Slik konfigurerer du SpyHunter 5

Du kan konfigurere mange SpyHunter 5-innstillinger gjennom "Innstillinger"-delen av programmet. "Kontoinnstillinger"-delen er der du kan skrive inn kontoinformasjonen din for å aktivere SpyHunter 5. Følgende innstillinger kan endres gjennom "Innstillinger"-delen:

"Konto"-delen

• E- post - Hvis du er en registrert bruker eller en prøvebruker, skriv inn e-postadressen du brukte til å registrere SpyHunter 5. Denne adressen finner du i e-posten med kontoinformasjon.
  • Passord - Skriv inn passordet for SpyHunter 5-kontoen din. Passordet ditt finner du i e-posten med kontoinformasjon.
  • "Aktiver bruker" -knapp - For å aktivere fullversjonen (eller prøveversjonen) av SpyHunter 5, må du skrive inn e-postadressen og passordet du registrerte SpyHunter 5 med, og deretter klikke på "Aktiver bruker" -knappen for å aktivere din SpyHunter 5 konto. Hvis påloggingsinformasjonen din noen gang endres, må du gjenta aktiveringsprosessen.

"Generelt" seksjon

• Automatisk se etter oppdateringer - Når denne avmerkingsboksen er valgt, vil SpyHunter 5 automatisk kontakte sine servere med jevne mellomrom for å sjekke tilgjengeligheten av nye program- og definisjonsoppdateringer. Hvis en ny programoppdatering er tilgjengelig, vil du bli spurt før installasjonen.
  • Start skanning ved lansering av SpyHunter - Når denne avmerkingsboksen er merket, vil SpyHunter 5 starte en skanning hver gang programmet startes.
  • Minimer SpyHunter ved oppstart av Windows - Når denne avmerkingsboksen er merket, vil SpyHunter 5 starte minimert, kun synlig som et oppgavelinjeikon. SpyHunter 5s sanntidsbeskyttelsesfunksjoner vil fortsatt fungere i bakgrunnen.
  • Språk - Klikk på rullegardinmenyen for å velge din språkpreferanse.

Du kan også sette opp planlagte skanninger til å kjøre automatisk til bestemte tider.

Vennligst besøk hjelpefilen for å lære mer om de andre SpyHunter 5-innstillingene.