Isfarë është SpyHunter & Si funksionon? Fotografitë e SpyHunter

SpyHunter është një aplikacion i Windows i dizajnuar për të skanuar, identifikuar, hequr dhe bllokuar malware, programe potencialisht të padëshiruara (PUPs) dhe objekte të tjera. SpyHunter është krijuar posaçërisht për tu përshtatur dhe azhurnuar pasi malware vazhdon të evoluojë dhe të bëhet më i sofistikuar për të shmangur zbulimin nga programet anti-malware / anti-virus. SpyHunter është zhvilluar dhe krijuar me programim preciz për të siguruar mbrojtje dhe siguri të sofistikuar në internet, ndërkohë që ende ofron një ndërfaqe miqësore për të sjellë thjeshtësi të shtuar në jetën tuaj dixhitale.

Motori i përparuar i pronarit anti-malware i SpyHunter është krijuar për të mbrojtur sistemin tuaj kundër kërcënimeve më të fundit të malware. Aftësitë e korrigjimit të SpyHunter mund të heqin trojans, ransomware, krimbat, viruset, rootkits, adware, programet potencialisht të padëshiruar dhe objektet e tjera. SpyHunter gjithashtu përmban një skanim të bërë për t'ju ndihmuar të identifikoni programet në sistemin tuaj që mund të përmbajnë dobësi të raportuara. SpyHunter gjithashtu zbulon dhe mund të heq programet potencialisht të padëshiruar (PUP) - programe që një përdorues mund t'i perceptojë si të padëshiruar.

Arkitektura e përparuar e skanimit e SpyHunter përmban një skaner të fuqishëm sistemesh me shumë shtresa të dizajnuara për të zbuluar kërcënime të reja. SpyHunter ofron një larmi opsionesh për të rregulluar skanimet. Motori ynë i zbulimit të përparme përfshin aftësi të bazuara në re për të ofruar zbulim dhe mbrojtje të nivelit të lartë. Përdoruesit e SpyHunter mund të presin performancë të shkëlqyeshme, metoda të përparuara të zbulimit heuristic dhe efikasitetin e sistemit. Përdoruesit mund të zgjedhin të përqendrojnë manualisht skanimet në dosje ose disqe specifike, gjithashtu mund të shikoni regjistrat e skanimeve të mëparshme, të menaxhoni objektet e karantinuara dhe të zgjidhni objektet për të përjashtuar nga skanimet e ardhshme të SpyHunter. Procesi ynë i skanimit me shumë shtresa mund të veçojë dhe të bëjë dallimin midis dobësive, çështjeve të intimitetit, objekteve të panjohura, programeve potencialisht të padëshiruara dhe malware, për t'i lejuar përdoruesit të ndërmarrin veprime të përshtatshme, bazuar në preferencat personale.

SpyHunter takes proactive steps to thwart newly discovered threats. SpyHunter's real-time system guards, included with SpyHunter's full subscription version, aim to block malware and other potentially unwanted programs from installing or executing.

SpyHunter ka aftësinë për të zbuluar dhe hequr kërcënimet më agresive, duke përfshirë rrënjët kryesore, të cilat përdorin shfrytëzime dhe hile të padokumentuara për të instaluar fshehurazi ransomware, rogueware, trojans, keyloggers dhe kërcënime të tjera të sigurisë. Rojet e sistemit të nivelit të ulët të optimizuar të SpyHunter janë krijuar për të parandaluar ekzekutimin e malware dhe objekteve të tjera potencialisht të padëshiruar.

Kërcënime të përparuara të vazhdueshme, përfshirë shumë rootkit, shpesh përdorin teknika të fshehjes së skedarëve dhe kriptimit për të provuar të shmangin zbulimin nga programi i sigurisë. Aftësitë zbuluese heuristike të SpyHunter synojnë të demaskojnë këto praktika mashtruese dhe të përpiqen të identifikojnë kërcënimet ditore.

