Hvordan installere SpyHunter

Følgende trinn forklarer hvordan du installerer SpyHunter på datamaskinen din:

1. Hvis du ønsker å laste ned SpyHunters Spyware Scanner, klikk her for å laste ned . Vennligst merk: Det er først etter at du har aktivert den fulle versjonen av SpyHunter at programmet låser opp alle funksjonene som Spyware HelpDesk , daglige definisjonsoppdateringer og gratis kundestøtte. Du kan imidlertid bruke SpyHunters spyware-skanner (gratisversjon) med dens begrensede funksjoner uten aktivering.
  2. I dialogboksen "Filnedlasting" , trykk "Lagre" for å lagre SpyHunter-filen.
    Last ned og lagre SpyHunter
  3. I "Lagre som" -dialogboksen lagrer du SpyHunter-filen på skrivebordet.
    Lagre SpyHunter på skrivebordet
  4. Søk etter installasjonsprogrammet du valgte å laste ned på skrivebordet. Når du finner filen med et ikon for en datamaskin og en plate (som vist på bildet nedenfor), dobbeltklikk på det ikonet for å kjøre SpyHunter.
    SpyHunter-ikon
  5. Hvis du ikke finner SpyHunter-filen på skrivebordet ditt, klikker du på "Start" -knappen og klikker på "Finn eller søk" . Deretter skriver du inn "spyhunter" og klikker på "Søk".
  6. Dobbeltklikk på installasjonsfilen og du vil bli bedt om en lisensavtale. Les gjennom lisensavtalen og merk av i boksen som sier at du godtar vilkårene og klikk "Neste".
  7. Den neste skjermen vil be om en "Destinasjonsmappe" . Du skal installere SpyHunter i "C:\Program Files\SpyHunter", som allerede skal være valgt.
  8. Klikk "Neste" . Hvis det vises en melding om at den angitte mappen allerede eksisterer, klikker du på "Ja" .
  9. Du er nå klar til å installere, klikk på "Neste".
  10. Etter at installasjonsprosessen er fullført, skal det vises et vindu som spør om du vil starte på nytt.
  11. Klikk "JA, start datamaskinen på nytt nå" og klikk deretter "Fullfør".