Issue GABIM 1962 Lenovo – Nuk u gjet asnjë rregullim i sistemit...

GABIM 1962 Lenovo – Nuk u gjet asnjë rregullim i sistemit operativ

Gabimi 1962: Nuk u gjet asnjë sistem operativ mund të bëhet një shqetësim i madh. Ai prek sistemet Windows dhe, më konkretisht, pajisjet Lenovo. Gabimi shfaqet gjatë nisjes së pajisjes, e cila më pas do të ngecë dhe nuk do të vazhdojë. Siç thotë mesazhi i gabimit, pajisja nuk ka mundur të zbulojë një OS (Sistemi Operativ) që funksionon dhe, si i tillë, nuk ka asnjë mënyrë për të vazhduar procedurën e nisjes.

Arsyet për GABIM 1962 - Nuk u gjet asnjë sistem operativ

Kur hasni gabimin 1962 "Nuk u gjet asnjë sistem operativ", ka të ngjarë që të ketë një problem me diskun tuaj, fillimin e Windows ose cilësimet e BIOS. Një sistem operativ Windows i dëmtuar ose BIOS i personalizuar në mënyrë të gabuar mund të shkaktojë vështirësi në nisjen e pajisjes. Nga ana tjetër, një disku i dëmtuar mund të bëjë që pajisja të mos jetë në gjendje të lexojë skedarët e OS siç duhet. Disa nga treguesit më të zakonshëm të problemeve të diskut përfshijnë performancën më të ngadaltë se zakonisht, zhurmat e larta dhe jo karakteristike, të tilla si klikimi ose tingujt e lartë të komponentëve dhe gabimet e shpeshta të shkaktuara nga skedarët e dëmtuar.

Si të rregulloni gabimin 1962 - Nuk u gjet asnjë sistem operativ?

Përdorimi i Riparimit të Fillimit:

 1. Krijoni media bootable (USB ose DVD).
 2. Futni median e bootable dhe nisni Windows prej saj.
 3. Në dritaren e konfigurimit të Windows, zgjidhni gjuhën, tastierën ose metodën e hyrjes dhe formatin e kohës dhe monedhës.
 4. Klikoni "Riparoni kompjuterin tuaj" dhe zgjidhni "Zgjidhja e problemeve".
 5. Zgjidhni "Opsionet e avancuara" dhe klikoni "Riparimi automatik".
 6. Zgjidhni sistemin operativ që procesi i riparimit të fillojë.
 7. Ndiqni udhëzimet për të nisur kompjuterin tuaj Windows pas përfundimit të procesit të riparimit.

Ndryshimi i prioritetit Boot në BIOS:

 1. Nisni kompjuterin tuaj dhe gjatë procesit të nisjes, shtypni disa herë tastin F12 në tastierë për të hyrë në konfigurimin e BIOS-it. Çelësi specifik mund të ndryshojë, prandaj kushtojini vëmendje çdo udhëzimi që shfaqet në ekranin e pajisjes gjatë nisjes.
 2. Shkoni te seksioni "Fillimi" i BIOS-it dhe sigurohuni që CSM të jetë i aktivizuar.
 3. Më pas, gjeni cilësimet "Prioriteti i nisjes".
 4. Sigurohuni që UEFI First është i aktivizuar.
 5. Ruani ndryshimet në BIOS dhe prisni që PC të rindizet.

Po ngarkohet...