Hoe SpyHunter 5 te configureren

U kunt veel SpyHunter 5-instellingen configureren via het gedeelte "Instellingen" van het programma. In het gedeelte "Accountinstellingen" kunt u uw accountgegevens invoeren om SpyHunter 5 te activeren. De volgende instellingen kunnen worden gewijzigd via het gedeelte "Instellingen":

Sectie "Account".

• E- mail - Als u een geregistreerde gebruiker of een proefgebruiker bent, voert u het e-mailadres in dat u gebruikte om SpyHunter 5 te registreren. Dit adres is te vinden in uw e-mail met accountinformatie.
  • Wachtwoord - Voer het wachtwoord van uw SpyHunter 5-account in. Je wachtwoord vind je in de e-mail met je accountinformatie.
  • Knop "Gebruiker activeren" - Om de volledige versie (of proefversie) van SpyHunter 5 te activeren, moet u het e-mailadres en wachtwoord invoeren waarmee u SpyHunter 5 hebt geregistreerd en vervolgens op de knop "Gebruiker activeren" klikken om uw SpyHunter te activeren 5 rekening. Als uw aanmeldingsgegevens ooit worden gewijzigd, moet u het activeringsproces herhalen.

Sectie "Algemeen".

• Automatisch controleren op updates - Wanneer dit selectievakje is ingeschakeld, zal SpyHunter 5 automatisch regelmatig contact opnemen met zijn servers om te controleren of er nieuwe programma- en definitie-updates beschikbaar zijn. Als er een nieuwe programma-update beschikbaar is, wordt u hierom gevraagd voordat u deze installeert.
  • Scan starten bij het starten van SpyHunter - Als dit selectievakje is aangevinkt, start SpyHunter 5 een scan telkens wanneer het programma wordt gestart.
  • Minimaliseer SpyHunter bij het opstarten van Windows - Wanneer dit selectievakje is aangevinkt, zal SpyHunter 5 geminimaliseerd starten, alleen zichtbaar als een taakbalkpictogram. De real-time beveiligingsfuncties van SpyHunter 5 werken nog steeds op de achtergrond.
  • Taal - Klik op het vervolgkeuzemenu om uw taalvoorkeur te kiezen.

U kunt ook geplande scans instellen om automatisch op bepaalde tijden uit te voeren.

Bezoek het Help-bestand voor meer informatie over de andere SpyHunter 5-instellingen.