Kuinka määrittää SpyHunter 5

Voit määrittää monia SpyHunter 5 -asetuksia ohjelman "Asetukset"-osiossa. "Tilin asetukset" -osiossa voit antaa tilitietosi aktivoidaksesi SpyHunter 5:n. Seuraavia asetuksia voidaan muokata "Asetukset"-osiossa:

"Tili"-osio

• Sähköposti - Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä tai kokeilukäyttäjä, anna sähköpostiosoite, jota käytit SpyHunter 5:n rekisteröinnissä. Tämä osoite löytyy tilitietosähköpostistasi.
  • Salasana – Syötä SpyHunter 5 -tilisi salasana. Salasanasi löytyy tilitietojesi sähköpostista.
  • "Aktivoi käyttäjä" -painike - SpyHunter 5:n täysversion (tai kokeiluversion) aktivoimiseksi sinun on syötettävä sähköpostiosoite ja salasana, jolla rekisteröit SpyHunter 5:n, ja napsauta sitten "Aktivoi käyttäjä" -painiketta aktivoidaksesi SpyHunter. 5 tiliä. Jos kirjautumistietosi muuttuvat, sinun on toistettava aktivointiprosessi.

"Yleinen" jakso

• Tarkista päivitykset automaattisesti – Kun tämä valintaruutu on valittuna, SpyHunter 5 ottaa automaattisesti yhteyttä palvelimiinsa säännöllisesti tarkistaakseen uusien ohjelma- ja määrityspäivitysten saatavuuden. Jos uusi ohjelmapäivitys on saatavilla, sinua pyydetään ennen sen asennusta.
  • Aloita tarkistus SpyHunterin käynnistyksen yhteydessä – Kun tämä valintaruutu on valittuna, SpyHunter 5 aloittaa tarkistuksen aina, kun ohjelma käynnistetään.
  • Minimoi SpyHunter Windowsin käynnistyksen yhteydessä – Kun tämä valintaruutu on valittuna, SpyHunter 5 käynnistyy pienennettynä ja näkyy vain tehtäväpalkin kuvakkeena. SpyHunter 5:n reaaliaikaiset suojausominaisuudet toimivat edelleen taustalla.
  • Kieli - Valitse kielivalinta napsauttamalla avattavaa valikkoa.

Voit myös määrittää ajoitetut tarkistukset suoriutumaan automaattisesti tiettyinä aikoina.

Käy ohjetiedostossa saadaksesi lisätietoja muista SpyHunter 5 -asetuksista.

Ladataan...