Uncategorized Winxvykljw Ransomware

Winxvykljw Ransomware

Përdoruesit e kompjuterëve mund të infektohen me Winxvykljw Ransomware kur shkarkojnë dhe instalojnë përmbajtje pirate, vizitojnë faqet e internetit të korruptuara ose hapin reklama mashtruese. Prandaj, mënyra më e mirë për të mbrojtur kompjuterin tuaj, përveç ndërveprimit vetëm me përmbajtje legjitime.

Kur infektohen me Winxvykljw Ransomware, përdoruesit e kompjuterit do të humbasin aksesin në skedarët e tyre të rëndësishëm. Dokumentet, videot, imazhet, baza e të dhënave, arkivat dhe të dhënat e tyre do të kenë përmbajtjen e tyre të koduar dhe do të riemërohen sepse Winxvykljw Ransomware do të përfshijë shtesën e skedarit '.winxvyklj në fund të emrave të tyre origjinalë. Më pas, Winxvykljw Ransomware do të gjenerojë mesazhin e tij të shpërblesës, 'SI TË RISHTRONI FILES.TXT TUAJ' dhe do ta shfaqë atë në desktopin e viktimave.

Në mesazhin e dërguar viktimave thuhet:

'Përshëndetje!
Të gjithë skedarët tuaj janë të koduar, më shkruani nëse dëshironi t'i ktheni skedarët tuaj - mund ta bëj shumë shpejt!
Më kontaktoni me email:
Toni.morrison13@tutanota.com.com ose Frank.Sinatra1010@protonmail.com

Rreshti i temës duhet të përmbajë një shtesë enkriptimi ose emrin e kompanisë suaj!
Mos riemërtoni skedarët e enkriptuar, mund t'i humbni përgjithmonë.
Ju mund të jeni viktimë e mashtrimit. Deshifrimi falas si garanci.
Na dërgoni deri në 3 skedarë për deshifrim falas.
Madhësia totale e skedarit nuk duhet të jetë më shumë se 1 MB! (jo në arkiv), dhe skedarët nuk duhet të përmbajnë informacion të vlefshëm. (bazat e të dhënave, kopjet rezervë, tabela të mëdha Excel, etj.)
!!! Mos e fikni ose rinisni pajisjen NAS. Kjo do të çojë në humbje të të dhënave !!!

Për të na kontaktuar, ju rekomandojmë të krijoni një adresë emaili në protonmail.com ose tutanota.com
Sepse gmail dhe programe të tjera publike të postës elektronike mund të bllokojnë mesazhet tona!

================================================== =========

Shërbimi ndaj klientit ID TOX: 0FF26770BFAEAD95194506E6970CC1C395B0415 9038D785DE316F05CE6DE67324C6038727A58
Vetëm emergjente! Përdorni nëse mbështetja nuk po përgjigjet'

Winxvykljw Ransomware është një anëtar i një familjeje të vogël ransomware, Snatch Ransomware , dhe për fat të keq nuk ka asnjë mënyrë për të rikuperuar skedarët e dëmtuar pa mjetet e duhura, të cilat vetëm operatorët e Winxvykljw Ransomware mund t'i qasen. Kjo është arsyeja pse ata ofrojnë një mjet deshifrimi që viktimat mund ta blejnë duke kontaktuar sulmuesit përmes adresave të emailit toni.morrison13@tutanota.com.com dhe frank.sinatra1010@protonmail.com. Megjithatë, nuk është një ide e mirë të ndërveprosh me kriminelët kibernetikë në asnjë mënyrë.

Mënyra më e mirë për të rikuperuar të dhënat e dëmtuara është të përdorni një kopje rezervë të fundit. Megjithatë, kur një kopje rezervë nuk është e disponueshme, viktimat duhet të përdorin një mjet me reputacion kundër malware për t'i ndihmuar me heqjen e Winxvykljw Ransomware. Pasi të hiqet ransomware, viktimat mund të përpiqen të gjejnë zgjidhje alternative për rikuperimin e të dhënave.

Po ngarkohet...