TRUSTe

EnigmaSoft Limited privātuma politika un sīkfailu politika

Pēdējo reizi pārskatīts: 2022. gada 31. maijā.

A DAĻA — PAR ŠO KONFIDENCIALITĀTES POLITIKU

1. Kas mēs esam

Mēs esam EnigmaSoft Limited, uzņēmums, kas reģistrēts saskaņā ar Īrijas likumiem ar uzņēmuma reģistrācijas numuru 597114, kura juridiskā adrese ir 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Ireland ( "mēs" , "mums" vai "mūsu " ).

Mēs cenšamies izveidot uzticamas attiecības ar saviem lietotājiem, pamatojoties uz personas identitātes un informācijas cieņu un veicinot godīgas informācijas praksi. Mēs vēlamies apliecināt savu apņemšanos aizsargāt lietotāju privātumu un nostiprināt lietotāju uzticību mūsu spējai aizsargāt viņu informāciju.

2. Šī Privātuma politika

ES iedzīvotājus lūdzam ņemt vērā, ka šī Privātuma politika ir atjaunināta saskaņā ar ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas ( "VDAR" ) prasībām.

Mēs piedāvājam vairākus produktus un pakalpojumus, un, lai to izdarītu, mums ir jāapkopo, jāuzglabā, jāizmanto un jāatklāj plašs informācijas klāsts. Šajā konfidencialitātes politikā ir aprakstīts, kā mēs un mūsu pilnvarotie biznesa partneri, saistītie uzņēmumi un aģenti apstrādājam informāciju, jo īpaši personas datus, ko saņemam no jums un citiem, izmantojot mūsu vietni, lietotnes, programmatūru, pakalpojumus, SpyHunter 5, SpyHunter for Mac, SpyHunter. Web Security (kad un cik tas ir pieejams), jebkura un visas to funkcijas un/vai funkcionalitāte, tostarp, bez ierobežojumiem, SpyHunter Web Security (kas var tikt piedāvāta kā daļa no šiem produktiem un/vai kā atsevišķs produkts lietošanai atsevišķi no šo produktu pilnās versijas un kas identificē, atklāj un/vai bloķē tīmekļa vietnes, par kurām ziņots kā par ļaunprātīgām vai, saskaņā ar EnigmaSoft saprātīgo izmeklēšanu, tās var saturēt ļaunprātīgas programmatūras tipa draudus vai potenciāli nedrošas programmas) un citas saistītas tehnoloģijas ( "produkti" " ). Šī privātuma politika nosaka:

  1. Mūsu apkopotā informācija.
  2. Kā mēs izmantojam informāciju.
  3. Juridiskais pamats, uz kuru mēs paļaujamies, apkopojot šo informāciju.
  4. Ar ko mēs dalāmies informācijā.
  5. Lietotājiem pieejamās izvēles iespējas attiecībā uz informācijas vākšanu, izmantošanu un izplatīšanu.
  6. Drošības procedūru veidi, kas tiek ieviesti, lai aizsargātu mūsu kontrolē esošo informāciju.
  7. Lietotāja tiesības, kā lietotājs var sazināties ar mums un atjaunināt vai labot mūsu apkopotās informācijas neprecizitātes.

Lūdzu, rūpīgi izlasiet šo Privātuma politiku, lai jūs saprastu mūsu pieeju un praksi attiecībā uz jūsu personas datiem un citu informāciju un to, kā mēs to apstrādājam. Lūdzu, neizmantojiet mūsu produktus un pakalpojumus, ja nepiekrītat veidiem, kā mēs apstrādāsim jūsu informāciju. Mēs novērtējam, ka jūs, iespējams, nevēlaties sniegt mums konkrētu informāciju par sevi, taču, lūdzu, ņemiet vērā, ka tas var novest pie tā, ka mēs nevarēsim nodrošināt jums nepieciešamos produktus vai pakalpojumus vai mūsu vēlamo klientu apkalpošanas līmeni.

B DAĻA – INFORMĀCIJAS VĀKŠANA

GDPR ietvaros EnigmaSoft Limited ir jūsu personas datu pārzinis.

Mēs apkopojam informāciju no saviem lietotājiem vairākos dažādos punktos par mūsu produktiem un pakalpojumiem saskaņā ar datu aizsardzības tiesību aktiem un citiem piemērojamiem datu aizsardzības tiesību aktiem, stingri nolūkos, kas nepieciešami mūsu uzņēmējdarbībai un lietotāju ērtībām.

Visa informācija tiks iegūta godīgi. Mūsu apkopotā informācija būs adekvāta, atbilstoša un nebūs pārmērīga saistībā ar mērķiem, kuriem tā tika iegūta. Šie mērķi ietver:

1. Reģistrācija

Lai izmantotu mūsu produktu un pakalpojumu maksas abonēšanas versiju, lietotājam vispirms ir jāaizpilda reģistrācijas veidlapa. Reģistrācijas laikā lietotājam ir jānorāda kontaktinformācija (piemēram, vārds un e-pasta adrese). Mēs arī apkoposim lietotāja interneta protokola ("IP") adresi un aparatūras ID.

2. Pasūtīšana un apmaksa

Mēs varam izmantot izplatīšanas partneri(-us) un uzticamu(-us) trešās puses maksājumu apstrādātāju(-us), lai palīdzētu mums pārvaldīt mūsu produktu un pakalpojumu pasūtīšanu, rēķinu izrakstīšanu un maksājumu apstrādi. Kad lietotājs maksā par abonēšanu vai iegādājas kādu no mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lietotājam ir jāievada informācija, izmantojot tiešsaistes pasūtījuma veidlapu. Lietotājam vai kādam no lietotāja organizācijas ir jānorāda kontaktinformācija (piemēram, vārds, uzņēmuma nosaukums, tālruņa numurs, e-pasts un norēķinu adrese) un finanšu informācija (piemēram, kredītkartes numurs un derīguma termiņš). Mēs un mūsu izplatīšanas partneri un trešo pušu maksājumu apstrādātāji varam arī ievākt lietotāja interneta protokola ("IP") adresi un aparatūras ID. Mēs varam pieprasīt un saņemt no izplatīšanas partnera un trešās puses maksājumu apstrādātāja maksājumu vēstures kopiju starp lietotāju un mums.

Kad lietotājs sniedz savu informāciju mūsu izplatīšanas partnerim vai trešās puses maksājumu apstrādātājam, lietotāja personas datu izmantošanu regulē šīs trešās puses pakalpojumu sniegšanas noteikumi un privātuma politika. Pirkuma veidlapā ir norādīta saite gan uz pakalpojumu sniegšanas noteikumiem, gan uz privātuma politiku. Lietotājam ir jāpiekrīt abiem šiem nosacījumiem, pirms viņš iegādājas vai abonē mūsu produktus un pakalpojumus, kas iegūti kopā ar mūsu izplatīšanas partneriem vai trešo pušu maksājumu apstrādātājiem.

Mēs varam saņemt lietotāja finanšu informāciju (piemēram, kredītkartes veidu, derīguma termiņu un kredītkartes numura pēdējos četrus ciparus) no trešās puses maksājumu apstrādātāja, kā arī citus personas datus. Trešās puses maksājumu apstrādātājs var arī nodrošināt mums unikālus autentifikācijas marķierus, lai veiktu maksājumu pieprasījumus. Šī informācija tiek izmantota, lai veiktu maksājumu pieprasījumus vai reģistrētu lietotāju automātiski atjaunojamam abonementam, kuram turpmāk nepieciešami automātiskie maksājumi.

