Detajet dhe kushtet e heqjes falas të SpyHunter

1. Provë falas SpyHunter: Terma dhe kushte të rëndësishme

Versioni SpyHunter Trial përfshin, për një pajisje, një periudhë prove 7-ditore një herë për SpyHunter 5 Pro (Windows) ose SpyHunter për Mac, duke ofruar funksionalitet gjithëpërfshirës të zbulimit dhe heqjes së malware, roje me performancë të lartë për të mbrojtur në mënyrë aktive sistemin tuaj nga malware kërcënimet dhe aksesi në ekipin tonë të mbështetjes teknike nëpërmjet HelpDesk SpyHunter. Nuk do të tarifohesh paraprakisht gjatë periudhës së provës, megjithëse kërkohet një kartë krediti për të aktivizuar provën. (Kartat e kreditit të parapaguara, kartat e debitit dhe kartat e dhuratave nuk pranohen sipas kësaj oferte.) Kërkesa për mënyrën tuaj të pagesës është të ndihmojë në sigurimin e mbrojtjes së vazhdueshme dhe të pandërprerë të sigurisë gjatë kalimit tuaj nga një abonim provë në një abonim me pagesë, nëse vendosni të blini. Mënyra juaj e pagesës nuk do të tarifohet paraprakisht me një shumë pagese gjatë provës, megjithëse kërkesat për autorizim mund t'i dërgohen institucionit tuaj financiar për të verifikuar që mënyra juaj e pagesës është e vlefshme (paraqitje të tilla autorizimi nuk janë kërkesa për tarifa ose tarifa nga EnigmaSoft, por, në varësi të mënyra juaj e pagesës dhe/ose institucioni juaj financiar mund të reflektojnë mbi disponueshmërinë e llogarisë suaj). Ju mund ta anuloni provën tuaj duke kontaktuar procesorin e pagesave të EnigmaSoft (i identifikuar në emailin tuaj të konfirmimit) ose EnigmaSoft direkt jo më vonë se dy ditë pune përpara skadimit të periudhës së provës 7-ditore për të shmangur një tarifë që duhet të vijë dhe të përpunohet menjëherë pas skadimit të provës suaj. Nëse vendosni të anuloni gjatë provës suaj, do të humbni menjëherë aksesin te SpyHunter. Nëse, për ndonjë arsye, besoni se është përpunuar një tarifë që ju nuk dëshironi ta bëni (që mund të ndodhë në bazë të administrimit të sistemit, për shembull), mund të anuloni dhe të merrni një rimbursim të plotë për tarifën në çdo kohë brenda 30 ditëve nga data e tarifës së blerjes. Shih pyetjet e shpeshta.

Në fund të provës, do të faturoheni menjëherë përpara me çmimin dhe për periudhën e abonimit siç përcaktohet në materialet e ofertës dhe kushtet e faqes së regjistrimit/blerjes (të cilat janë përfshirë këtu me referencë; çmimi mund të ndryshojë sipas vendit për faqe blerjeje detaje) nëse nuk e keni anuluar me kohë. Çmimi zakonisht fillon me 72 dollarë për 3 muaj (SpyHunter Pro Windows) dhe 42 dollarë për 3 muaj (SpyHunter për Mac). Abonimi juaj i blerë do të rinovohet automatikisht në përputhje me kushtet e faqes së regjistrimit/blerjes, të cilat parashikojnë rinovime automatike me tarifën standarde të abonimit në fuqi në momentin e blerjes tuaj origjinale dhe për të njëjtën periudhë kohore të abonimit, me kusht që të jeni një përdorues abonimi të vazhdueshëm e të pandërprerë. Ju lutemi shikoni faqen e blerjes për detaje. Prova i nënshtrohet këtyre Kushteve, marrëveshjes suaj me EULA/TOS , Privatësisë/Politikës së Cookie -ve dhe Kushtet e Zbritjes. Nëse dëshironi të çinstaloni SpyHunter, mësoni se si.

