Njoftimet Çinstaloni plotësisht aplikacionet e padëshiruara me...

Çinstaloni plotësisht aplikacionet e padëshiruara me SpyHunter për çinstaluesin e aplikacioneve falas të Mac për të liruar hapësirën në disk

Shënim: Që nga data 17.05.2024, veçoria SpyHunter for Mac për Çinstaluesin e aplikacioneve është e disponueshme vetëm në versionet e provës falas dhe në abonimet me pagesë.

Dublin, Irlandë, 4 Prill 2022 - EnigmaSoft Limited's SpyHunter for Mac, një aplikacion i fuqishëm kundër malware, përfshin një Çinstalues aplikacioni falas dhe të lehtë për t'u përdorur që ju lejon të zgjidhni dhe çinstaloni plotësisht aplikacionet e padëshiruara nga Mac-i juaj me vetëm disa klikimeve. Me Çinstaluesin e Aplikacioneve, përdoruesit e Mac mund të gjejnë dhe heqin lehtësisht aplikacionet e panevojshme, përveç skedarëve të mbetur të padëshiruar.

Kur programet çinstalohen manualisht, shpesh ka skedarë të mbetur të fshehur që nuk hiqen. Këta skedarë të pa hequr zënë hapësirë në hard diskun e Mac-it tuaj dhe mund të përmbajnë të dhëna personale të ndjeshme. SpyHunter for Mac App Uninstaller ka një motor skanimi të integruar të krijuar për të zbuluar skedarët e fshehur ose të mbetur dhe për t'i fshirë ato, duke u siguruar që programi(et) e zgjedhur dhe të gjitha të dhënat e tyre janë hequr plotësisht nga kompjuteri juaj dhe për të përmirësuar privatësinë dhe sigurinë tuaj. SpyHunter for Mac App Uninstaller liston të gjitha programet që janë instaluar në sistem dhe i lejon përdoruesit të renditin dhe filtrojnë listën e aplikacioneve sipas madhësisë së aplikacionit, emrit, përdorimit ose datës së instalimit. SpyHunter për Mac përfshin gjithashtu një veçori Startup Manager që i lejon përdoruesit të konfigurojnë dhe rregullojnë cilësimet e tyre të nisjes së Mac për të optimizuar dhe përshpejtuar potencialisht procesin e nisjes.

Funksioni i çinstalimit të aplikacioneve falas të SpyHunter për Mac

Për të shkarkuar provë falas SpyHunter për Mac dhe për të provuar Fshirësin e aplikacionit falas plus veçoritë e tij kundër malware, shkoni te https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/#mac .

Si mund t'ju përfitojë SpyHunter për Çinstaluesin e Aplikacioneve Falas të Mac-it?

SpyHunter për çinstaluesin e aplikacionit Mac:

  • Heq skedarët e mbetur dhe aplikacionet e padëshiruara për të liruar hapësirën në disk
  • Rrit privatësinë dhe sigurinë personale
  • Çinstalon softuerin e padëshiruar që rishfaqet vazhdimisht me "Uninstall të detyruar"
  • Ofron një pamje të detajuar të të gjitha aplikacioneve të instaluara
  • Identifikon aplikacionet që konsumojnë kujtesën e sistemit dhe burime të tjera
  • Përdor veçoritë e SpyHunter për Mac për të hequr malware dhe PUP

SpyHunter për Mac është Mbrojtja juaj përfundimtare e sigurisë Mac

Përveç Uninstaller-it të tij falas të aplikacioneve, SpyHunter për Mac ofron një zgjidhje të fuqishme për korrigjimin e malware dhe gjithashtu ofron optimizimin e sistemit me shumë shtresa dhe funksionalitetin e mbrojtjes së privatësisë, mbështetje teknike një-në-një dhe veçori të tjera kryesore.

Për të mësuar më shumë dhe për të shkarkuar SpyHunter për Çinstaluesin FALAS të aplikacioneve Mac, ju lutemi vizitoni https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/#mac . Qasja dhe përdorimi falas i SpyHunter për Uninstallerin e aplikacioneve në Mac është pjesë dhe subjekt i kushteve të përdorimit të SpyHunter për Mac.

Rreth EnigmaSoft Limited
EnigmaSoft Limited është një kompani private irlandeze me zyra dhe seli globale në Dublin, Irlandë. EnigmaSoft është më i njohur për zhvillimin dhe shpërndarjen e SpyHunter 5 dhe SpyHunter për Mac, aplikacione të avancuara kundër malware. SpyHunter zbulon dhe heq malware, përmirëson privatësinë e Internetit dhe eliminon kërcënimet e sigurisë – duke adresuar çështje të tilla si malware, ransomware, trojans, anti-spyware mashtrues dhe kërcënime të tjera keqdashëse të sigurisë që prekin miliona përdorues të PC në ueb. SpyHunter 5 ka shënuar nota të larta në testimin krahasues nga laboratorë të pavarur testimi të palëve të treta si AV-TEST . SpyHunter 5 është certifikuar gjithashtu nga AppEsteem , Checkmark Certified dhe TRUSTe .

Po ngarkohet...