3. Informācijas papildināšana

Lai mēs pareizi pildītu savus pienākumus pret lietotājiem, mums var būt nepieciešams papildināt saņemto informāciju ar informāciju no trešo pušu avotiem. Piemēram, mēs varam pārbaudīt norēķinu adresi, veicot kredītkaršu darījumus. Informācija, kas iegūta no šiem trešo pušu avotiem, tiek uzturēta saskaņā ar mūsu Privātuma politiku.

4. Izmantojot mūsu produktus un pakalpojumus

Mēs apkopojam un izmantojam informāciju, ko lietotājs tieši sniedz mums vai kādam no mūsu uzticamajiem partneriem, piemēram, informāciju, ko lietotājs sniedz, kad viņš piekļūst mūsu produktiem un pakalpojumiem, izmanto vai iegādājas tos, informāciju par to, kā lietotājs piekļūst , pārvietojas un izmanto mūsu produktus un pakalpojumus. produktus un pakalpojumus, kā arī informāciju, ko lietotājs sniedz, sazinoties ar mums, tostarp klientu atbalstam. Mēs varam arī apstrādāt un analizēt informāciju no skenēšanas, ko lietotājs veic, izmantojot mūsu produktus un pakalpojumus, kā tālāk aprakstīts 5. sadaļā (Informācija no skenēšanas).

Ja lietotājs izmanto maksas abonēšanas produktu vai pakalpojumu, viņa lietotājvārds un parole tiek nosūtīta un saņemta katras saziņas laikā drošības, autentifikācijas un verifikācijas nolūkos, kā arī lai palīdzētu atrisināt norēķinu strīdus. Maksājumu karšu un citu finanšu informāciju apkopojam mēs un mūsu trešo pušu maksājumu apstrādātāji.

Lai atvieglotu abonementa atjaunošanu vai atjaunošanu, mēs vai mūsu trešo pušu maksājumu apstrādātāji varam arī saglabāt nefinansiālu kontaktinformāciju un atbalsta un skenēšanas žurnālus klientiem, kuru licences termiņš ir beidzies.

5. SpyHunter 5 un SpyHunter for Mac, tostarp SpyHunter Web Security — (kopā "SpyHunter programmatūra"): informācija no skenēšanas .

Pārskati: kad tiek sākta SpyHunter programmatūras skenēšana, mums tiks nosūtīts diagnostikas ziņojums no lietotāja sistēmas. Jo īpaši attiecībā uz SpyHunter 5 programmatūru, kad lietotājs noklikšķina uz "Ģenerēt atskaiti" lietotāja interfeisa sadaļas " Spyware HelpDesk " cilnē "Diagnostikas ziņojums", SpyHunter 5 programmatūra nosūtīs mums papildu diagnostikas ziņojumu. Papildus šiem diagnostikas ziņojumiem SpyHunter Software nosūta mums SpyHunter programmatūras versijas numuru un valodu, tā datora IP adresi, kurā ir instalēta SpyHunter programmatūra, un lietotāja aparatūras ID. Mēs apkopojam šo informāciju, lai diagnosticētu esošos draudus, identificētu jaunus draudus, nodrošinātu klientu atbalstu un izsekotu ļaunprātīgas programmatūras infekciju atrašanās vietu. Lietotājiem ar maksas abonementu SpyHunter Software pārsūta arī viņu lietotājvārdu un paroli.

Informācija par programmu klasifikāciju: SpyHunter Software mērķis ir identificēt potenciāli nevēlamus vai kaitīgus failus, programmas un programmatūru. Lai to paveiktu, SpyHunter Software saņem un analizē datus par nezināmiem izpildāmiem failiem, kurus lietotājs mēģina palaist vai tiem piekļūt, un pārbauda failus un programmas, kas startē automātiski vai ir aktīvas lietotāja sistēmā. Kad SpyHunter programmatūra identificē šos failus un programmas, SpyHunter programmatūra mēģina tos klasificēt, pamatojoties uz to radīto draudu aplēsēm.

SpyHunter programmatūra nosūta mums (a) to izpildāmo programmu sarakstu, kuras pašlaik darbojas lietotāja sistēmas atmiņā; (b) visu izpildāmo failu kopijas, ko lietotājs mēģina palaist vai piekļūt, ja šādi faili SpyHunter programmatūras datubāzē ir “nezināmi”; c) katra faila nosaukums, atrašanās vieta, lielums, ciparparaksts un md5 jaucējkods, kas ir iestatīts automātiskai palaišanai lietotāja datorā; un d) informācija par to, kad un kā šie faili un programmas darbojas. Papildus šai informācijai SpyHunter Software nosūta mums SpyHunter programmatūras versijas numuru un valodu, tā datora IP adresi, kurā ir instalēta SpyHunter programmatūra, un jūsu aparatūras ID. Lietotājiem ar maksas abonementu SpyHunter Software pārsūta arī viņu lietotājvārdu un paroli. Visa faila informācija un identifikācijas informācija pirms nosūtīšanas tiek šifrēta, un identifikācijas informācija netiek saglabāta.

Programmatūra SpyHunter salīdzina saņemto failu un programmas informāciju ar informāciju savās datubāzēs un pēc tam atgriež lietotājam attiecīgo klasifikācijas informāciju. Statistika par informāciju par saņemtajām un analizētajām programmām un failiem tiek glabāta bezgalīgi, bet faktiskā pārraide tiek dzēsta. Ģeolokācijas informācija tiek analizēta, lai infekcijas varētu atspoguļot SpyHunter Software ļaunprātīgās programmatūras izsekošanas rīkā. IP adreses netiek saglabātas, izņemot parastos servera žurnālos, kas tiek regulāri iztīrīti.

Informācija no SpyHunter programmatūras atjauninājumiem: ja lietotājs lietotāja saskarnē noklikšķina uz pogas "Pārbaudīt atjauninājumus" un ikreiz, kad SpyHunter programmatūra tiek automātiski atjaunināta, SpyHunter programmatūra nosūta mums SpyHunter programmatūras versijas numuru un valodu, lietotāja aparatūras ID un IP adresi. datora, kurā ir instalēta programmatūra SpyHunter. SpyHunter versijas numurs un aparatūras ID tiek izmantoti, lai identificētu konkrētos pārsūtāmos atjauninājumus, palīdzētu atrisināt norēķinu vaicājumus un ļautu deaktivizēt konkrētu SpyHunter programmatūras kopiju mūsu lietotāju, mūsu produktu un pakalpojumu drošības un drošības nolūkos. mūsu sistēmas. Saistībā ar atjauninājumiem SpyHunter Software neanalizē un nesaglabā nekādu ģeogrāfiskās atrašanās vietas vai IP adreses informāciju, izņemot parastos servera žurnālos, kas tiek regulāri iztīrīti.

SpyHunter programmatūra pārsūta arī lietotājvārdu(-s), paroli(-es) un/vai aktivizācijas atslēgu(-es). Šī informācija tiek izmantota verifikācijas nolūkos, lai nodrošinātu, ka lietotājs saņem atbilstošus atjauninājumus, un, ja lietotājam ir tiesības saņemt klientu atbalstu, lai nodrošinātu šo atbalstu.