Në shumë raste, objektet e malware mund të jenë të kyçur nga sistemi operativ Windows dhe mund të jenë të vështira për t'u hequr ose karantinuar. SpyHunter përdor një proces të specializuar për të futur sistemin në një mjedis të personalizuar që shkon nën Windows dhe lejon SpyHunter të korrigjojë malware në nivelet më të ulëta të sistemit.

Aplikimet e shfletuesit të uebit shpesh përdorin cookie për të personalizuar përvojën e përdoruesit. Në disa raste, cookies mund të përdoren për qëllime gjurmimi tepër të gjera. Cookies gjithashtu mund të paraqesin shqetësime për privatësinë pasi ato ruajnë informacione për zakonet ose historinë tuaj të shfletimit në internet. SpyHunter mund të skanojë për cookies të identifikuar nga EnigmaSoft si përfaqësues të çështjeve të mundshme të intimitetit.

Hfarë ndodh nëse SpyHunter nuk mund të heqë një objekt të zbuluar?

Nëse SpyHunter nuk është në gjendje të heqë automatikisht një objekt malware, sistemi ynë për mbështetjen e klientëve, i përfshirë me Spyware HelpDesk, është këtu për të ndihmuar përdoruesit e versioneve të paguara dhe / ose promovuese të SpyHunter. Ndihma Spyware i ofron abonentëve qasje të drejtpërdrejtë në ekipin tonë të ndihmës teknike për të ndihmuar me pyetje të zakonshme, si dhe të sigurojë rregullime me porosi për probleme specifike të malware që mund të jenë unike për kompjuterin tuaj. Ndihma Spyware është krijuar për t'u dhënë abonentëve një nivel më të madh të përdorshmërisë për ta bërë procesin më mbështetës. Në rastet e një kërcënimi të vazhdueshëm që nuk mund të zgjidhet me lehtësi, ekipi ynë i ndihmës teknike mund të përdorë Ndihmësin Spyware për të gjeneruar një rregullim personal për atë skenar specifik. Ekipi ynë i ndihmës teknike do të vazhdojë të punojë një-më-një derisa të zgjidhen çështjet.

Kënaqësia është objektivi ynë kryesor. Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me SpyHunter, ne ofrojmë një garanci të kthimit të parave 100% brenda 30 ditëve nga blerja e abonimit tuaj SpyHunter.


Filloni Heqjen e Malware nga PC juaj Sot!


Certifikime dhe Raporte të Pavarura të Provave

SpyHunter 5 është testuar në mënyrë të pavarur dhe ka marrë certifikimin (ët) dhe / ose rezultatin (et) e testit të përcaktuar më poshtë.

Duke u bërë ertifikuar nga AppEsteem, SpyHunter 5 ka përmbushur Kërkesat e Certifikimit 100+ App (ACR) të kërkuara nga AppEsteem për udhëzimet e saj të rrepta për softuer të pastër, duke mbajtur në konsideratë vlerat e transparencës dhe mbrojtjes së konsumatorit, si pjesë e politikave të saj të projektimit.
Për të siguruar sigurinë me sigurinë dhe intimitetin në internet, SpyHunter 5 është CERTIFIED si një program i Besuar i Shkarkimit nga TRUSTe, i cili është ofruesi kryesor i zgjidhjeve për privatësinë në internet.
SpyHunter 5 është çertifikuar nga CHECKMARK CERTIFIED, një strukturë e pavarur e testimit për produktet dhe shërbimet e sigurisë së informacionit.

SpyHunter 4 nga Enigma Software Group USA, LLC ishte testuar në mënyrë të pavarur dhe kishte marrë çertifikimin (et) dhe / ose rezultatin (et) e testit të përcaktuar më poshtë.


Si mund të të përfitojë SpyHunter 5?

SpyHunter jep funksionalitet të fuqishëm për rregullimin e malware, teknologji të përparuar anti-rootkit, rregullime të personalizuara të malware, 24/7 mbështetje teknike dhe karakteristika të tjera kryesore.

Zbulimi dhe Heqja e Malware

Zbuloni dhe hiqni spyware, rootkits, ransomware, viruse, rrëmbyes të shfletuesve, adware, keyloggers, trojans, worms dhe lloje të tjera të malware.

