Hur man konfigurerar SpyHunter 5

Du kan konfigurera många SpyHunter 5-inställningar genom avsnittet "Inställningar" i programmet. Avsnittet "Kontoinställningar" är där du kan ange din kontoinformation för att aktivera SpyHunter 5. Följande inställningar kan ändras genom avsnittet "Inställningar":

Avsnittet "Konto".

• E-post - Om du är en registrerad användare eller en provanvändare, ange e-postadressen som du använde för att registrera SpyHunter 5. Denna adress finns i din e-post med kontoinformation.
  • Lösenord - Ange lösenordet för ditt SpyHunter 5-konto. Ditt lösenord finns i din e-post med kontoinformation.
  • Knappen "Aktivera användare" - För att aktivera den fullständiga versionen (eller testversionen) av SpyHunter 5 måste du ange e-postadressen och lösenordet som du registrerade SpyHunter 5 med och klicka sedan på knappen "Aktivera användare" för att aktivera din SpyHunter 5 konto. Om din inloggningsinformation någonsin ändras måste du upprepa aktiveringsprocessen.

Avsnittet "Allmänt".

• Kontrollera automatiskt efter uppdateringar - När den här kryssrutan är markerad kommer SpyHunter 5 automatiskt att kontakta sina servrar med jämna mellanrum för att kontrollera tillgängligheten för nya program- och definitionsuppdateringar. Om en ny programuppdatering är tillgänglig kommer du att bli tillfrågad innan den installeras.
  • Starta skanning vid lansering av SpyHunter - När den här kryssrutan är markerad kommer SpyHunter 5 att starta en skanning varje gång programmet startas.
  • Minimera SpyHunter vid Windows-start - När den här kryssrutan är markerad kommer SpyHunter 5 att starta minimerad, endast synlig som en aktivitetsfältsikon. SpyHunter 5:s realtidsskyddsfunktioner fungerar fortfarande i bakgrunden.
  • Språk - Klicka på rullgardinsmenyn för att välja ditt språk.

Du kan också ställa in schemalagda skanningar så att de körs automatiskt vid specifika tidpunkter.

Besök hjälpfilen för att lära dig mer om de andra SpyHunter 5-inställningarna.