Për pagesën në rinovimin automatik të abonimit tuaj, një kujtesë me email do të dërgohet në adresën e emailit që keni dhënë kur jeni regjistruar përpara datës së pagesës së radhës. Në fillim të provës suaj, do të merrni një kod aktivizimi që është i kufizuar për t'u përdorur vetëm për një provë dhe vetëm për një pajisje për llogari. Abonimi juaj do të rinovohet automatikisht me çmimin dhe për periudhën e abonimit në përputhje me materialet e ofertës dhe kushtet e faqes së regjistrimit/blerjes (të cilat janë të përfshira këtu me referencë; çmimi mund të ndryshojë sipas vendit për detajet e faqes së blerjes), me kusht që të jeni të vazhdueshëm , përdorues i abonimit të pandërprerë. Për përdoruesit e abonimit me pagesë, nëse e anuloni, do të vazhdoni të keni akses te produkti(et) tuaj deri në fund të periudhës së abonimit me pagesë. Nëse dëshironi të merrni një rimbursim për periudhën e abonimit tuaj të atëhershëm, duhet ta anuloni dhe të aplikoni për një rimbursim brenda 30 ditëve nga blerja juaj më e fundit dhe do të ndaloni menjëherë marrjen e funksionalitetit të plotë kur të përpunohet rimbursimi juaj.

Për KONSUMATORËT E KALIFORNISË, ju lutemi shikoni dispozitat e njoftimit:

NJOFTIM PËR KONSUMATORËT E KALIFORNISË: Sipas Ligjit të Rinovimit Automatik të Kalifornisë, ju mund të anuloni një abonim si më poshtë:

  1. Shkoni te www.enigmasoftware.com dhe klikoni butonin "Hyrja" në këndin e sipërm djathtas.
  2. Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.
  3. Në menynë e navigimit, shkoni te "Porosi/Licenca". Pranë porosisë/licencës suaj, disponohet një buton për të anuluar abonimin tuaj nëse është e aplikueshme. Shënim: Nëse keni porosi/produkte të shumta, do t'ju duhet t'i anuloni ato në baza individuale.

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem, mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes EnigmaSoft me telefon në +1 (888) 360-0646 (USA Pa pagesë) / +353 76 680 3523 (Irlandë/International) ose me email në support@enigmasoftware .com.

Si të anuloni një provë SpyHunter? Nëse Prova juaj SpyHunter është regjistruar përmes MyCommerce, mund ta anuloni provën përmes MyCommerce duke u identifikuar në seksionin MyAccount të MyCommerce (shih emailin tuaj të konfirmimit për detaje të mëtejshme). Ju gjithashtu mund të kontaktoni MyCommerce me telefon ose email për ta anuluar. Për të kontaktuar MyCommerce përmes telefonit, mund të telefononi +1-800-406-4966 (USA Pa pagesë) ose +1-952-646-5022 (24x7x356). Mund të kontaktoni MyCommerce me e-mail në ordersupport@mycommerce.com. Ju mund të identifikoni lehtësisht nëse prova juaj është regjistruar përmes MyCommerce duke kontrolluar emailet e konfirmimit që ju janë dërguar pas regjistrimit. Përndryshe, të gjithë përdoruesit mund të kontaktojnë drejtpërdrejt edhe EnigmaSoft Limited. Përdoruesit mund të kontaktojnë ekipin tonë të mbështetjes teknike duke dërguar email në support@enigmasoftware.com, duke hapur një biletë në HelpDesk të SpyHunter ose duke telefonuar +1 (888) 360-0646 (SHBA) / +353 76 680 3523 (Irlandë/International). Mund të hyni në HelpDesk të SpyHunter nga ekrani kryesor i SpyHunter. Për të hapur një biletë mbështetjeje, klikoni në ikonën "HelpDesk". Në dritaren që shfaqet, klikoni në skedën "Bileta e re". Plotësoni formularin dhe klikoni në butonin "Dërgo". Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë "Lloji i problemit" të zgjidhni, ju lutemi zgjidhni opsionin "Pyetjet e përgjithshme". Agjentët tanë mbështetës do të përpunojnë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju përgjigjen.