6. Servera žurnālfaili

Mūsu serveri izmanto žurnālfailus, lai analizētu tendences, administrētu mūsu produktus un pakalpojumus, izsekotu dažādās vietās, kur lietotājs var izmantot mūsu produktus un pakalpojumus kopumā, un apkopotu plašu demogrāfisko informāciju kopējai lietošanai. Šī informācija var ietvert IP adreses, ģeogrāfiskās atrašanās vietas informāciju, aparatūras ID, pārlūkprogrammas veidu, interneta pakalpojumu sniedzēju (ISP), atsauces/izejas lapas, operētājsistēmu, datuma/laika zīmogu un/vai klikšķu straumes datus.

7. Flash LSO

Mēs varam izmantot lokālos koplietotos objektus (LSO), piemēram, Flash, lai saglabātu satura informāciju un preferences. Trešās puses, ar kurām mēs sadarbojamies, lai nodrošinātu noteiktas funkcijas mūsu vietnē vai rādītu reklāmas, pamatojoties uz lietotāja tīmekļa pārlūkošanas darbībām, var izmantot LSO, piemēram, Flash, lai apkopotu un uzglabātu informāciju. Dažādas pārlūkprogrammas var piedāvāt savus pārvaldības rīkus HTML5 LSO noņemšanai. Lai pārvaldītu Flash LSO, lūdzu, apmeklējiet vietni https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html .

8. Sīkfaili un citas izsekošanas tehnoloģijas

Mēs un mūsu partneri, saistītie uzņēmumi un pakalpojumu sniedzēji izmantojam sīkfailus, bākas, atzīmes, skriptus un saistītās tehnoloģijas (kopā sauktas par "Sīkfailiem" ), lai nodrošinātu jums mūsu produktus un pakalpojumus. Piekļūstot mūsu produktiem vai pakalpojumiem vai izmantojot tos, jūs piekrītat sīkfailu izmantošanai šajā Privātuma politikā aprakstītajā veidā. Lūdzu, neizmantojiet mūsu produktus vai pakalpojumus, ja neesat apmierināts ar veidiem, kā mēs izmantojam sīkfailus. Ja nevēlaties atļaut noteiktus sīkfailus, lūdzu, izmantojiet tālāk sniegto informāciju, lai tās atspējotu. Ja izvēlaties atspējot sīkfailus, dažas vietnes, produktu un pakalpojumu daļas var būt ierobežotas vai funkcionāli nedarbosies.

Kas ir sīkfails?

Sīkfaili ir nelieli teksta faili, kas tiek nosūtīti no servera un saglabāti lietotāja datorā vai citā ierīcē. Kad lietotājs apmeklē vietni vai lietojumprogrammu vairāk nekā vienu reizi, pārlūkprogramma nosūta sīkfailus atpakaļ uz vietni vai lietojumprogrammu, ļaujot vietnei vai lietojumprogrammai atpazīt lietotāju un atcerēties tādas lietas kā viņa personalizētā informācija un preferences. Plašāku informāciju par sīkfailiem un informāciju par to pārvaldību vai atspējošanu var atrast vietnē https://www.aboutcookies.org .

Vai mēs izmantojam sīkfailus?

Jā. Mēs varam iegūt informāciju par jūsu vispārējo interneta lietojumu, izmantojot sīkfailus, kas parasti tiek saglabāti jūsu datora cietajā diskā vai citās ierīcēs.

Kad mēs izmantojam sīkfailus?

Mēs izmantojam sīkfailus, kad pārvietojaties vai piekļūstat mūsu produktiem un pakalpojumiem. Piemēram, kad pēc pieteikšanās atgriežaties mūsu vietnē, sīkfaili sniedz informāciju mūsu vietnei, lai vietne jūs atcerētos. Sīkdatnes palīdz mums darboties un uzlabot mūsu produktus un pakalpojumus, autentificēt jūs un nodrošināt labāku, personalizētāku pakalpojumu.

Mēs izmantojam arī sīkfailus, kad izmantojat mūsu pakalpojumu daļas, kas ļauj iegādāties mūsu produktus, piemēram, mūsu iepirkumu groza funkciju.

Kādus sīkfailu veidus mēs izmantojam?

Mēs galvenokārt izmantojam sīkdatnes mūsu produktu un pakalpojumu darbībai, administrēšanai un drošībai, savu produktu un pakalpojumu uzlabošanai, tendenču analīzei un citu likumīgu mērķu sasniegšanai.

Pašlaik mēs izmantojam sīkfailus šādiem mērķiem:

Mūsu pakalpojuma darbība: mēs izmantojam sīkfailus, lai pārraudzītu sesijas un statusa datus, lai uzzinātu, kā jūs un citi lietotāji izmantojat mūsu pakalpojumus un cik labi tie darbojas. Tas ļauj mums identificēt kļūdas, uzzināt, kā darbojas mūsu pakalpojumi, un laika gaitā uzlabot un attīstīt savus pakalpojumus. Mēs arī izmantojam sīkfailus, lai atcerētos, vai esat redzējis mūsu sīkfailu reklāmkarogu.

Drošība: mēs izmantojam sīkfailus, lai iespējotu un atbalstītu mūsu drošības līdzekļus, kā arī lai palīdzētu mums atklāt ļaunprātīgas darbības un mūsu pārdošanas noteikumu un galalietotāja licences līguma pārkāpumus.

Preferences: mēs izmantojam pagaidu “sesijas” sīkfailus, kas ļauj jūsu pārlūkprogrammai atcerēties, kuras mūsu vietnes lapas jau ir apmeklētas, un jūsu izvēlēto valodu. Šī informācija var tikt izmantota, lai palīdzētu mums uzlabot, administrēt un diagnosticēt problēmas ar mūsu vietni un serveriem.

Trešās puses sīkfaili

Dažas mūsu pakalpojumos iestatītās sīkdatnes var nebūt saistītas ar mums vai mēs tās nekontrolējam, un tās var būt no kāda no mūsu partneriem, saistītajiem uzņēmumiem vai pakalpojumu sniedzējiem. Mēs nekontrolējam šo sīkfailu izmantošanu un nevaram tiem piekļūt sīkfailu darbības veida dēļ, jo sīkfailiem var piekļūt tikai tā puse, kas tos sākotnēji iestatījusi.

Lai iegūtu plašāku informāciju par šīm sīkdatnēm, jums vajadzētu pārbaudīt attiecīgās trešās puses vietni.

Kā atteikties no sīkfailu izmantošanas

Varat mainīt pārlūkprogrammas vai lietojumprogrammas iestatījumus, lai jūsu ierīce brīdinātu jūs katru reizi, kad tiek nosūtīts sīkfails, vai lai izslēgtu visus sīkfailus. Katra tīmekļa pārlūkprogramma vai lietojumprogramma ir atšķirīga, tāpēc, lūdzu, skatiet pārlūkprogrammas vai lietojumprogrammas "palīdzības" izvēlni, lai uzzinātu, kā mainīt sīkfailu preferences. Tomēr, ja atspējosit sīkfailus, jums nebūs piekļuves noteiktām funkcijām, kas var padarīt jūsu tīmekļa vietnes pārlūkošanu un mūsu pakalpojumu lietošanu vienmērīgāku, kā arī daži no mūsu pakalpojumiem jums var nebūt pieejami.