Zbulimi dhe heqja e programeve potencialisht të padëshiruar dhe çështjeve të privatësisë

Zbuloni dhe hiqni programet griware, programet potencialisht të padëshiruar, softverin e padëshiruar, cookie të caktuara për përcjelljen dhe shqetësimet e tjera. Përdoruesit kanë mundësinë të përjashtojnë individualisht këto programe, nëse dëshirojnë.

Garda e Avancuar e Sistemit

SpyHunter 5's powerful blocking technology, included with SpyHunter's full subscription version, helps protect your PC against malware attacks, threats and other objects.

Aftësi të Avancuara të Largimit

Mekanizmi i avancuar i heqjes së SpyHunter përdor një sistem të personalizuar të nivelit të ulët që funksionon nën Windows për të hequr në mënyrë efektive rootkits dhe infeksione të tjera të ngulitura me malware.

përjashtimet

Tipari i përjashtimeve ju lejon të përjashtoni programe të caktuara nga zbulimi në skanimet e ardhshme të SpyHunter.

24/7 Ndihma për klientin

SpyHunter 5 përfshin Ndihmës Spyware, një zgjidhje interaktive një-për-një mbështetje e klientit për përdoruesit e versioneve të paguara dhe / ose promovuese të SpyHunter 5. Spyware HelpDesk është krijuar për të trajtuar çdo çështje që SpyHunter 5 nuk është në gjendje të zgjidhë automatikisht.

Azhurnime të rregullta të përkufizimit të malware

SpyHunter rregullisht rregullon bazën e të dhënave të përkufizimit të malware-it për të zbuluar dhe hequr kërcënimet aktuale të malware.

Ndërfaqja miqësore për përdoruesit

SpyHunter ofron një ndërfaqe të thjeshtë, të lehtë për t’u përdorur, të mbushur me veçori.

Fix Malware rregullon

Nëpërmjet Ndihmës Spyware të SpyHunter's SpyHunter, ekipi ynë mbështetës mund të krijojë dhe të japë korrigjime me qëllim të keq të softverit specifik për problemet unike të malware. Ndihma Spyware mund të krijojë një raport diagnostikues për tu analizuar nga teknikët tanë, të cilët më pas mund të krijojnë dhe dorëzojnë një rregullim personal që mund të ekzekutohet nga SpyHunter.

Karakteristikat kryesore

Skanues SpyHunter

SpyHunter është dizajnuar me kujdes nga toka deri sa të jetë mjaft i fuqishëm për profesionistin më të kërkuar teknik, por mjaft të thjeshtë për një përdorues të kompjuterit për herë të parë për të shfrytëzuar në mënyrë të sigurt dhe efektive. Në vetëm disa klikime, skaneri i përparuar i SpyHunter do të skanojë kujtesën, regjistrin, cookies dhe skedarët e kompjuterave tuaj. SpyHunter mund të zbulojë malware, ransomware, keyloggers, trojans, viruse, spyware, rootkits, greyware, adware, programe potencialisht të padëshiruara, dobësi, çështje të intimitetit (p.sh., cookie) dhe objekte të panjohura.

HelpDesk Spyware

Ndihma SpyHunter e SpyHunter është krijuar për të siguruar një ndërfaqe efektive për përdoruesit për përdoruesit e versioneve të paguara dhe / ose promovuese të SpyHunter 5 për të kontaktuar departamentin tonë të mbështetjes teknike 24/7 për të marrë ndihmë në çështjet e lidhura me malware. Ndihma Spyware përfshin paraqitjen e biletave mbështetëse dhe raportet e përqendruara të diagnostikimit për të ndihmuar teknikët tanë të sigurojnë ndreqje me porosi për çështje (et) unike. Ndihma Spyware lejon SpyHunter 5 të aplikojë rregullime individuale të personalizuara të krijuara nga teknikët tanë.

Ne inkurajojmë përdoruesit e versioneve të paguara dhe / ose promovuese të SpyHunter 5 të cilët përjetojnë ndonjë problem me SpyHunter, ose kanë ndonjë pyetje, komente ose sugjerime në lidhje me SpyHunter për të kontaktuar ekipin tonë mbështetës përmes Spyware HelpDesk.