------

2. Alternativ SpyHunter heqës falas një herë i kufizuar: Kushte dhe kushte të rëndësishme

SpyHunter ofron gjithashtu një version alternativ falas, versionin SpyHunter Limited Free Remover (me veçori të kufizuara). Versioni SpyHunter Limited Free Remover ju lejon të kryeni një skanim dhe të merrni, duke iu nënshtruar një periudhe pritjeje 48-orëshe, riparime një herë dhe heqje për rezultatet e gjetura. Pas regjistrimit, do të merrni një kod aktivizimi që është i kufizuar për t'u përdorur vetëm për një heqje falas dhe vetëm për një pajisje për llogari. Versioni SpyHunter Limited Free Remover ka kufizime funksionale dhe akses të kufizuar në mbështetjen e klientit. Versioni SpyHunter Limited Free Remover i nënshtrohet këtyre Kushteve, EULA/TOS, Politikës së Privatësisë/Cookie dhe Kushteve të Zbritjes, si dhe kufizimeve të caktuara të funksionalitetit. (Përpjekjet për operacione të ardhshme të skanimit dhe heqjes mund t'i nënshtrohen kufizimeve të mëtejshme ose të zgjatura.) Pas përdorimit të heqësit falas SpyHunter Limited, ju keni mundësinë të abonoheni në SpyHunter për heqjen e menjëhershme të malware, zakonisht duke filluar nga 42 dollarë për 3 muaj (SpyHunter Basic Windows ) dhe 42 dollarë për 3 muaj (SpyHunter për Mac) në përputhje me materialet e ofrimit dhe kushtet e faqes së regjistrimit/blerjes (të cilat janë përfshirë këtu me referencë; çmimi mund të ndryshojë sipas vendit për detajet e faqes së blerjes). Abonimi juaj do të rinovohet automatikisht me tarifën standarde të abonimit në fuqi në kohën e abonimit tuaj fillestar të blerjes dhe për të njëjtën periudhë kohore të abonimit, me kusht që të jeni një përdorues abonimi i vazhdueshëm dhe i pandërprerë dhe për të cilin do të merrni një njoftim të ardhshëm tarifat përpara skadimit të abonimit tuaj. Nëse dëshironi të çinstaloni SpyHunter, mësoni se si.

------

Detajet e blerjes SpyHunter

Ju gjithashtu keni zgjedhjen për t'u abonuar në SpyHunter menjëherë për funksionalitet të plotë, duke përfshirë heqjen e malware dhe aksesin në departamentin tonë të mbështetjes nëpërmjet HelpDesk-ut tonë, zakonisht duke filluar nga 42 dollarë për 3 muaj (SpyHunter Basic Windows) dhe 42 dollarë për 3 muaj (SpyHunter për Mac) në në përputhje me materialet e ofertës dhe kushtet e faqes së regjistrimit/blerjes (të cilat janë përfshirë këtu me referencë; çmimi mund të ndryshojë sipas vendit për detajet e faqes së blerjes). Abonimi juaj do të rinovohet automatikisht me tarifën standarde të abonimit në fuqi në kohën e abonimit tuaj fillestar të blerjes dhe për të njëjtën periudhë kohore të abonimit, me kusht që të jeni një përdorues abonimi i vazhdueshëm dhe i pandërprerë dhe për të cilin do të merrni një njoftim të ardhshëm tarifat përpara skadimit të abonimit tuaj. Blerja e SpyHunter është subjekt i termave dhe kushteve në faqen e blerjes, EULA/TOS , Politika e Privatësisë/Cookie dhe Kushtet e Zbritjes.

------

Kushtet e përgjithshme

Çdo blerje për SpyHunter me një çmim të zbritur është e vlefshme për afatin e ofruar të abonimit me zbritje. Pas kësaj, çmimi standard i aplikueshëm atëherë do të zbatohet për rinovimet automatike dhe/ose blerjet e ardhshme. Çmimi mund të ndryshojë, megjithëse ne do t'ju njoftojmë paraprakisht për ndryshimet e çmimeve.

Të gjitha versionet e SpyHunter janë subjekt i pajtimit tuaj me EULA/TOS, Politikën e Privatësisë/Cookie dhe Kushtet e Zbritjes. Ju lutemi shikoni gjithashtu FAQ -të tona dhe kriteret e vlerësimit të kërcënimeve. Nëse dëshironi të çinstaloni SpyHunter, mësoni se si.