Ja vēlaties atteikties no konkrētām trešo pušu sīkdatnēm, lūdzu, skatiet attiecīgās trešās puses tīmekļa vietni vai privātuma politiku, kā arī sīkfailu iestatījumus savā pārlūkprogrammā.

Lielākā daļa pārlūkprogrammu ļauj jums izvēlēties, vai pieņemt sīkfailus vai nē. Mēs esam iekļāvuši saites uz dažām tīmekļa pārlūkprogrammu sīkfailu preferenču lapām:

Sīkfailu saraksts

Tālāk ir norādīts sīkfailu saraksts, kas tiek izmantoti vai laiku pa laikam var tikt izmantoti mūsu tīmekļa vietnē(-ēs), pakalpojumos un produktos:

Nepieciešams

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas mūsu vietņu/pakalpojumu/produktu vispārējai darbībai un ļauj jums pārvietoties tīmekļa vietnēs/pakalpojumos/produktos.

Avots Sīkfaila nosaukums(-i) Mērķis Vairāk informācijas
EnigmaSoft autoplay_* ip2country jsCookieCheck redirect_country lokalizāciju
ma_user_* ma_username_* ui_lang
Lietotāju personalizēšana, preferences un saistītie iestatījumi. Lai iegūtu papildinformāciju par EnigmaSoft privātuma politiku un sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet:https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  

Reklāma

Šīs sīkdatnes parasti ir saistītas ar reklāmu un lietotāju metriku un tiek izmantotas, lai uzlabotu mūsu vietņu/pakalpojumu/produktu piegādi jums.

Avots Sīkfaila nosaukums(-i) Mērķis Vairāk informācijas
EnigmaSoft rd_campaign_id rd_media_partner_id rd_tracker_id rw_affiliate_id rw_session_id Mērījumi un metrika, kas saistīta ar to, kā apmeklētāji izmanto mūsu vietni, pārvietojas un mijiedarbojas ar to. Lai iegūtu papildinformāciju par EnigmaSoft privātuma politiku un sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet:https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  
Facebook _fbp Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu vai publicētu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu plašāku informāciju par Facebook sīkdatņu politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.facebook.com/policy/cookies/ 

Lai iegūtu papildinformāciju par Facebook privātuma politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.facebook.com/about/privacy 

Google __Secure-3PAPISID __Secure-3PSID
__Secure-3PSIDCC
SIDCC
HSID
SID
SAPISID
APISID
1P_JAR
DV
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu plašāku informāciju par Google sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lai iegūtu plašāku informāciju par Google konfidencialitātes politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/privacy 

Google DoubleClick IDE Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu plašāku informāciju par DoubleClick (Google) sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/technologies/cookies . 

Lai iegūtu papildinformāciju par DoubleClick (Google) konfidencialitātes politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/privacy . 

Lai pielāgotu savus reklamēšanas iestatījumus, izmantojot DoubleClick, lūdzu, apmeklējiet vietni https://adssettings.google.com/authenticated . 

Microsoft Bing SRCHHPGUSR
ipv6
_EDGE_S
_SS
SRCHUSR
MUID
SRCHD
SRCHUID
_HPVN
MUIDB
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu papildinformāciju par Bing (Microsoft) privātuma/sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement 

Lai pielāgotu savus reklamēšanas iestatījumus, izmantojot Bing, lūdzu, apmeklējiet vietni https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/ 

Quora m-tz
m-early_v
m-b_strict
jaunkundze
m-b_lax
mb
m-uid
m-css_v
m-ans_frontend_early_version
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu papildinformāciju par Quora sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.quora.com/about/cookies

Lai iegūtu papildinformāciju par Quora privātuma politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.quora.com/about/privacy 

Microsoft LinkedIn AMCV_*
AMCVS_*
lidc
lissc
bcookie
lang
G_ENABLED_IDPS JSESSIONID
bscookie
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu papildinformāciju par LinkedIn sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy 

Lai iegūtu papildinformāciju par LinkedIn privātuma politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy 

Twitter _twitter_sess
ct0
viesa_id
personalizācijas_id
gt
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu papildinformāciju par Twitter sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies 

Lai iegūtu papildinformāciju par Twitter privātuma politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://twitter.com/en/privacy 

Lai pielāgotu savus reklamēšanas iestatījumus pakalpojumā Twitter, lūdzu, apmeklējiet vietni https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads . 

YouTube, ko nodrošina Google YSC
VISITOR_INFO1_LIVE
Parasti izmanto, lai noteiktu reklāmu, uz kuras lietotājs noklikšķinājis, lai nokļūtu mūsu vietnē. Lai iegūtu plašāku informāciju par Google sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lai iegūtu plašāku informāciju par Google konfidencialitātes politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/privacy 

Veiktspēja, analīze un izpēte

Šīs sīkdatnes parasti ir saistītas ar analīzi, lai mēs uzlabotu un uzlabotu mūsu vietņu/pakalpojumu/produktu piegādi un nodrošināšanu lietotājiem.

Avots Sīkfaila nosaukums(-i) Mērķis Vairāk informācijas
Alexa Analytics __asc __auc Mērījumi un metrika, kas saistīta ar to, kā apmeklētāji izmanto mūsu vietni, pārvietojas un mijiedarbojas ar to. Lai iegūtu papildinformāciju par Alexa privātuma/sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.alexa.com/help/privacy 
Google Analytics _ga _gat_UA-*
_gid
Mērījumi un metrika, kas saistīta ar to, kā apmeklētāji izmanto mūsu vietni, pārvietojas un mijiedarbojas ar to. Lai iegūtu plašāku informāciju par Google sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lai iegūtu plašāku informāciju par Google konfidencialitātes politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://policies.google.com/privacy 

Lai atteiktos no Google Analytics sīkfailiem visās vietnēs, lūdzu, apmeklējiet: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Leadfeeder _lfa Mērījumi un metrika, kas saistīta ar to, kā apmeklētāji izmanto mūsu vietni, pārvietojas un mijiedarbojas ar to. Lai iegūtu papildinformāciju par Leadfeeder sīkfailu politiku, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/ 

Lai iegūtu papildinformāciju par Leadfeeder privātuma politiku, lūdzu, apmeklējiet: https://www.leadfeeder.com/privacy/ 

