Hur man installerar SpyHunter

Följande steg förklarar hur du installerar SpyHunter på din dator:

1. Om du vill ladda ner SpyHunters Spyware Scanner, klicka här för att ladda ner . Observera: Det är först efter att du har aktiverat den fullständiga versionen av SpyHunter som programmet låser upp alla dess funktioner såsom Spyware HelpDesk , dagliga definitionsuppdateringar och gratis kundsupport. Du kan dock använda SpyHunters spionprogramskanner (gratisversion) med dess begränsade funktioner utan aktivering.
  2. I dialogrutan " Filnedladdning" trycker du på "Spara" för att spara SpyHunter-filen.
    Ladda ner och spara SpyHunter
  3. I dialogrutan "Spara som" sparar du SpyHunter-filen på ditt skrivbord.
    Spara SpyHunter på skrivbordet
  4. Sök efter installationsprogrammet du valde att ladda ner på ditt skrivbord. När du hittar filen med en datorikon och en skiva (som visas på bilden nedan), dubbelklicka på den ikonen för att köra SpyHunter.
    SpyHunter-ikonen
  5. Om du inte kan hitta SpyHunter-filen på ditt skrivbord, klicka på "Start" -knappen och klicka på "Sök eller Sök" . Skriv sedan in "spyhunter" och klicka på "Sök".
  6. Dubbelklicka på installationsfilen så får du ett licensavtal. Läs igenom licensavtalet och markera rutan som anger att du godkänner villkoren och klicka på "Nästa".
  7. Nästa skärm kommer att fråga efter en "Destinationsmapp" . Du kommer att installera SpyHunter i "C:\Program Files\SpyHunter", som redan borde vara vald.
  8. Klicka på "Nästa" . Om ett meddelande visas som säger att den angivna mappen redan finns, klicka på "Ja" .
  9. Du är nu redo att installera, klicka på "Nästa".
  10. När installationen är klar bör ett fönster visas som frågar om du vill starta om.
  11. Klicka på "JA, starta om min dator nu" och klicka sedan på "Slutför".