Com instal·lar SpyHunter

Els passos següents expliquen com instal·lar SpyHunter al vostre ordinador:

1. Si voleu descarregar l'escàner de programari espia de SpyHunter, feu clic aquí per descarregar-lo . Tingueu en compte: només després d'activar la versió completa de SpyHunter, el programa desbloqueja totes les seves funcions, com ara el Spyware HelpDesk , les actualitzacions diàries de definicions i l'assistència gratuïta al client. Tanmateix, podeu utilitzar l'escàner de programari espia de SpyHunter (versió gratuïta) amb les seves funcions limitades sense l'activació.
  2. Al quadre de diàleg "Descàrrega de fitxers", premeu "Desa" per desar el fitxer SpyHunter.
    Baixeu i deseu SpyHunter
  3. Al quadre de diàleg "Desa com" , deseu el fitxer SpyHunter a l'escriptori.
    Deseu SpyHunter a l'escriptor
  4. Cerqueu l'instal·lador que heu triat descarregar a l'escriptori. Quan trobeu el fitxer amb una icona d'un ordinador i un disc (com es mostra a la imatge següent), feu doble clic a aquesta icona per executar SpyHunter.
    Icona de SpyHunter
  5. Si no trobeu el fitxer SpyHunter al vostre escriptori, feu clic al botó "Inici" i feu clic a "Cerca o cerca" . A continuació, escriviu "spyhunter" i feu clic a "Cerca".
  6. Feu doble clic al fitxer d'instal·lació i se us demanarà un acord de llicència. Si us plau, llegiu l'acord de llicència i marqueu la casella que indica que accepteu els termes i feu clic a "Següent".
  7. La pantalla següent demanarà una "Carpeta de destinació" . Instal·lareu SpyHunter a "C:\Program Files\SpyHunter", que ja hauria d'estar seleccionat.
  8. Feu clic a "Següent" . Si apareix un missatge indicant que la carpeta especificada ja existeix, feu clic a "Sí" .
  9. Ara ja esteu preparat per instal·lar-lo, feu clic a "Següent".
  10. Un cop finalitzat el procés d'instal·lació, hauria d'aparèixer una finestra que us demanarà si voleu reiniciar.
  11. Feu clic a "SÍ, reinicieu ara el meu ordinador" i després feu clic a "Finalitzar".
Carregant...