9. Reklāma/mārketings

Jums vienmēr ir iespēja izvēlēties, vai un kā mijiedarboties ar reklāmu (piemēram, noklikšķinot, lai uzzinātu vairāk par piedāvājumu). Jūs piekrītat, ka lietošanas vai piekļuves laikā mūsu produkti var jums rādīt reklāmas par citiem mūsu produktiem un piedāvājumiem. Mēs varam arī izvietot mūsu produktu reklāmas dažādās trešo pušu vietnēs un platformās, kā rezultātā jūs varat redzēt mūsu produktu reklāmas, apmeklējot Google, YouTube, Facebook un/vai dažādas citas vietnes un platformas. Mēs varam lūgt šo vietņu/platformu īpašniekiem rādīt mūsu reklāmas noteiktām demogrāfiskajām grupām, piemēram, sievietēm, kas vecākas par 25 gadiem, vai visiem vietnes apmeklētājiem, kas atrodas Īrijā. Trešo pušu vietnes/platformas var izmantot informāciju, kas tām jau ir par lietotāju, vai ievietot sīkfailus vai līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas lietotāja pārlūkprogrammā, lai izlemtu, kādas reklāmas lietotājs redzēs, tostarp, iespējams, mūsu reklāmas. Ja vēlaties atteikties no ar interesēm saistītās reklamēšanas un atrodaties Eiropas Savienībā, lūdzu, apmeklējiet šo URL: https://www.youronlinechoices.eu . Ja atrodaties citur, lūdzu, apmeklējiet šo URL: https://optout.aboutads.info . Jūs joprojām redzēsit reklāmas, taču tās, visticamāk, būs mazāk atbilstošas jums un jūsu interesēm. Ja lietotājam ir kādi jautājumi vai bažas par reklāmām, kuras viņš redz kādā no šīm trešo pušu vietnēm/platformām vai ja viņam ir vispārīgi jautājumi par šo vietņu konfidencialitātes praksi, mēs aicinām viņus iepazīties ar šo vietņu konfidencialitātes politikām vai jautāt šo vietņu īpašniekiem.

Ar jūsu piekrišanu, ja un kā tas var būt piemērojams un/vai nepieciešams vai citādi vispārēji atļauts, mēs varam izmantot jūsu informāciju mums, mūsu saistītajiem uzņēmumiem un/vai uzticamiem biznesa/komerciālajiem partneriem, lai sazinātos ar jums vai nosūtītu jums reklāmas/mārketinga paziņojumus. un/vai sazināties ar jums tieši pa e-pastu, pastu, tālruni, mobilo tālruni, īsziņu, SMS vai citiem elektroniskiem līdzekļiem jebkādiem nolūkiem, tostarp, lai sniegtu informāciju par dažādām lietotnēm, pakalpojumiem, produktiem, īpašajiem piedāvājumiem, atlaidēm, kuponiem, jaunumiem un notikumi, kas varētu jūs interesēt. Jums ir tiesības lūgt mūs pārtraukt jūsu personas datu apstrādi tiešā mārketinga nolūkos. Ja vēlaties izmantot šīs tiesības, varat sekot mūsu abonēšanas atcelšanas procesam, kas atrodams mūsu produktu materiālos “Atteikties no abonēšanas” vai saiti “Atteikties no abonēšanas” mārketinga paziņojumos, lai sniegtu mums padomu.

C DAĻA – INFORMĀCIJAS IZMANTOŠANA

1. Informācijas izmantošana

Jūsu personas dati tiks glabāti tikai skaidriem un likumīgiem nolūkiem. Visi personas dati tiks apstrādāti godīgi un atbilstoši mērķiem, kādiem tie tika iegūti.

Mēs izmantojam jūsu informāciju šādiem mērķiem:

  • nodrošināt jums mūsu produktus un pakalpojumus;
  • jūsu piemērotības noteikšana mūsu produktiem un pakalpojumiem, kā arī personalizācijai;
  • mūsu produktu un pakalpojumu uzturēšana un uzlabošana, kā arī jaunu produktu un pakalpojumu izstrāde;
  • administrēt un pārvaldīt jums piedāvātos produktus un pakalpojumus, sniegt klientu atbalstu, autentificēt jūs kā lietotāju, iekasēt no jums un apstrādāt maksājumus, izmeklēt strīdus un norēķinu jautājumus, iekasēt visas summas, kuras jūs varētu mums būt parādā, un izpildīt pasūtījumus mūsu produkti un pakalpojumi;
  • veicināt mūsu produktu un pakalpojumu, mūsu darbinieku, citu lietotāju un sabiedrības locekļu drošību un drošību, kā arī izmeklēt aizdomīgas darbības vai mūsu politiku pārkāpumus;
  • sniegt jums informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kā arī par mūsu saistīto uzņēmumu un saistīto uzņēmumu produktiem un pakalpojumiem;
  • aptauju veikšana (kā noteikts E daļā (Trešo pušu saites un saturs)) un analītika, lai uzlabotu un uzlabotu mūsu piedāvāto produktu un pakalpojumu kvalitāti; un/vai
  • kā to atļauj vai pieprasa jebkurš likums vai noteikumi, kas attiecas uz mums vai kas izriet no jūsu mijiedarbības ar mums.

Juridiskie pamati

Mēs paļaujamies uz vairākiem juridiskiem pamatiem, lai apkopotu, izmantotu, kopīgotu un citādi apstrādātu mūsu rīcībā esošo informāciju par jums šajā privātuma politikā aprakstītajiem mērķiem. Šie juridiskie pamati ietver:

  • cik nepieciešams, lai jūs varētu izmantot mūsu vietni, lietotnes, programmatūru, pakalpojumus un citus produktus;
  • ja esat piekritis apstrādei, kuru varat jebkurā laikā atsaukt;
  • lai mēs izpildītu juridisku pienākumu, tiesas rīkojumu vai īstenotu likumīgas tiesības vai aizstāvētu juridiskas prasības;
  • ja tas ir nepieciešams, lai aizsargātu savas vai citu cilvēku svarīgās intereses;
  • ja nepieciešams līguma izpildes nodrošināšanai;
  • ja informāciju esat skaidri publiskojis;
  • ja nepieciešams sabiedrības interesēs; un/vai
  • ja tas ir nepieciešams mūsu vai trešās personas likumīgo interešu dēļ.

Mūsu likumīgās intereses

Mēs apstrādājam jūsu informāciju, lai veicinātu dažas vai visas no šīm likumīgajām interesēm:

  • Produktu un pakalpojumu saglabāšana drošībā: mēs izmantojam jūsu informāciju, ja tas ir nepieciešams, lai īstenotu mūsu un mūsu klientu likumīgās intereses, lai nodrošinātu mūsu produktu un pakalpojumu drošību, piemēram, ieviešot un uzlabojot drošības pasākumus un aizsardzību, aizsargājot pret drošības pārkāpumiem. , krāpšana un surogātpasts.
  • Produktu un pakalpojumu nodrošināšana, uzlabošana un attīstība: Mēs izmantojam jūsu informāciju, lai nodrošinātu un turpinātu attīstīt produktus un pakalpojumus. Mēs to darām, lai īstenotu savas likumīgās intereses un pastāvīgi nodrošinātu drošu piedāvājumu visiem mūsu klientiem.
  • Nevainojamu pakalpojumu sniegšana mūsu uzņēmumu grupā: ja produktiem un pakalpojumiem ir nepieciešama mūsu saistīto uzņēmumu, meitasuzņēmumu vai saistīto uzņēmumu iesaiste, mēs kopīgojam ar tiem jūsu informāciju, lai nodrošinātu, administrētu un uzlabotu pakalpojumus un produktus.

2. Klientu apkalpošana

Mēs varam sazināties ar lietotājiem, lai palīdzētu ar jautājumiem un nodrošinātu lietotājiem labāku klientu apkalpošanu. Lai to izdarītu, mēs varam atbildēt pa e-pastu, ziņu lietotnē vai pa tālruni. Ja kāda iemesla dēļ sazināsieties ar mums tieši un mēs varam jums sniegt atbalstu vai pakalpojumus, mēs izmantosim jūsu sniegto informāciju, lai atbildētu uz jums, palīdzētu ar jūsu jautājumiem un uzturētu mūsu ierakstus.

