TRUSTe

„EnigmaSoft Limited“ privatumo politika ir slapukų politika

Paskutinį kartą peržiūrėta: 2022 m. gegužės 31 d.

A DALIS – APIE ŠIĄ PRIVATUMO POLITIKĄ

1. Kas mes esame

Esame EnigmaSoft Limited, pagal Airijos įstatymus įsteigta bendrovė, kurios registracijos numeris 597114, kurios registruota buveinė yra 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Airija ( „mes“ , „mes“ arba „mūsų“ “ ).

Esame pasiryžę užmegzti pasitikėjimu grįstus santykius su savo vartotojais, pagrįstus pagarba asmens tapatybei ir informacijai, ir skatiname naudoti sąžiningą informavimo praktiką. Norime parodyti savo įsipareigojimą užtikrinti vartotojų privatumą ir sukurti vartotojų pasitikėjimą mūsų gebėjimu apsaugoti jų informaciją.

2. Ši privatumo politika

ES gyventojams atkreipiame dėmesį, kad ši Privatumo politika buvo atnaujinta pagal ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento ( toliau – GDPR ) reikalavimus.

Mes teikiame daugybę produktų ir paslaugų, todėl turime rinkti, saugoti, naudoti ir atskleisti įvairią informaciją. Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip mes ir mūsų įgalioti verslo partneriai, filialai ir agentai apdorojame informaciją, ypač asmens duomenis, kuriuos gauname iš jūsų ir kitų naudodamiesi mūsų svetaine, programomis, programine įranga, paslaugomis, „SpyHunter 5“, „SpyHunter for Mac“, „SpyHunter“. Žiniatinklio sauga (kai pasiekiama), bet kokios ir visos jų funkcijos ir (arba) funkcijos, įskaitant, be apribojimų, „SpyHunter Web Security“ (kuri gali būti siūloma kaip šių produktų dalis ir (arba) kaip atskiras produktas, skirtas naudoti atskirai nuo pilnos šių produktų versijos ir kurios identifikuoja, aptinka ir (arba) blokuoja svetaines, apie kurias pranešta kaip apie kenkėjiškas, arba, remiantis EnigmaSoft pagrįstu tiriamuoju tyrimu, jose gali būti kenkėjiškų programų tipo grėsmių arba galimai nesaugių programų) ir kitas susijusias technologijas ( „produktai“) . ). Šioje privatumo politikoje nurodyta:

  1. Informacija, kurią renkame.
  2. Kaip mes naudojame informaciją.
  3. Teisiniai pagrindai, kuriais remiamės rinkdami šią informaciją.
  4. Su kuo dalijamės informacija.
  5. Vartotojų galimybės rinkti, naudoti ir platinti informaciją.
  6. Saugos procedūrų tipai, taikomi siekiant apsaugoti mūsų kontroliuojamą informaciją.
  7. Vartotojo teisės, kaip vartotojas gali susisiekti su mumis ir atnaujinti arba ištaisyti bet kokius mūsų renkamos informacijos netikslumus.

Atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką, kad suprastumėte mūsų požiūrį ir praktiką, susijusią su jūsų asmens duomenimis ir kita informacija bei kaip su ja elgiamės. Prašome nesinaudoti mūsų produktais ir paslaugomis, jei nesutinkate su būdais, kuriais tvarkysime jūsų informaciją. Džiaugiamės, kad galbūt nenorite mums pateikti konkrečios informacijos apie save, tačiau atminkite, kad dėl to negalėsime suteikti jums reikalingų produktų ar paslaugų arba norimo klientų aptarnavimo lygio.

B DALIS – INFORMACIJOS RINKIMAS

BDAR tikslais „EnigmaSoft Limited“ yra jūsų asmens duomenų valdytojas.

Mes renkame informaciją iš savo vartotojų keliuose skirtinguose mūsų produktų ir paslaugų taškuose, vadovaudamiesi duomenų apsaugos teisės aktais ir kitais galiojančiais duomenų apsaugos įstatymais, griežtai mūsų verslui ir vartotojų patogumui reikalingais tikslais.

Visa informacija bus gauta sąžiningai. Mūsų renkama informacija bus adekvati, svarbi ir ne per didelė, atsižvelgiant į tikslus, dėl kurių ji buvo gauta. Šie tikslai apima:

1. Registracija

Kad galėtų naudotis mokama mūsų produktų ir paslaugų prenumeratos versija, vartotojas pirmiausia turi užpildyti registracijos formą. Registracijos metu vartotojas privalo pateikti kontaktinę informaciją (pvz., vardą ir el. pašto adresą). Taip pat rinksime vartotojo interneto protokolo (IP) adresą ir aparatinės įrangos ID.

2. Užsakymas ir apmokėjimas

Galime pasitelkti platinimo partnerį (-ius) ir patikimą (-ius) trečiosios šalies mokėjimų tvarkytoją (-ius), kad padėtų mums valdyti mūsų produktų ir paslaugų užsakymus, sąskaitų faktūrų išrašymą ir mokėjimų apdorojimą. Kai vartotojas moka už vieno iš mūsų produktų ar paslaugų prenumeratą arba perka, vartotojas turi įvesti informaciją naudodamas internetinę užsakymo formą. Naudotojas arba kas nors iš naudotojo organizacijos turi pateikti kontaktinę informaciją (pvz., vardą, pavardę, įmonės pavadinimą, telefono numerį, el. pašto adresą ir atsiskaitymo adresą) ir finansinę informaciją (pvz., kredito kortelės numerį ir galiojimo datą). Mes ir mūsų platinimo partneriai bei trečiųjų šalių mokėjimų tvarkytojai taip pat galime rinkti vartotojo interneto protokolo (IP) adresą ir aparatinės įrangos ID. Mes galime prašyti ir gauti iš platinimo partnerio ir trečiosios šalies mokėjimų tvarkytojo mokėjimų istorijos tarp vartotojo ir mūsų kopiją.

