Hvad er '.DS_Store' filer på Mac?

Hvad er en ".DS_Store" -fil?

En ".DS_Store" -fil er en skjult fil, der genereres af Mac OS X, og den har en skjult mappe i en synlig mappe. Den skjulte mappe indeholder en liste over indstillinger for den mappe, den er i, og du kan ikke se den. Hvis du sletter ".DS_Store" -filen i Finder, forsvinder den. Fjernelse af den direkte forbindelse til Finder betyder, at du kan åbne enhver fil direkte. Eksperimenter rundt med, hvad der åbnes, og se hvordan det ændrer din arbejdsgang.

Hvordan hjælper ".DS_Store" filer Mac OS X?

".DS_Store" -filer oprettes af Mac OS X-operativsystemet til at gemme brugerdefinerede attributter til mapper. Disse filer kan undertiden findes i mapper, som du har downloadet fra Internettet, men de bør ikke slettes, fordi de er nødvendige for at Mac OS X kan læse mappens attributter korrekt.

Mens dette også er et problem, der påvirker iPad, oprettes ". DS_Store" -filerne af Mac OS X-operativsystemet, ikke iOS. Heldigvis er der en løsning på det uden at skulle geninstallere iOS eller rod med startfiler.

Sådan slipper du af disse mystiske filer:

  • Åbn først Systemindstillinger, og gå til sektionen Sikkerhed og fortrolighed.
  • Tryk på indholdsmenuen øverst til højre i vinduet.
  • Rul til bunden af listen, find "Tilpas disk", og tryk på Delete-tasten på dit tastatur. Bekræft, når du bliver bedt om, at du vil slette filen.
  • Gå ud af systemindstillinger, og du skal se en ny fil sidde der .DS_Store.
  • Det eneste, du skal gøre nu, er at oprette det, når du vil.

Hvad sker der, hvis jeg sletter mine ".DS_Store" filer?

Kort sagt, hvis du sletter dine ".DS_Store" filer, fungerer din Mac muligvis ikke korrekt. I henhold til mange indlæg og fora kan Apples beslutning om at fjerne de ærværdige “DS_Store” -filer fra operativsystemet muligvis medføre, at din iMac ikke fungerer korrekt og ikke kan bruge de applikationer, der er gemt på den. Fra nu af er der ikke noget afgørende bevis for, at fjernelse af registreringsdatabaseindgangene forårsager tilbageslag eller drastiske konsekvenser for brugeroplevelsen, og mange, ægte velrenommerede kilder, har udtalt, at fjernelsen af disse filer ikke kan udgøre nogen trussel mod brugeroplevelsen. .