3. Pakalpojuma paziņojumi

Reizēm ir nepieciešams nosūtīt paziņojumu par pakalpojumu. Piemēram, ja kāds no mūsu produktiem vai pakalpojumiem ir īslaicīgi apturēts apkopes dēļ vai mēs vēlamies jūs informēt par izmaiņām mūsu produktos un pakalpojumos, mēs varam nosūtīt lietotājiem e-pastu vai citu paziņojumu. Šai saziņai nav reklāmas rakstura.

4. Surogātpasts

Parasti surogātpasta sūtīšana nozīmē elektronisko ziņojumapmaiņas sistēmu izmantošanu, lai nosūtītu nevēlamus ziņojumus. Mums ir nulles tolerances politika pret surogātpasta ļaunprātīgu izmantošanu.

D DAĻA — INFORMĀCIJAS DALĪŠANĀS AR CITIEM

1. Informācijas apmaiņa

Mēs kopīgosim informāciju, ko mēs no jums ievācam ar trešajām pusēm, tikai tādā veidā, kas aprakstīts šajā Privātuma politikā. Mēs nepārdodam un neiznomājam jūsu personas datus trešajām personām.

Informācija, ko mēs ievācam no jums, var tikt nodota trešajām personām saistībā ar mūsu uzņēmējdarbības veikšanu. To var apstrādāt arī šīs trešās puses un/vai mūsu un to attiecīgie darbinieki un pakalpojumu sniedzēji. Mēs veiksim pasākumus, lai nodrošinātu, ka šīs trešās puses apstrādās datus tikai saskaņā ar mūsu norādījumiem, un veiksim atbilstošus drošības pasākumus, lai aizsargātu jūsu datus.

Iesniedzot savu informāciju, jūs piekrītat, ka mēs nododam, glabāsim vai apstrādājam savus personas datus.

Mēs varam izpaust jūsu informāciju šādām trešajām personām:

  • mūsu saistītie uzņēmumi, meitasuzņēmumi, saistītie uzņēmumi vai mūsu izplatīšanas vai tirdzniecības partneri un citi uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies;
  • mūsu profesionālie konsultanti, lai viņi varētu sniegt mums padomu;
  • trešo pušu pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, mūsu maksājumu apstrādātājiem, ja tas ir nepieciešams, lai sniegtu mums pakalpojumus vai nodrošinātu jūsu pieprasītos produktus un pakalpojumus;
  • mūsu tehnoloģiju nodrošinātājiem, tostarp tiem, kas mūsu vārdā mitina jūsu datus un sniedz mums noteiktu IT atbalstu un IT profesionālus pakalpojumus; un/vai
  • biznesa partneriem un/vai iespējamiem ieguvējiem vai investoriem (un mūsu un/vai viņu konsultantiem) saistībā ar uzņēmējdarbības reorganizācijas veicināšanu vai īstenošanu vai visu vai daļu no mūsu aktīvu vai uzņēmējdarbības nodošanu/pārdošanu.

Ja to pieprasa vai atļauj likums, mēs paturam tiesības izpaust personas datus bez jūsu piekrišanas un/vai bez konsultēšanās ar jums, ja uzskatām, ka tas ir atbilstoši mūsu juridisko pienākumu izpildei, lai aizsargātu mūsu produktu, pakalpojumu, sistēmu drošību. un saistītās tehnoloģijas, lai novērstu un samazinātu krāpšanas sekas un citādi aizsargātu mūsu likumīgās intereses un/vai mūsu darbinieku, lietotāju vai sabiedrības locekļu likumīgās intereses.

2. Starptautiskā datu pārsūtīšana

Mēs darbojamies globālā mērogā. Attiecīgi jūsu personiskā informācija var tikt pārsūtīta un uzglabāta valstīs ārpus Eiropas Savienības, uz kurām attiecas atšķirīgi datu aizsardzības standarti. Mēs veiksim atbilstošus pasākumus, lai nodrošinātu, ka personas informācijas pārsūtīšana notiek saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem un tiek rūpīgi pārvaldīta, lai aizsargātu jūsu privātuma tiesības un intereses, un pārsūtīšana tiek veikta tikai valstīs, kuras ir atzītas par tādām, kas nodrošina atbilstošu tiesiskās aizsardzības līmeni vai kurās mēs var būt apmierināts, ka ir ieviesti alternatīvi pasākumi jūsu privātuma tiesību aizsardzībai. Attiecīgi:

  • ja mēs nododam jūsu personisko informāciju ārpus Enigma vai trešajām personām, kas palīdz mums nodrošināt mūsu produktus, mēs iegūstam no tām līgumsaistības aizsargāt jūsu personisko informāciju, jo īpaši izmantojot Eiropas Komisijas pieņemtos standarta līguma noteikumus; vai
  • ja mēs saņemam informācijas pieprasījumus no tiesībaizsardzības iestādēm vai regulatoriem, mēs rūpīgi apsveram šos pieprasījumus pirms jebkādas personas informācijas izpaušanas.

Jums ir tiesības sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju par drošības pasākumiem, ko esam ieviesuši, lai nodrošinātu adekvātu jūsu personas informācijas aizsardzību, kad tā tiek pārsūtīta, kā aprakstīts šajā 2. sadaļā.

E DAĻA — TREŠO PUŠU SAITES UN SATURS

1. Saites

Izmantojot mūsu produktus vai pakalpojumus, jūs varat tikt novirzīts uz trešo pušu vietnēm, piemēram, uz mūsu maksājumu apstrādātāja vietni, lai pabeigtu maksājumu. Uz šo vietņu un saistīto pakalpojumu izmantošanu attieksies šo trešo pušu lietošanas noteikumi, privātuma politikas un sīkfailu politikas. Lūdzu, pārskatiet šo vietņu konkrēto privātuma politiku un nosacījumus, jo mēs neesam par tiem atbildīgi.

2. Aptaujas

Periodiski mūsu vietne var pieprasīt informāciju no lietotājiem, izmantojot aptaujas. Dalība šajās aptaujās ir pilnībā brīvprātīga, un tāpēc lietotājs var izvēlēties, vai izpaust šo informāciju vai neatklāt. Pieprasītā informācija parasti ietver kontaktinformāciju (piemēram, vārdu un adresi) un demogrāfisko informāciju (piemēram, pasta indeksu vai pasta indeksu). Aptaujas informācija tiks izmantota, lai uzraudzītu vai uzlabotu mūsu produktu un pakalpojumu izmantošanu un apmierinātību ar tiem. Lai gan mēs varam izmantot starpniekus šo aptauju veikšanai, viņi nedrīkst izmantot klientu personas datus sekundāriem mārketinga nolūkiem.

3. Emuārs

Mūsu vietne var piedāvāt publiski pieejamus emuārus. Jebkuru informāciju, ko sniedzat šajās jomās, var lasīt, apkopot un izmantot citi, kas tai piekļūst. Lai pieprasītu savu personas datu noņemšanu no mūsu emuāriem vai kopienas foruma, sazinieties ar mums, izmantojot šīs Privātuma politikas beigās norādīto adresi. Dažos gadījumos mēs, iespējams, nevarēsim noņemt jūsu personas datus, un tādā gadījumā mēs jūs informēsim, ja nevaram to izdarīt un kāpēc.