Kai vartotojas pateikia savo informaciją mūsų platinimo partneriui arba trečiosios šalies mokėjimų tvarkytojui, naudotojo asmens duomenų naudojimą reglamentuoja tos trečiosios šalies paslaugų teikimo sąlygos ir privatumo politika. Nuoroda į paslaugų teikimo sąlygas ir privatumo politiką pateikiama pirkimo formoje. Prieš pirkdamas arba užsisakydamas mūsų produktus ir paslaugas, įsigytas kartu su platinimo partneriais arba trečiųjų šalių mokėjimų tvarkytojais, vartotojas turi sutikti su abiem.

Mes galime gauti vartotojo finansinę informaciją (pvz., kredito kortelės tipą, galiojimo datą ir paskutinius keturis kredito kortelės numerio skaitmenis) iš trečiosios šalies mokėjimų tvarkytojo kartu su kitais asmeniniais duomenimis. Trečiosios šalies mokėjimų tvarkytojas taip pat gali suteikti mums unikalius autentifikavimo žetonus, kad galėtume pateikti mokėjimo užklausas. Ši informacija naudojama mokėjimo užklausoms pateikti arba vartotojui užregistruoti automatiškai atnaujinamą prenumeratą, kuriai ateityje reikės atlikti automatinius mokėjimus.

3. Informacijos papildymas

Kad galėtume tinkamai vykdyti savo įsipareigojimus vartotojams, gali prireikti gautą informaciją papildyti informacija iš trečiųjų šalių šaltinių. Pavyzdžiui, galime patikrinti atsiskaitymo adresą atlikdami kredito kortelės operacijas. Informaciją, gautą iš šių trečiųjų šalių šaltinių, tvarkome laikydamiesi mūsų privatumo politikos.

4. Kai naudojate mūsų produktus ir paslaugas

Mes renkame ir naudojame informaciją, kurią naudotojas tiesiogiai pateikia mums arba vienam iš mūsų patikimų partnerių, pvz., informaciją, kurią vartotojas pateikia, kai pasiekia, naudoja arba perka mūsų produktus ir paslaugas, informaciją apie tai, kaip vartotojas pasiekia , naršo ir naudojasi produktai ir paslaugos bei informacija, kurią vartotojas pateikia bendraudamas su mumis, įskaitant klientų aptarnavimą. Taip pat galime apdoroti ir analizuoti informaciją iš nuskaitymų, kuriuos vartotojas atlieka naudodamas mūsų produktus ir paslaugas, kaip toliau aprašyta 5 skyriuje (Informacija iš nuskaitymų).

Jei vartotojas naudojasi mokamu prenumeratos produktu ar paslauga, jo vartotojo vardas ir slaptažodis siunčiami ir gaunami kiekvieno bendravimo metu saugumo, autentifikavimo ir patvirtinimo tikslais bei siekiant padėti išspręsti ginčus dėl atsiskaitymo. Mokėjimo kortelių ir kitą finansinę informaciją renkame mes ir mūsų trečiųjų šalių mokėjimų tvarkytojai.

Siekdami palengvinti prenumeratos atnaujinimą arba atkūrimą, mes arba mūsų trečiųjų šalių mokėjimų tvarkytojai taip pat galime saugoti nefinansinę kontaktinę informaciją ir klientų, kurių licencijų galiojimo laikas pasibaigęs, palaikymą ir nuskaityti žurnalus.

5. „SpyHunter 5“ ir „SpyHunter“, skirta „Mac“, įskaitant „SpyHunter Web Security“ (bendrai „SpyHunter Software“): informacija iš nuskaitymų

Ataskaitos: paleidus SpyHunter programinės įrangos nuskaitymą, diagnostikos ataskaita iš vartotojo sistemos bus perduota mums. SpyHunter 5 programinės įrangos atveju, kai vartotojas spusteli „Generuoti ataskaitą“ skirtuke „Diagnostikos ataskaita“, esančiame vartotojo sąsajos „ Spyware HelpDesk “ skiltyje, „SpyHunter 5 Software“ perduos mums papildomą diagnostikos ataskaitą. Be šių diagnostinių ataskaitų, „SpyHunter Software“ siunčia mums „SpyHunter Software“ versijos numerį ir kalbą, kompiuterio, kuriame įdiegta „SpyHunter“ programinė įranga, IP adresą ir vartotojo aparatinės įrangos ID. Šią informaciją renkame siekdami diagnozuoti esamas grėsmes, nustatyti naujas grėsmes, teikti klientų aptarnavimą ir sekti kenkėjiškų programų užkrėtimo vietą. Vartotojams, turintiems mokamą prenumeratą, „SpyHunter Software“ taip pat perduoda naudotojo vardą ir slaptažodį.

Programos klasifikavimo informacija: „SpyHunter Software“ tikslas yra nustatyti galimai nepageidaujamus arba žalingus failus, programas ir programinę įrangą. Kad padėtų tai pasiekti, SpyHunter Software gauna ir analizuoja duomenis apie nežinomus vykdomuosius failus, kuriuos vartotojas bando paleisti arba pasiekti, ir tiria failus bei programas, kurios paleidžiamos automatiškai arba kurios yra aktyvios vartotojo sistemoje. Kai „SpyHunter Software“ identifikuoja tuos failus ir programas, „SpyHunter Software“ bando juos klasifikuoti pagal jų keliamos grėsmės įvertinimą.

„SpyHunter Software“ siunčia mums (a) vykdomųjų programų, kurios šiuo metu veikia vartotojo sistemos atmintyje, sąrašą; (b) visų vykdomųjų failų, kuriuos vartotojas bando paleisti arba pasiekti, kopiją, kai tokie failai yra „nežinomi“ SpyHunter Software duomenų bazėje; c) kiekvieno failo, kuris nustatytas automatiškai paleisti vartotojo kompiuteryje, pavadinimas, vieta, dydis, skaitmeninis parašas ir md5 maiša; ir d) informacija apie tai, kada ir kaip tie failai ir programos veikia. Be šios informacijos, „SpyHunter Software“ siunčia mums „SpyHunter“ programinės įrangos versijos numerį ir kalbą, kompiuterio, kuriame įdiegta „SpyHunter“ programinė įranga, IP adresą ir jūsų aparatinės įrangos ID. Vartotojams, turintiems mokamą prenumeratą, „SpyHunter Software“ taip pat perduoda naudotojo vardą ir slaptažodį. Visa failo informacija ir identifikavimo informacija prieš siunčiant yra užšifruojama, o identifikavimo informacija nesaugoma.

