Issue A është e sigurt faqja e internetit MyFlixer?

A është e sigurt faqja e internetit MyFlixer?

Faqja e internetit MyFlixer përpiqet të tërheqë përdoruesit me premtimin për t'u dhënë atyre akses në të gjithë filmat dhe shfaqjet më të fundit televizive. Përmbajtja e videos supozohet se është e disponueshme për transmetim pa kosto, absolutisht falas. Ndryshe nga shumë uebsajte të tjera të ngjashme, MyFlixer madje pretendon se përdoruesit mund të shkarkojnë dhe mbajnë shfaqjet e zgjedhura për shikim jashtë linje. Një ofertë e tillë mund të tingëllojë vërtet joshëse, por ka disa flamuj të kuq që përdoruesit duhet t'i marrin parasysh.

Së pari, përmbajtja e disponueshme në MyFlixer ka të ngjarë të transmetohet pa vendosur licencimin e nevojshëm. Në varësi të ligjeve specifike të të drejtave të autorit të vendit të përdoruesit, shikimi ose mbajtja e një përmbajtjeje të tillë mund të jetë e paligjshme. Për më tepër, faqja mund të hapë ose ridrejtojë përdoruesit në faqe të ndryshme të dyshimta. Në të vërtetë, faqja mund të çojë në faqe të diskutueshme bastesh, të shfaqë reklama të orientuara drejt të rriturve dhe më shumë. Destinacionet e sakta të ridrejtimeve mund të bazohen në adresën IP të vizitorit dhe vendndodhjen gjeografike.

MyFlixer gjithashtu u kërkon përdoruesve të aktivizojnë njoftimet e tij push. Nuk rekomandohet ta bëni këtë. Abonimi në njoftimet e faqeve të internetit të paprovuara ose të panjohura mund të rezultojë në një rrjedhë të vazhdueshme reklamash të padëshiruara që fillojnë të shfaqen në sistemin e prekur. Reklamat mund të promovojnë faqe, shërbime ose produkte të diskutueshme.

Si përfundim, faqja e internetit MyFlixer ofron atë që premton. Megjithatë, ai e bën këtë në mënyrë të paligjshme dhe i takon secilit përdorues të vendosë nëse ia vlen rreziqet e mundshme.

Po ngarkohet...