4. Sociālo mediju logrīki

Mūsu vietnē ir iekļauti sociālo mediju līdzekļi, piemēram, Facebook poga "Patīk" un logrīki, piemēram, poga "Kopīgot šo" vai interaktīvas mini programmas, kas darbojas mūsu vietnē. Šīs funkcijas var apkopot jūsu IP adresi, to, kuru lapu mūsu vietnē apmeklējat, un var iestatīt sīkfailu, lai funkcija darbotos pareizi. Sociālo mediju funkcijas un logrīkus mitina trešā puse vai tie tiek mitināti tieši mūsu vietnē. Jūsu mijiedarbību ar šīm funkcijām regulē tā uzņēmuma konfidencialitātes politika, kas to nodrošina.

F DAĻA – DROŠĪBA UN JŪSU INFORMĀCIJAS AIZSARDZĪBA

Mēs veicam piesardzības pasākumus, ko uzskatām par pamatoti nepieciešamiem, lai nodrošinātu, ka lietotāja informācija tiek apstrādāta droši un saskaņā ar šo konfidencialitātes politiku. Tas ietver jūsu informācijas šifrēšanu miera stāvoklī, izmantojot 256 bitu AES šifrēšanu. Mēs cenšamies nodrošināt, lai jūsu personas dati būtu precīzi un atjaunināti.

Kad mūsu reģistrācijas/pasūtījuma veidlapās lietotājiem tiek prasīts ievadīt finanšu informāciju, piemēram, kredītkartes numuru, šī informācija tiek šifrēta un aizsargāta ar šifrēšanas protokolu. Lielākajai daļai mūsdienu tīmekļa pārlūkprogrammu ir jānorāda, kad lietotājs atrodas drošā lapā, piemēram, dažas tīmekļa pārlūkprogrammas ekrāna apakšā parāda bloķētas piekaramās slēdzenes ikonu.

Lai gan mēs veicam šīs darbības, lai uzturētu jūsu informācijas drošību, jums jāapzinās daudzie informācijas drošības riski, kas pastāv, un jārīkojas atbilstoši, lai palīdzētu aizsargāt savu informāciju. Interneta būtība ir tāda, ka mēs nevaram garantēt tās informācijas drošību, ko jūs mums nosūtāt elektroniski, un jebkura pārraide notiek uz jūsu risku. Mēs glabājam informāciju, ko jūs mums sniedzat, drošos serveros un veicam atbilstošus tehniskos un organizatoriskos drošības pasākumus jūsu personas datu uzglabāšanā un izpaušanā, lai mēģinātu novērst nesankcionētu piekļuvi vai nozaudēšanu.

Ja maksājat par mūsu produktu un pakalpojumu abonēšanu, mēs arī paļaujamies uz jums, lai uzturētu jūsu konta drošību pie mums.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu drošību, varat sazināties ar mums, izmantojot šīs Privātuma politikas beigās norādīto adresi.

G DAĻA — PAZIŅOJUMS KALIFORNIJAS PATĒRĒTĀJIEM/IEDZĪVOTĀJIEM

  1. Kalifornijas 2018. gada Patērētāju privātuma likums (CCPA)

Saskaņā ar CCPA Kalifornijas patērētājiem ir šādas tiesības uz savu personisko informāciju:

  • tiesības pamanīt
  • tiesības piekļūt
  • tiesības pieprasīt dzēšanu
  • tiesības atteikties no personas informācijas pārdošanas
  • tiesības uz vienādiem pakalpojumiem un cenām

Atkarībā no individuālajiem lietotāja apstākļiem un mūsu biznesa darbībām mūsu produktu Kalifornijas patērētājiem var būt šādas tiesības:

Tiesības paziņot nozīmē, ka uzņēmumam patērētāja personiskās informācijas savākšanas vietā vai pirms tās ir jāinformē patērētāji par personas informācijas kategorijām, kas tiks vāktas, un mērķiem, kādiem šīs personas informācijas kategorijas tiks izmantotas. (Šī konfidencialitātes politika satur informāciju par mūsu praksi.)

Piekļuves tiesības nozīmē, ka patērētājiem ir tiesības pieprasīt, lai uzņēmums izpauž savāktās personas informācijas kategorijas, avotu kategorijas, no kurām tiek vākta personas informācija, komercdarbības mērķi, trešo pušu kategorijas, ar kurām uzņēmums kopīgo personisko informāciju. informāciju un konkrētu personisko informāciju, ko uzņēmums glabā par patērētāju. (Šī konfidencialitātes politika satur informāciju par mūsu praksi.)

Tiesības pieprasīt dzēšanu nozīmē, ka patērētājiem ir tiesības pieprasīt, lai uzņēmums dzēš no patērētāja savākto personisko informāciju (ar dažiem īpašiem izņēmumiem, kā to atļauj likums). Tiesības atteikties nozīmē patērētāju tiesības likt uzņēmumiem pārtraukt savas personas informācijas pārdošanu trešajām personām. Mēs nepārdodam jūsu personisko informāciju. Mēs izpaužam tikai daļu no jūsu personiskās informācijas, lai piedāvātu jums EnigmaSoft Limited, mūsu saistīto uzņēmumu un/vai uzticamo biznesa partneru pakalpojumus, kā paskaidrots šajā konfidencialitātes politikā un/vai mūsu piemērojamos EULA/TOS .

Tiesības uz vienādiem pakalpojumiem un cenām aizliedz uzņēmumiem diskriminēt patērētājus, kuri izmanto savas CCPA tiesības. Šodien mūsu pakalpojumi šajā sakarā ir bezmaksas.

Ja tiks piemērotas iepriekš minētās CCPA tiesības, jums atkarībā no apstākļiem var būt tiesības arī iecelt pilnvarotu pārstāvi, kas jūsu vārdā iesniegtu pieprasījumus saskaņā ar CCPA. Tiesības iecelt pilnvaroto pārstāvi, ja tas kļūs pieejams, būs atkarīgas un atkarīgas no pilnvarojuma vēstules iesniegšanas par pārstāvja iecelšanu un pietiekamiem dokumentāriem pierādījumiem, kas apstiprina šādu iecelšanu, ja jūs esat veicis šādu iecelšanu pietiekamā formā. nodrošināt pareizu likuma piemērošanu.

Ja jums ir kādi jautājumi par CCPA un iepriekš minēto, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu support@enigmasoftware.com vai zvaniet mums pa tālruni +1 (888) 360-0646 un, lūdzu, ierakstiet tēmas rindiņā "Pieprasījums pēc Kalifornijas privātuma informācijas" un ziņojuma pamattekstā.