„SpyHunter“ programinė įranga palygina gautą failo ir programos informaciją su savo duomenų bazių informacija ir grąžina vartotojui atitinkamą klasifikavimo informaciją. Statistika apie gautas ir analizuojamas programas ir failus saugoma neribotą laiką, tačiau tikrasis perdavimas išvalomas. Geografinės vietos informacija analizuojama, kad infekcijos galėtų atsispindėti „SpyHunter Software“ kenkėjiškų programų sekimo įrankyje. IP adresai nesaugomi, išskyrus įprastus serverio žurnalus, kurie reguliariai išvalomi.

Informacija iš „SpyHunter“ programinės įrangos naujinimų: jei vartotojas vartotojo sąsajoje spusteli mygtuką „Patikrinti, ar nėra naujinimų“ ir kiekvieną kartą, kai „SpyHunter“ programinė įranga atnaujinama automatiškai, „SpyHunter Software“ atsiunčia mums „SpyHunter“ programinės įrangos versijos numerį ir kalbą, vartotojo aparatinės įrangos ID ir IP adresą. kompiuterio, kuriame įdiegta „SpyHunter“ programinė įranga. „SpyHunter“ versijos numeris ir aparatinės įrangos ID naudojami konkretiems naujinimams, kuriuos reikia perduoti, nustatyti, padėti išspręsti atsiskaitymo užklausas ir leisti išjungti konkrečią „SpyHunter“ programinės įrangos kopiją, kad būtų užtikrintas mūsų vartotojų, mūsų produktų ir paslaugų saugumas ir sauga. mūsų sistemos. Kalbant apie atnaujinimus, „SpyHunter Software“ neanalizuoja ir nesaugo jokios geografinės vietos ar IP adreso informacijos, išskyrus įprastus serverio žurnalus, kurie reguliariai išvalomi.

„SpyHunter“ programinė įranga taip pat perduoda vartotojo vardą (-us), slaptažodį (-ius) ir (arba) aktyvinimo raktą (-us). Ši informacija naudojama tikrinimo tikslais, siekiant užtikrinti, kad vartotojas gautų tinkamus naujinimus ir, jei vartotojas turi teisę gauti klientų aptarnavimo, teikti tą palaikymą.

6. Serverio žurnalo failai

Mūsų serveriai naudoja žurnalų failus tendencijoms analizuoti, mūsų produktams ir paslaugoms administruoti, įvairioms vietoms, kuriose vartotojas gali bendrai naudoti mūsų produktus ir paslaugas, stebėti ir plačią demografinę informaciją, skirtą bendram naudojimui, rinkti. Ši informacija gali apimti IP adresus, geografinės vietos informaciją, aparatinės įrangos ID, naršyklės tipą, interneto paslaugų teikėją (IPT), nukreipimo / išėjimo puslapius, operacinę sistemą, datos / laiko žymą ir (arba) paspaudimų srauto duomenis.

7. Flash LSO

Turinio informacijai ir nuostatoms saugoti galime naudoti vietinius bendrinamus objektus (LSO), pvz., „Flash“. Trečiosios šalys, su kuriomis bendradarbiaujame, siekdamos teikti tam tikras funkcijas mūsų svetainėje arba rodyti reklamą, pagrįstą vartotojo naršymo internete veikla, gali naudoti LSO, pvz., „Flash“, kad rinktų ir saugotų informaciją. Įvairios naršyklės gali pasiūlyti savo valdymo įrankius HTML5 LSO pašalinimui. Jei norite tvarkyti „Flash“ LSO, apsilankykite https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html .

8. Slapukai ir kitos sekimo technologijos

Mes ir mūsų partneriai, filialai ir paslaugų teikėjai naudojame slapukus, švyturius, žymas, scenarijus ir susijusias technologijas (bendrai vadinamus "slapukais" ), kad galėtume teikti jums savo produktus ir paslaugas. Pasiekdami arba naudodami mūsų produktus ar paslaugas, sutinkate su slapukų naudojimu šioje privatumo politikoje aprašytu būdu. Nesinaudokite mūsų produktais ar paslaugomis, jei nesate patenkinti slapukų naudojimo būdais. Jei nenorite leisti tam tikrų slapukų, naudokite toliau pateiktą informaciją, kad juos išjungtumėte. Jei nuspręsite išjungti bet kokius slapukus, kai kurios svetainės, produktų ir paslaugų sritys gali būti apribotos arba neveikti.

Kas yra slapukas?

Slapukai yra nedideli tekstiniai failai, siunčiami iš serverio ir saugomi vartotojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Kai vartotojas apsilanko svetainėje ar programoje daugiau nei vieną kartą, naršyklė siunčia slapukus atgal į svetainę ar programą, leidžiančią svetainei ar programai atpažinti vartotoją ir prisiminti tokius dalykus kaip suasmeninta informacija ir nuostatos. Daugiau informacijos apie slapukus ir išsamią informaciją, kaip juos valdyti arba išjungti, rasite adresu https://www.aboutcookies.org .

Ar naudojame slapukus?

Taip. Informacijos apie jūsų bendrą naudojimąsi internetu galime gauti naudodami slapukus, kurie paprastai yra saugomi jūsų kompiuterio standžiajame diske arba kituose įrenginiuose.

Kada naudojame slapukus?

Mes naudojame slapukus, kai naršote arba pasiekiate mūsų produktus ir paslaugas. Pavyzdžiui, kai grįžtate į mūsų svetainę po prisijungimo, slapukai pateikia informaciją mūsų svetainei, kad svetainė jus prisimintų. Slapukai padeda mums valdyti ir tobulinti savo produktus ir paslaugas, patvirtinti jūsų tapatybę ir teikti geresnes, labiau individualizuotas paslaugas.

Mes taip pat naudojame slapukus, kai naudojatės mūsų paslaugų dalimis, leidžiančiomis įsigyti mūsų produktus, pvz., pirkinių krepšelio funkciją.

Kokius slapukus naudojame?

Slapukus daugiausia naudojame savo produktų ir paslaugų veikimui, administravimui ir saugumui, produktų ir paslaugų tobulinimui, tendencijų analizei ir kitiems teisėtiems tikslams pasiekti.

Šiuo metu naudojame slapukus šiais tikslais:

Mūsų paslaugos veikimas: Mes naudojame slapukus, kad stebėtume sesijos ir būsenos duomenis, sužinotume, kaip jūs ir kiti vartotojai naudojasi mūsų paslaugomis ir kaip gerai jos veikia. Tai leidžia mums nustatyti klaidas, sužinoti, kaip veikia mūsų paslaugos, ir laikui bėgant tobulinti bei plėtoti savo paslaugas. Taip pat naudojame slapukus, kad prisimintume, ar matėte mūsų slapukų reklamjuostę.

Sauga: Slapukus naudojame siekdami įjungti ir palaikyti mūsų saugos funkcijas bei padėti aptikti kenkėjišką veiklą ir pardavimo sąlygų bei galutinio vartotojo licencijos sutarties pažeidimus.

Parinktys: Mes naudojame laikinuosius „seanso“ slapukus, kurie leidžia jūsų naršyklei prisiminti, kurie mūsų svetainės puslapiai jau buvo aplankyti ir kokią kalbą pasirinkote. Ši informacija gali būti naudojama siekiant padėti mums tobulinti, administruoti ir diagnozuoti mūsų svetainės ir serverių problemas.

Trečiųjų šalių slapukai

Kai kurie mūsų paslaugose nustatyti slapukai gali būti nesusiję su mumis arba mūsų nekontroliuojami ir gali būti kilę iš vieno iš mūsų partnerių, susijusių įmonių ar paslaugų teikėjų. Mes nekontroliuojame šių slapukų naudojimo ir negalime jų pasiekti dėl slapukų veikimo būdo, nes prie slapukų gali patekti tik juos iš pradžių nustatiusi šalis.

Daugiau informacijos apie šiuos slapukus turėtumėte patikrinti atitinkamos trečiosios šalies svetainėje.

Kaip atsisakyti naudoti slapukus

Galite pakeisti naršyklės ar programos nustatymus, kad jūsų įrenginys įspėtų kiekvieną kartą, kai siunčiamas slapukas, arba išjungti visus slapukus. Kiekviena žiniatinklio naršyklė ar programa yra skirtinga, todėl peržiūrėkite naršyklės arba programos „pagalbos“ meniu, kad sužinotumėte, kaip pakeisti slapukų nuostatas. Tačiau jei išjungsite slapukus, neturėsite prieigos prie tam tikrų funkcijų, dėl kurių naršymas mūsų svetainėje ir naudojimasis mūsų paslaugomis gali būti sklandesnis, o kai kurios mūsų paslaugos jums gali būti neprieinamos.

Jei norite atsisakyti konkrečių trečiųjų šalių slapukų, peržiūrėkite atitinkamą trečiosios šalies svetainę arba privatumo politiką, taip pat savo naršyklės slapukų nustatymus.

Dauguma naršyklių leidžia pasirinkti, ar priimti slapukus, ar ne. Mes įtraukėme nuorodas į kai kuriuos interneto naršyklių slapukų pasirinkimo puslapius:

Slapukų sąrašas

Toliau pateikiamas slapukų, kurie naudojami arba kartais gali būti naudojami mūsų svetainėje (-ėse), paslaugose ir produktuose, sąrašas:

Būtinas

Šie slapukai yra būtini bendram mūsų svetainių/paslaugų/produktų veikimui ir leidžia naršyti svetaines/paslaugas/produktus.

Šaltinis slapuko pavadinimas (-ai) Tikslas Daugiau informacijos
EnigmaSoft autoplay_* ip2country jsCookieCheck redirect_country lokalę
ma_user_* ma_username_* ui_lang
Naudotojo personalizavimas, nuostatos ir susiję nustatymai. Norėdami gauti daugiau informacijos apie EnigmaSoft privatumo politiką ir slapukų politiką, apsilankykite:https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  

Reklama

Šie slapukai paprastai yra susiję su reklama ir vartotojų metrika ir naudojami siekiant pagerinti mūsų svetainių/paslaugų/produktų teikimą jums.

Šaltinis slapuko pavadinimas (-ai) Tikslas Daugiau informacijos
EnigmaSoft rd_campaign_id rd_media_partner_id rd_tracker_id rw_affiliate_id rw_session_id Matavimas ir metrika, susijusi su tuo, kaip lankytojai naudojasi, naršo ir sąveikauja su mūsų svetaine. Norėdami gauti daugiau informacijos apie EnigmaSoft privatumo politiką ir slapukų politiką, apsilankykite:https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  
Facebook _fbp Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą arba paskelbti, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Facebook“ slapukų politiką, apsilankykite: https://www.facebook.com/policy/cookies/ 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie Facebook privatumo politiką, apsilankykite: https://www.facebook.com/about/privacy 

Google __Secure-3PAPISID __Secure-3PSID
__Secure-3PSIDCC
SIDCC
HSID
SID
SAPISID
APISID
1P_JAR
DV
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ slapukų politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/technologies/cookies 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ privatumo politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/privacy 

„DoubleClick by Google“. IDE Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „DoubleClick“ („Google“) slapukų politiką, apsilankykite šiuo adresu: https://policies.google.com/technologies/cookies 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „DoubleClick“ („Google“) privatumo politiką, apsilankykite šiuo adresu: https://policies.google.com/privacy 

Jei norite tinkinti reklamavimo nustatymus naudodami „DoubleClick“, apsilankykite šiuo adresu: https://adssettings.google.com/authenticated 

„Microsoft“ sukurta „Bing“. SRCHHPGUSR
ipv6
_EDGE_S
_SS
SRCHUSR
MUID
SRCHD
SRCHUID
_HPVN
MUIDB
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Bing“ („Microsoft“) privatumo / slapukų politiką, apsilankykite: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement 

Jei norite tinkinti reklamavimo nustatymus naudodami „Bing“, apsilankykite šiuo adresu: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/ 

Quora m-tz
m-anksti_v
m-b_strict
ms
m-b_lax
mb
m-uid
m-css_v
m-ans_frontend_early_version
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Quora“ slapukų politiką, apsilankykite šiuo adresu: https://www.quora.com/about/cookies

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Quora“ privatumo politiką, apsilankykite: https://www.quora.com/about/privacy 

„Microsoft“ sukurta „LinkedIn“. AMCV_*
AMCVS_*
lidc
lissc
bcookie
lang
G_ENABLED_IDPS JSESSIONID
bscookie
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie LinkedIn slapukų politiką, apsilankykite: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie LinkedIn privatumo politiką, apsilankykite: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy 

Twitter _twitter_sess
ct0
svečio_id
personalization_id
gt
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Twitter“ slapukų politiką, apsilankykite: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Twitter“ privatumo politiką, apsilankykite: https://twitter.com/en/privacy 

Jei norite tinkinti reklamavimo nustatymus naudodami „Twitter“, apsilankykite: https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads 

„Google“ sukurta „YouTube“. YSC
VISITOR_INFO1_LIVE
Paprastai naudojamas norint nustatyti skelbimą, kurį vartotojas spustelėjo, kad patektų į mūsų svetainę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ slapukų politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/technologies/cookies 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ privatumo politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/privacy 

Našumas, analizė ir tyrimai

Šie slapukai paprastai yra susiję su analize, skirta mums pagerinti ir pagerinti mūsų svetainių/paslaugų/produktų teikimą vartotojams.

Šaltinis slapuko pavadinimas (-ai) Tikslas Daugiau informacijos
Alexa Analytics __asc __auc Matavimas ir metrika, susijusi su tuo, kaip lankytojai naudojasi, naršo ir sąveikauja su mūsų svetaine. Norėdami gauti daugiau informacijos apie Alexa privatumo / slapukų politiką, apsilankykite: https://www.alexa.com/help/privacy 
Google analizė _ga _gat_UA-*
_gid
Matavimas ir metrika, susijusi su tuo, kaip lankytojai naudojasi, naršo ir sąveikauja su mūsų svetaine. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ slapukų politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/technologies/cookies 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ privatumo politiką, apsilankykite adresu https://policies.google.com/privacy 

Jei norite atsisakyti „Google Analytics“ slapukų visose svetainėse, apsilankykite: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Leadfeeder _lfa Matavimas ir metrika, susijusi su tuo, kaip lankytojai naudojasi, naršo ir sąveikauja su mūsų svetaine. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Leadfeeder“ slapukų politiką, apsilankykite: https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/ 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Leadfeeder“ privatumo politiką, apsilankykite: https://www.leadfeeder.com/privacy/ 

9. Reklama/Rinkodara

Visada galite pasirinkti, ar sąveikaujate su reklama ir kaip sąveikaujate su skelbimu (pavyzdžiui, spustelėdami norėdami sužinoti daugiau apie pasiūlymą). Jūs sutinkate, kad naudojimo ar prieigos metu mūsų produktai gali rodyti kitų mūsų produktų ir pasiūlymų skelbimus. Taip pat galime talpinti savo produktų skelbimus įvairiose trečiųjų šalių svetainėse ir platformose, todėl galite matyti mūsų produktų skelbimus lankydamiesi „Google“, „YouTube“, „Facebook“ ir (arba) įvairiose kitose svetainėse ir platformose. Galime paprašyti šių svetainių/platformų savininkų pateikti mūsų skelbimus tam tikroms demografinėms grupėms, pavyzdžiui, moterims, vyresnėms nei 25 metų, arba visiems svetainės lankytojams, kurie yra Airijoje. Trečiųjų šalių svetainės/platformos gali naudoti jau turimą informaciją apie vartotoją arba patalpinti slapukus ar panašias sekimo technologijas į vartotojo naršyklę, kad nuspręstų, kokius skelbimus vartotojas matys, įskaitant galbūt mūsų skelbimus. Jei norite atsisakyti reklamavimo pagal interesus ir esate Europos Sąjungoje, apsilankykite šiuo URL: https://www.youronlinechoices.eu . Jei esate kur nors kitur, apsilankykite šiuo URL: https://optout.aboutads.info . Vis tiek matysite skelbimus, bet greičiausiai rodomi skelbimai bus mažiau susiję su jumis ir jūsų pomėgiais. Jei vartotojui kyla klausimų ar rūpesčių dėl skelbimų, kuriuos mato bet kurioje iš šių trečiųjų šalių svetainių/platformų, arba jei jis apskritai turi klausimų apie tų svetainių privatumo praktiką, raginame juos peržiūrėti tų svetainių privatumo politiką arba pasiteirauti tų svetainių savininkai.

Gavus jūsų sutikimą, jei ir kai gali būti taikoma ir (arba) reikalaujama arba kaip kitaip paprastai leidžiama, galime naudoti jūsų informaciją mums, mūsų susijusioms įmonėms ir (arba) patikimiems verslo / komerciniams partneriams, kad su jumis susisiektume arba atsiųstume reklaminius / rinkodaros pranešimus. ir (arba) tiesiogiai susisiekti su jumis el. paštu, telefonu, mobiliuoju telefonu, trumpąja žinute, SMS ar kitomis elektroninėmis priemonėmis bet kokiu tikslu, įskaitant informacijos apie įvairias programėles, paslaugas, produktus, specialius pasiūlymus, nuolaidas, kuponus, naujienas ir įvykius, kurie gali jus sudominti. Jūs turite teisę prašyti mūsų nustoti tvarkyti Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei norite pasinaudoti šia teise, galite sekti mūsų prenumeratos atsisakymo procesą, kurį rasite mūsų produkto medžiagoje „Atšaukti prenumeratą“ arba rinkodaros pranešimuose esančią nuorodą „Atšaukti prenumeratą“, kad gautumėte mums patarimų.

C DALIS – INFORMACIJOS NAUDOJIMAS

1. Informacijos naudojimas

Jūsų asmens duomenys bus saugomi tik aiškiais ir teisėtais tikslais. Visi asmens duomenys bus tvarkomi sąžiningai ir laikantis tikslų, dėl kurių jie buvo gauti.

Jūsų informaciją naudojame šiais tikslais:

  • teikti jums mūsų produktus ir paslaugas;
  • nustatyti jūsų tinkamumą mūsų produktams ir paslaugoms bei pritaikymui personalizuoti;
  • prižiūrėti ir tobulinti savo produktus ir paslaugas bei kurti naujus;
  • administruoti ir valdyti jums teikiamus produktus ir paslaugas, teikti klientų aptarnavimą, autentifikuoti jus kaip vartotoją, apmokestinti jus ir apdoroti mokėjimą, tirti ginčus ir atsiskaitymo užklausas, surinkti visas sumas, kurias galite mums skolingi, ir vykdyti užsakymus mūsų produktai ir paslaugos;
  • skatinti mūsų produktų ir paslaugų, mūsų darbuotojų, kitų naudotojų ir visuomenės narių saugą ir saugumą bei tirti įtartiną veiklą arba mūsų politikos pažeidimus;
  • teikti jums informaciją apie mūsų produktus ir paslaugas bei su mūsų susijusias įmones ir susijusias įmones;
  • apklausų (kaip nurodyta E dalyje (trečiųjų šalių nuorodos ir turinys)) ir analizės vykdymas, siekiant pagerinti ir pagerinti mūsų siūlomų produktų ir paslaugų kokybę; ir/arba
  • kaip leidžiama ar reikalaujama pagal bet kurį mums taikomą įstatymą ar reglamentą arba atsirandantį dėl jūsų bendravimo su mumis.

Teisinės bazės

Rinkdami, naudodami, dalindamiesi ir kitaip tvarkydami turimą informaciją apie jus šioje privatumo politikoje aprašytais tikslais, remiamės įvairiais teisiniais pagrindais. Šie teisiniai pagrindai apima:

  • kaip reikia, kad galėtumėte naudotis mūsų svetaine, programėlėmis, programine įranga, paslaugomis ir kitais produktais;
  • kai sutikote su tvarkymu, kurį galite bet kada atšaukti;
  • kad galėtume vykdyti teisinę prievolę, teismo įsakymą arba pasinaudoti teisėtomis teisėmis ar apginti teisinius reikalavimus;
  • kai reikia apsaugoti savo ar kitų gyvybinius interesus;
  • kai būtina užtikrinti sutarties įvykdymą;
  • kai informaciją aiškiai paskelbėte viešai;
  • prireikus visuomenės labui; ir/arba
  • kai tai būtina siekiant mūsų ar trečiosios šalies teisėtų interesų.

Mūsų teisėti interesai

Jūsų informaciją tvarkome siekdami kai kurių ar visų šių teisėtų interesų:

  • Produktų ir paslaugų saugumas: Mes naudojame jūsų informaciją, kai tai būtina siekiant įgyvendinti savo ir mūsų klientų teisėtus interesus ir užtikrinti, kad mūsų produktai ir paslaugos būtų saugūs, pavyzdžiui, diegiant ir tobulinant saugumo priemones ir apsaugą, apsaugant nuo saugumo pažeidimų. , sukčiavimas ir šlamštas.
  • Produktų ir paslaugų teikimas, tobulinimas ir tobulinimas: Mes naudojame jūsų informaciją, kad galėtume teikti ir toliau plėtoti produktus ir paslaugas. Tai darome, nes tai būtina siekdami savo teisėtų interesų – nuolat teikti saugų pasiūlymą visiems savo klientams.
  • Sklandus paslaugų teikimas visoje mūsų įmonių grupėje: kai gaminiams ir paslaugoms reikalingas mūsų filialų, dukterinių įmonių ar susijusių įmonių įsitraukimas, dalijamės su jais jūsų informacija, kad galėtume teikti, administruoti ir tobulinti paslaugas ir produktus.

2. Klientų aptarnavimas

Galime bendrauti su vartotojais, kad padėtų užklausoms ir vartotojams teiktų geresnį klientų aptarnavimą. Norėdami tai padaryti, galime atsakyti el. paštu, žinute programoje arba telefonu. Jei dėl kokios nors priežasties susisiekiate su mumis tiesiogiai ir jei galime suteikti jums pagalbą ar paslaugas, jūsų pateiktą informaciją naudosime atsakydami į jus, padėdami su jūsų užklausomis ir tvarkydami savo įrašus.

3. Paslaugos pranešimai

Kartais reikia išsiųsti su paslauga susijusį pranešimą. Pavyzdžiui, jei vienas iš mūsų produktų ar paslaugų laikinai sustabdomas dėl techninės priežiūros arba norime pranešti apie mūsų produktų ir paslaugų pakeitimus, galime išsiųsti naudotojams el. laišką arba kitą pranešimą. Šie pranešimai nėra reklaminio pobūdžio.

4. Šlamštas

Paprastai šiukšlių siuntimas reiškia elektroninių pranešimų sistemų naudojimą nepageidaujamiems pranešimams siųsti. Netoleruojame piktnaudžiavimo šiukšlėmis.

D DALIS – DALINTIS INFORMACIJA SU KITI

1. Dalijimasis informacija

Iš jūsų surinkta informacija su trečiosiomis šalimis dalinsimės tik tokiais būdais, kurie aprašyti šioje privatumo politikoje. Mes neparduodame ir neišnuomojame jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims.

Informacija, kurią renkame iš jūsų, gali būti perduota trečiosioms šalims, susijusioms su mūsų verslo vykdymu. Jį taip pat gali apdoroti šios trečiosios šalys ir (arba) mūsų ir atitinkami jų darbuotojai bei paslaugų teikėjai. Imsimės veiksmų užtikrinti, kad šios trečiosios šalys duomenis tvarkytų tik pagal mūsų nurodymus, ir imsimės atitinkamų saugumo priemonių, kad apsaugotume jūsų duomenis.

Pateikdami savo informaciją sutinkate, kad mes perduotume, saugotume ar tvarkytume savo asmens duomenis.

Mes galime atskleisti jūsų informaciją šioms trečiosioms šalims:

  • mūsų susijusios įmonės, dukterinės įmonės, filialai arba mūsų platinimo ar komerciniai partneriai ir kitos įmonės, su kuriomis dirbame;
  • mūsų profesionalūs patarėjai, kad jie galėtų mums patarti;
  • trečiųjų šalių paslaugų teikėjai, pvz., mūsų mokėjimų tvarkytojai, jei reikia, kad jie suteiktų mums paslaugas arba pateiktų produktus ir paslaugas, kurių paprašėte;
  • mūsų technologijų tiekėjai, įskaitant tuos, kurie mūsų vardu talpina jūsų duomenis ir teikia mums tam tikrą IT pagalbą bei IT profesionalias paslaugas; ir/arba
  • verslo partneriams ir (arba) galimiems pirkėjams ar investuotojams (ir mūsų ir (arba) jų patarėjams) palengvinant arba įgyvendinant verslo reorganizavimą arba viso ar dalies mūsų turto ar verslo perdavimą/pardavimą.

Kai to reikalauja arba leidžia įstatymai, pasiliekame teisę atskleisti asmens duomenis be jūsų sutikimo ir (arba) nepasitarę su jumis, kai manome, kad tai yra tinkama mūsų teisiniams įsipareigojimams vykdyti, mūsų produktų, paslaugų, sistemų saugumui apsaugoti. ir susijusias technologijas, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir sumažinti jo padarinius bei kitaip apsaugoti mūsų teisėtus interesus ir (arba) teisėtus mūsų darbuotojų, vartotojų ar visuomenės narių interesus.

2. Tarptautinis duomenų perdavimas

Veikiame pasauliniu mastu. Atitinkamai, jūsų asmeninė informacija gali būti perduota ir saugoma šalyse už Europos Sąjungos ribų, kurioms taikomi skirtingi duomenų apsaugos standartai. Imsimės atitinkamų veiksmų, siekdami užtikrinti, kad asmeninės informacijos perdavimas atitiktų galiojančius įstatymus ir būtų tvarkomas kruopščiai, siekiant apsaugoti jūsų privatumo teises ir interesus, o perdavimas bus vykdomas tik tose šalyse, kurios yra pripažintos užtikrinančiomis tinkamą teisinės apsaugos lygį arba kuriose mes gali būti patenkintas, kad yra taikomos alternatyvios priemonės jūsų privatumo teisėms apsaugoti. Atitinkamai:

  • kai perduodame jūsų asmeninę informaciją už Enigma ribų arba trečiosioms šalims, kurios padeda mums teikti mūsų produktus, iš jų gauname sutartinius įsipareigojimus apsaugoti jūsų asmeninę informaciją, visų pirma taikant standartines Europos Komisijos priimtas sutarties sąlygas; arba
  • kai gauname informacijos užklausas iš teisėsaugos ar reguliavimo institucijų, prieš atskleisdami bet kokią asmeninę informaciją atidžiai apsvarstome šiuos prašymus.

Turite teisę susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie apsaugos priemones, kurias įdiegėme siekdami užtikrinti tinkamą jūsų asmeninės informacijos apsaugą, kai ji perduodama, kaip aprašyta šiame 2 skyriuje.

E DALIS – TREČIŲJŲ ŠALIŲ NUORODOS IR TURINYS

1. Nuorodos

Kai naudojatės mūsų produktais ar paslaugomis, galite būti nukreipti į trečiųjų šalių svetaines, pavyzdžiui, į mūsų mokėjimų tvarkytojo svetainę, kad užbaigtumėte mokėjimą. Naudodami šias svetaines ir visas susijusias paslaugas bus taikomos šių trečiųjų šalių naudojimo sąlygos, privatumo politika ir slapukų politika. Prašome peržiūrėti konkrečią šių svetainių privatumo politiką ir sąlygas, nes mes už jas neatsakome.

2. Apklausos

Periodiškai mūsų svetainė gali prašyti informacijos iš vartotojų per apklausas. Dalyvavimas šiose apklausose yra visiškai savanoriškas, todėl vartotojas gali pasirinkti, ar atskleisti šią informaciją, ar ne. Prašomą informaciją paprastai sudaro kontaktinė informacija (pvz., vardas ir adresas) ir demografinė informacija (pvz., pašto kodas arba pašto indeksas). Apklausos informacija bus naudojama siekiant stebėti arba pagerinti mūsų produktų ir paslaugų naudojimą ir pasitenkinimą jais. Nors šioms apklausoms atlikti galime pasitelkti tarpininkus, jie negali naudoti klientų asmens duomenų jokiais antrinės rinkodaros tikslais.

3. Tinklaraštis

Mūsų svetainė gali pasiūlyti viešai prieinamus tinklaraščius. Bet kokią informaciją, kurią pateikiate šiose srityse, gali perskaityti, rinkti ir naudoti kiti, kurie ją pasiekia. Norėdami paprašyti pašalinti savo asmeninius duomenis iš mūsų tinklaraščių ar bendruomenės forumo, susisiekite su mumis adresu, nurodytu šios privatumo politikos pabaigoje. Kai kuriais atvejais mes negalėsime pašalinti jūsų asmens duomenų, tokiu atveju pranešime, jei negalėsime to padaryti ir kodėl.

4. Socialinės medijos valdikliai

Mūsų svetainėje yra socialinės žiniasklaidos funkcijų, tokių kaip Facebook mygtukas "Patinka" ir valdikliai, pvz., mygtukas "Bendrinti šiuo" arba interaktyvios mini programos, kurios veikia mūsų svetainėje. Šios funkcijos gali rinkti jūsų IP adresą, kuriame mūsų svetainės puslapyje lankotės, ir gali nustatyti slapuką, kad funkcija tinkamai veiktų. Socialinės žiniasklaidos funkcijas ir valdiklius priglobia trečioji šalis arba jie yra tiesiogiai mūsų svetainėje. Jūsų sąveiką su šiomis funkcijomis reglamentuoja jas teikiančios įmonės privatumo politika.

