Olaldo.com

Olaldo.com Përshkrimi

Gjithmonë ka pasur aktorë me hije në internet. Disa janë shumë kërcënues të krimit kibernetik me shumë përvojë në sferë, ndërsa të tjerë veprojnë në një nivel shumë më të ulët dhe nuk mbajnë domosdoshmërisht ndonjë qëllim të dëmshëm. Operatorët e faqes së internetit Olaldo.com bëjnë pjesë në kategorinë e dytë. Faqja e Olaldo.com është një faqe fals, qëllimi i së cilës është të bindë vizitorët e saj për t'i dhënë asaj leje për të shfaqur njoftimet e shfletuesit të uebit.

Promovon shërbime me hije dhe produkte me cilësi të ulët

Shumë faqe në internet të rreme marrin të njëjtën qasje si faqja Olaldo.com. Sitet me hije si faqja e internetit Olaldo.com fitojnë para nga përdorimi i njoftimeve të shfletuesit të uebit si një mjet për të promovuar produkte të ndryshme. Për të marrë lejen për të shfaqur njoftimet e shfletuesit të uebit, faqja Olaldo.com do t'u kërkojë vizitorëve të saj të klikojnë në butonin 'Lejo', posa të fillojnë faqen. Jo vetëm që njoftimet në shfletues janë irrituese kur vijnë nga një burim i shëmtuar si Olaldo.com, por ato gjithashtu mund të mashtrojnë përdoruesit në blerjen e produkteve me cilësi të ulët ose shërbime fals. Rrjetet e dyshimta të reklamave punojnë krah për krah me faqen Olaldo.com dhe faqe të ngjashme për të promovuar shërbime dhe produkte të shëmtuara si dhurata mashtruese, argëtim për të rritur, platforma takimesh fals, etj. Asnjë kompani e besueshme e reklamave nuk do të dëshironte të lidhej me një përmbajtje të tillë. Kjo është arsyeja pse këshillohet të shmangni klikimin në ndonjë nga reklamat me të cilat faqja Olaldo.com mund të ju bombardojë.

Nëse jeni duke splamuar me reklama të parëndësishme dhe të padëshiruara nga faqja e internetit e Olaldo.com, duhet të siguroheni që të revokoni lejet që keni dhënë në këtë sit. Ju mund ta bëni këtë lehtësisht përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të uebit.

Leave a Reply

Please DO NOT use this comment system for support or billing questions. For SpyHunter technical support requests, please contact our technical support team directly by opening a customer support ticket via your SpyHunter. For billing issues, please refer to our "Billing Questions or Problems?" page. For general inquiries (complaints, legal, press, marketing, copyright), visit our "Inquiries and Feedback" page.