  1. California Shine The Light Provisions

Saskaņā ar Kalifornijas likumu "Spīdēt gaismu" Kalifornijas iedzīvotāji, kuri sniedz noteiktus personas datus saistībā ar preču vai pakalpojumu iegūšanu personiskām, ģimenes vai mājsaimniecības vajadzībām, ir tiesīgi reizi kalendārajā gadā pieprasīt un iegūt no mums informāciju par mūsu kopīgoto informāciju. ar citiem uzņēmumiem viņu pašu tiešā mārketinga vajadzībām. Ja šis tiesību akts būtu piemērojams jums (atkarībā no EnigmaSoft Limited uzņēmējdarbības un apstākļiem), šī informācija ietvers informācijas kategorijas un to uzņēmumu nosaukumus un adreses, ar kuriem mēs kopīgojām informāciju par tieši iepriekšējo kalendāro gadu. Lai iegūtu šo informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu support@enigmasoftware.com vai zvaniet mums pa tālruni +1 (888) 360-0646, temata rindiņā un ziņojuma pamattekstā norādot “Pieprasījums pēc Kalifornijas privātuma informācijas”. Ja piemērojams, mēs atbildēsim jums sniegsim pieprasīto informāciju uz jūsu e-pasta adresi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ne uz visu informācijas koplietošanu attiecas prasības "Spīdēt gaismu", un mūsu atbildē tiks iekļauta tikai informācija par kopīgošanu ar informāciju. Mēs varam lūgt papildu informāciju, lai pārbaudītu jūsu identitāti.

Paziņojums par patērētāju tiesībām . Saskaņā ar Kalifornijas Civilkodeksa 1789.3. sadaļu, mēs Kalifornijas iedzīvotājiem sniedzam šādu konkrētu informāciju par patērētāju tiesībām:

  • Šī vietne pieder un to pārvalda EnigmaSoft Limited/Enigma Software Group USA, LLC.
  • Ja vien nav skaidri norādīts citādi, šī vietne tiek nodrošināta bez maksas (lai gan, protams, par produktu(-iem) var būt jāmaksā, kā aprakstīts vietnes materiālos).
  • Lai iesniegtu sūdzību par šo vietni vai saņemtu papildu informāciju par šīs vietnes lietošanu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu support@enigmasoftware.com vai zvaniet mums pa tālruni +1 (888) 360-0646. Varat arī sazināties ar Kalifornijas Patērētāju lietu departamenta Patērētāju pakalpojumu nodaļas Sūdzību palīdzības nodaļu rakstveidā 400 R Street, Suite 1080, Sacramento, California 95814 vai pa tālruni (916) 445-1254 vai (800) 952-. 5210.

H DAĻA – DAŽI NOBEIGUMA NOTEIKUMI

1. Datu saglabāšana

Mēs glabājam jūsu personas datus ne ilgāk, kā tas ir nepieciešams nolūkiem, kādiem tie tika vākti vai likumīgi tālāk apstrādāti, vai tik ilgi, cik tas var būt nepieciešams, ņemot vērā mūsu juridiskos vai likumā noteiktos pienākumus (piemēram, kā tas var būt nepieciešams lai izpildītu revīzijas prasības) vai lai īstenotu mūsu likumīgās tiesības vai aizstāvētu juridiskas prasības. Mēs apņemamies periodiski pārskatīt mūsu rīcībā esošos personas datus, lai nodrošinātu, ka personas dati netiek glabāti ilgāk, nekā nepieciešams.

2. Jūsu tiesības un subjektu piekļuves pieprasījumi

Jums ir tiesības saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (2016/679) vai GDPR ( "Datu aizsardzības tiesību akti" ). Kā ES iedzīvotājam jums ir tiesības saņemt no mums apstiprinājumu par to, vai jūsu personas dati tiek apstrādāti, pieprasīt jūsu informācijas kopiju, pieprasīt, lai jūsu personas dati tiek atjaunināti, laboti vai jūsu personas datu neprecizitātes. dati tiek dzēsti. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu jūsu personas datu apstrādei. Varat piekļūt noteiktiem personas datiem, tos labot vai dzēst un atjaunināt savas privātuma preferences, nosūtot e-pastu uz support@enigmasoftware.com , gdpr@enigmasoftware.com vai rakstot mums uz 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Īrija.

Neskatoties uz to, mēs paturam tiesības vākt, apstrādāt un uzturēt informāciju, ko sniedzat un savākti par jums, un izpaust šo informāciju, ciktāl tas nepieciešams, lai izpildītu mūsu saprātīgās uzņēmējdarbības un juridiskās saistības.

Ja izvēlaties nesniegt mums noteiktu informāciju vai atsaucat savu piekrišanu jūsu personas datu apstrādei, mēs, iespējams, nevarēsim turpināt nodrošināt jums nepieciešamos produktus vai pakalpojumus un/vai tas var ietekmēt mūsu spēju labāk reaģēt uz jūsu vajadzībām. Ja esat samaksājis par mūsu produktu un pakalpojumu abonementu un vairs nepiekrītat sniegt informāciju, kas mums nepieciešama, lai nodrošinātu jūs ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, skatiet mūsu pārdošanas noteikumus un galalietotāja licences līgumu, lai iegūtu informāciju par to, kā atcelt abonementu. jūsu abonements.

Papildu informācija par jūsu datu privātuma tiesībām ir pieejama Īrijas datu aizsardzības komisāra vietnē https://www.dataprotection.ie . Jūs varat sazināties ar Īrijas Datu aizsardzības komisiju vai iesniegt tai sūdzības, izmantojot to tīmekļa vietni https://forms.dataprotection.ie/contact vai pa tālruni +353 578 684 800. Vairāk par savām datu aizsardzības tiesībām varat uzzināt vietnē Īrijas Datu aizsardzības komisijas ( https://www.dataprotection.ie/ ).

3. Paziņojums par izmaiņām šajā Privātuma politikā

Laiku pa laikam mums var būt nepieciešams mainīt šo Privātuma politiku. Ja mēs to darīsim, mēs savā tīmekļa vietnē publicēsim atjauninātu mūsu Privātuma politikas versiju, un tā attieksies uz visu jūsu informāciju, kas tajā laikā bija mūsu rīcībā. Mēs varam jūs informēt par jebkādām būtiskām izmaiņām, izmantojot ziņojumu lietotnē, e-pastu vai ievietojot paziņojumu mūsu vietnē. Mūsu produktu vai pakalpojumu turpmāka izmantošana liecina, ka piekrītat mainītajai Privātuma politikai.

4. Definīcijas

Jebkuriem lielajiem burtiem rakstītiem terminiem, kas nav definēti šajā Privātuma politikā, ir datu aizsardzības tiesību aktos dotā nozīme.

5. Neizsekot ("DNT")

Mēs, iespējams, neatpazīstam signālus Neizsekot ("DNT") no jūsu pārlūkprogrammas vai ierīces. Pagaidām nav vispārpieņemta standarta, kā interpretēt un reaģēt uz DNT signāliem, kas bieži vien ir pretrunā ar citiem iestatījumiem. Ja tiks izveidota standarta pieeja, mēs atkārtoti pārbaudīsim, kā mēs varam atbilstoši reaģēt uz DNT signāliem.

6. Sazināšanās ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi, komentāri vai pieprasījumi par šo Privātuma politiku vai jūsu personas datu pārvaldību, lūdzu, rakstiet mums uz support@enigmasoftware.com vai rakstiet mums uz 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Ireland.

Ja jums ir neatrisinātas privātuma vai datu izmantošanas problēmas, kuras neesam apmierinoši risinājuši, lūdzu, sazinieties ar mūsu ASV bāzēto trešās puses strīdu izšķiršanas pakalpojumu sniedzēju (bez maksas) vietnē https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .