Hoe SpyHunter te installeren

De volgende stappen leggen uit hoe u SpyHunter op uw computer installeert:

1. Als u SpyHunter's Spyware Scanner wilt downloaden, klik dan hier om te downloaden . Let op: pas nadat u de volledige versie van SpyHunter activeert, ontgrendelt het programma alle functies, zoals de Spyware HelpDesk , dagelijkse definitie-updates en gratis klantenondersteuning. U kunt echter de spywarescanner van SpyHunter (gratis versie) met zijn beperkte functies zonder activering gebruiken.
  2. Druk in het dialoogvenster "Bestand downloaden" op "Opslaan" om het SpyHunter-bestand op te slaan.
    SpyHunter downloaden en bewaren
  3. Sla in het dialoogvenster "Opslaan als" het SpyHunter-bestand op uw bureaublad op.
    Bewaar SpyHunter op het bureaublad
  4. Zoek naar het installatieprogramma dat u hebt gekozen om te downloaden op uw bureaublad. Wanneer u het bestand vindt met een pictogram van een computer en een schijf (zoals weergegeven op onderstaande afbeelding), dubbelklikt u op dat pictogram om SpyHunter uit te voeren.
    SpyHunter-pictogram
  5. Als u het SpyHunter-bestand niet op uw bureaublad kunt vinden, klikt u op de knop "Start" en vervolgens op "Zoeken of zoeken" . Typ vervolgens "spyhunter" en klik op "Zoeken".
  6. Dubbelklik op het installatiebestand en u wordt gevraagd om een licentieovereenkomst. Lees de licentieovereenkomst door en vink het vakje aan waarin staat dat u akkoord gaat met de voorwaarden en klik op "Volgende".
  7. Het volgende scherm vraagt om een "Destination Folder" . U installeert SpyHunter in "C:\Program Files\SpyHunter", dat al geselecteerd zou moeten zijn.
  8. Klik op "Volgende" . Als er een melding verschijnt dat de opgegeven map al bestaat, klik dan op "Ja" .
  9. U bent nu klaar om te installeren, klik op "Volgende".
  10. Nadat het installatieproces is voltooid, zou er een venster moeten verschijnen waarin u wordt gevraagd of u opnieuw wilt opstarten.
  11. Klik op "JA, start mijn computer nu opnieuw op" en klik vervolgens op "Voltooien".