplikacionit tuaj, ju do të merrni një emër përdoruesi/fjalëkalim për të hyrë në llogarinë tuaj të filialit Share-It.
 3. Hyni në panelin e kontrollit Share-It, klikoni "Produkte" (në menynë e majtë) dhe më pas "Gjeni" dhe kërkoni për shitësin EnigmaSoft Ltd. për të gjetur të gjitha produktet tona.
 4. Pasi të aktivizohet, do të merrni informacion shtesë për t'ju ndihmuar të promovoni SpyHunter.
 5. Share-Do të kreditojë llogarinë tuaj për komisionet e fituara dhe do të trajtojë drejtpërdrejt pagesat për ju.
 6. Bëhuni një bashkëpunëtor i Share-It dhe filloni të fitoni para duke promovuar SpyHunter sot!

† Komisionet fitohen vetëm nga shitjet fillestare (jo rinovimet).

Po ngarkohet...