Kuinka asentaa SpyHunter

Seuraavat vaiheet selittävät, kuinka SpyHunter asennetaan tietokoneellesi:

1. Jos haluat ladata SpyHunter's Spyware Scannerin, napsauta tätä ladataksesi . Huomaa: Vasta kun olet aktivoinut SpyHunterin täyden version, ohjelma avaa kaikki ominaisuudet, kuten Spyware HelpDesk , päivittäiset määritelmäpäivitykset ja ilmaisen asiakastuen. Voit kuitenkin käyttää SpyHunterin vakoiluohjelmien skanneria (ilmainen versio) sen rajoitetuilla ominaisuuksilla ilman aktivointia.
  2. Tallenna SpyHunter-tiedosto painamalla "Tiedoston lataus" -valintaikkunassa "Tallenna" .
    Lataa ja tallenna SpyHunter
  3. Tallenna "Tallenna nimellä" -valintaikkunassa SpyHunter-tiedosto työpöydällesi.
    Tallenna SpyHunter työpöydälle
  4. Etsi työpöydältäsi asennusohjelma, jonka valitsit ladattavaksi. Kun löydät tiedoston, jossa on tietokoneen ja levyn kuvake (kuten alla olevassa kuvassa näkyy), kaksoisnapsauta kuvaketta käynnistääksesi SpyHunterin.
    SpyHunter-kuvake
  5. Jos et löydä SpyHunter-tiedostoa työpöydältäsi, napsauta "Käynnistä" -painiketta ja napsauta "Etsi tai etsi" . Kirjoita sitten "spyhunter" ja napsauta "Hae".
  6. Kaksoisnapsauta asennustiedostoa ja sinulta kysytään lisenssisopimusta. Lue lisenssisopimus läpi ja valitse valintaruutu, jossa todetaan, että hyväksyt ehdot ja napsauta "Seuraava".
  7. Seuraava näyttö pyytää "Kohdekansiota" . Asennat SpyHunterin kansioon "C:\Program Files\SpyHunter", jonka pitäisi olla jo valittuna.
  8. Napsauta "Seuraava" . Jos näkyviin tulee viesti, jossa kerrotaan, että määritetty kansio on jo olemassa, napsauta "Kyllä" .
  9. Olet nyt valmis asentamaan, napsauta "Seuraava".
  10. Kun asennus on valmis, näkyviin tulee ikkuna, jossa kysytään, haluatko käynnistää uudelleen.
  11. Napsauta "KYLLÄ, käynnistä tietokone uudelleen nyt" ja napsauta sitten "Valmis".
Ladataan...