Cilësimet e rrjetit

SpyHunter ofron kontroll mbi një larmi cilësimesh të Rrjetit përmes zonës së panelit të Cilësimeve. Këto cilësime synojnë të ndihmojnë në parandalimin e objekteve me qëllim të keq modifikimin dhe ndërprerjen e lidhjes tuaj të Internetit. Cilësimet e rrjetit SpyHunter përfshijnë mbrojtjen e skedarëve HOSTS, si dhe aftësinë për të mbrojtur skedarët e sistemit Windows nga modifikimet e paautorizuara.

SpyHunter gjithashtu ka aftësinë të monitorojë cilësimet tuaja DNS dhe t'ju njoftojë nëse ndodh një modifikim i padëshiruar. Kjo ndihmon për të parandaluar që autorët e rrezikshëm Trojan dhe malware të ju drejtojnë në një uebfaqe phishing ose malware.

Programi i skanimit

Orari i skanimit i SpyHunter mund të vendoset dhe konfigurohet lehtë përmes zonës së Skedulimit në panelin e Cilësimeve. Tipari i Avancuar i Programimit ju lejon të ekzekutoni një skanim të plotë SpyHunter në një kohë të paracaktuar, edhe nëse jeni larg kompjuterit tuaj. Lehtë për t'u përdorur dhe përdorur, opsioni Programimi ju lejon të planifikoni skanimet për të ekzekutuar në intervale ditore, javore dhe mujore. Ju lutemi vini re se kompjuteri juaj duhet të ndizet që skanimi të funksionojë.

Skanimi me porosi

SpyHunter lejon përdoruesit të rregullojnë skanimet e tyre për Kujtesën, Regjistrin, Cookies dhe Rootkits. SpyHunter gjithashtu përfshin një skanim të cenueshmërisë për të ndihmuar në identifikimin e dobësive të raportuara.

karantinë

Kur hiqni një objekt të zbuluar me SpyHunter, ai është i koduar dhe i ruajtur në mënyrë të sigurt në zonën karantinë të SpyHunter. Kjo i jep përdoruesit mundësinë për të rivendosur objektet nga Karantina nëse dëshirohet pas procesit të heqjes.

përjashtimet

Karakteristika e SpyHunter's Exclusive lejon përdoruesit të zgjedhin objekte për të përjashtuar zbulimin në skanimet e ardhshme të sistemit SpyHunter.

Cilësimet e përgjithshme

Seksioni Parametrat SpyHunter i ofron përdoruesit një kontroll të nivelit të lartë mbi programin. Cilësimet ofrojnë mundësinë për të menaxhuar procesin e azhurnimit të programit, automatikisht filloni SpyHunter në fillimin e Windows dhe aktivizoni llogarinë tuaj.

Kërkesat e sistemit

Kërkesat e sistemit SpyHunter / Informacioni i versionit

Version

5

Madhësia e skedarit

96.3 MB

Formati i skedarit

Sistemi EXE (i pavarur)

Sistemet operative të mbështetura

Microsoft® Windows® XP (32-bit) Home / Professional / Tablet PC / Media Center (32-bit) me Service Pack 3 ose më vonë
Microsoft® Windows® Vista (32-bit dhe 64-bit) Fillestar / Home Basic / Premium në shtëpi / Biznes / Ultimate
Microsoft® Windows® 7 (32-bit dhe 64-bit) Fillestar / Home Basic / Premium në shtëpi / Profesionale / Ultimate
Microsoft® Windows® 8, Windows 8.1 dhe Windows 8 Pro (32-bit dhe 64-bit)
Microsoft® Windows® 10 Shtëpi / Profesionale / Ndërmarrje / Edukim (32-bit dhe 64-bit)

Kërkesat minimale të pajisjeve fizike

CPU 1 GHz ose më e shpejtë
1 GB RAM ose më shumë
200 MB hapësirë në dispozicion të diskut të ngurtë ose më shumë