Com configurar SpyHunter 5

Podeu configurar molts paràmetres de SpyHunter 5 mitjançant la secció "Configuració" del programa. La secció "Configuració del compte" és on podeu introduir la informació del vostre compte per activar SpyHunter 5. La configuració següent es pot modificar mitjançant la secció "Configuració":

Secció "Compte".

• Correu electrònic : si sou un usuari registrat o un usuari de prova, introduïu l'adreça de correu electrònic que heu utilitzat per registrar SpyHunter 5. Aquesta adreça es pot trobar al correu electrònic d'informació del vostre compte.
  • Contrasenya : introduïu la contrasenya del vostre compte de SpyHunter 5. La vostra contrasenya es pot trobar al correu electrònic d'informació del vostre compte.
  • Botó "Activa l'usuari" : per activar la versió completa (o versió de prova) de SpyHunter 5, haureu d'introduir el correu electrònic i la contrasenya amb què vau registrar SpyHunter 5 i, a continuació, feu clic al botó "Activa l'usuari" per activar el vostre SpyHunter. 5 compte. Si alguna vegada es canvia la vostra informació d'inici de sessió, haureu de repetir el procés d'activació.

Secció "General".

• Comprova automàticament si hi ha actualitzacions : quan aquesta casella de selecció està seleccionada, SpyHunter 5 es posarà en contacte automàticament amb els seus servidors periòdicament per comprovar la disponibilitat de noves actualitzacions de programes i definicions. Si hi ha disponible una nova actualització del programa, se us demanarà abans de la instal·lació.
  • Inicia l'exploració a l'inici de SpyHunter : quan aquesta casella de selecció està marcada, SpyHunter 5 iniciarà una exploració cada vegada que s'iniciï el programa.
  • Minimitza SpyHunter a l'inici de Windows : quan aquesta casella de selecció està marcada, SpyHunter 5 s'iniciarà minimitzat, visible només com a icona de la barra de tasques. Les funcions de protecció en temps real de SpyHunter 5 encara funcionaran en segon pla.
  • Idioma : feu clic al menú desplegable per triar la vostra preferència d'idioma.

També podeu configurar exploracions programades perquè s'executin automàticament en moments concrets.

Visiteu el fitxer d'ajuda per obtenir més informació sobre la resta de configuracions de SpyHunter 5.

Carregant...