F DALIS – SAUGUMAS IR JŪSŲ INFORMACIJOS APSAUGA

Mes imamės atsargumo priemonių, kurios, mūsų nuomone, yra pagrįstai reikalingos, kad padėtume užtikrinti, kad naudotojo informacija būtų tvarkoma saugiai ir laikantis šios privatumo politikos. Tai apima ramybės būsenos informacijos šifravimą naudojant 256 bitų AES šifravimą. Siekiame užtikrinti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tikslūs ir atnaujinami.

Kai mūsų registracijos/užsakymo formose vartotojų prašoma įvesti finansinę informaciją, pvz., kredito kortelės numerį, ta informacija yra užšifruota ir apsaugota šifravimo protokolu. Dauguma šiuolaikinių žiniatinklio naršyklių turėtų nurodyti, kai vartotojas yra saugiame puslapyje, pavyzdžiui, kai kurios žiniatinklio naršyklės rodo užrakintos spynos piktogramą ekrano apačioje.

Nors imamės šių veiksmų siekdami užtikrinti jūsų informacijos saugumą, turėtumėte žinoti apie daugybę informacijos saugumo pavojų ir imtis atitinkamų priemonių, kad apsaugotumėte savo informaciją. Interneto prigimtis yra tokia, kad negalime garantuoti informacijos, kurią mums perduodate elektroniniu būdu, saugumo, o bet koks perdavimas yra jūsų pačių rizika. Mes saugome informaciją, kurią mums pateikiate, saugiuose serveriuose ir diegiame tinkamas technines ir organizacines saugumo priemones saugodami ir atskleisdami jūsų asmens duomenis, kad būtų išvengta neteisėtos prieigos ar praradimo.

Jei mokate už mūsų produktų ir paslaugų prenumeratą, mes taip pat pasitikime jumis, kad užtikrintumėte paskyros pas mus saugumą.

Jei turite klausimų apie mūsų saugumą, galite susisiekti su mumis adresu, nurodytu šios privatumo politikos pabaigoje.

G DALIS – PRANEŠIMAS KALIFORNIJOS VARTOTOJAMS IR GYVENTOJAMS

  1. 2018 m. Kalifornijos vartotojų privatumo įstatymas (CCPA)

Pagal CCPA Kalifornijos vartotojai turi šias teises į savo asmeninę informaciją:

  • teisė pastebėti
  • teisę prieiti
  • teisę reikalauti ištrinti
  • teisę atsisakyti parduoti asmeninę informaciją
  • teisę į vienodas paslaugas ir kainas

Atsižvelgiant į individualias vartotojo aplinkybes ir mūsų verslo operacijas, Kalifornijos mūsų produktų vartotojams gali būti taikomos šios teisės:

Teisė įspėti reiškia, kad įmonė turi informuoti vartotojus vartotojo asmeninės informacijos rinkimo vietoje arba prieš tai, kokias asmens informacijos kategorijas bus renkama ir kokiais tikslais šių kategorijų asmens informacija bus naudojama. (Šioje privatumo politikoje pateikiama informacija apie mūsų praktiką.)

Teisė susipažinti reiškia, kad vartotojai turi teisę reikalauti, kad įmonė atskleistų surinktos asmeninės informacijos kategorijas, šaltinių, iš kurių renkama asmeninė informacija, kategorijas, komercinės paskirties verslą, trečiųjų šalių, su kuriomis įmonė dalijasi asmenine informacija, kategorijas. informacija ir konkrečios asmeninės informacijos, kurią įmonė turi apie vartotoją, dalis. (Šioje privatumo politikoje pateikiama informacija apie mūsų praktiką.)

Teisė reikalauti ištrinti reiškia, kad vartotojai turi teisę reikalauti, kad įmonė ištrintų asmeninę informaciją, kuri buvo surinkta iš vartotojo (su tam tikromis išimtimis, kurias leidžia įstatymai). Teisė atsisakyti reiškia vartotojų teisę nukreipti įmones nebepardavinėti jų asmeninės informacijos trečiosioms šalims. Mes neparduodame jūsų asmeninės informacijos. Mes atskleidžiame tik dalį jūsų asmeninės informacijos, kad galėtume jums pasiūlyti „EnigmaSoft Limited“, mūsų susijusių įmonių ir (arba) patikimų verslo partnerių paslaugas, kaip paaiškinta šioje privatumo politikoje ir (arba) mūsų taikomose EULA / TOS .

Teisė į vienodas paslaugas ir kainas draudžia įmonėms diskriminuoti vartotojus, kurie naudojasi CCPA teisėmis. Šiandien mūsų paslaugos yra nemokamos.

Jei pirmiau nurodytos CCPA teisės būtų taikomos, jūs, atsižvelgiant į aplinkybes, taip pat galite turėti teisę paskirti įgaliotąjį atstovą, kuris jūsų vardu pateiktų užklausas pagal CCPA. Teisė jums paskirti įgaliotąjį atstovą, jei ji taptų prieinama, priklausys nuo to, ar bus pateiktas įgaliotasis atstovas paskyręs raštas ir pakankamai dokumentinių įrodymų, patvirtinančių, kad tokį paskyrimą jūs padarėte tinkamai ir pakankamai formomis. užtikrinti tinkamą teisės taikymą.

Jei turite klausimų dėl CCPA ir anksčiau paminėtų dalykų, susisiekite su mumis adresu support@enigmasoftware.com arba paskambinkite mums +1 (888) 360-0646 ir temos eilutėje įveskite „Prašymas dėl Kalifornijos privatumo informacijos“ ir jūsų pranešimo tekste.

  1. „California Shine The Light“ nuostatos

Pagal Kalifornijos įstatymą „Šviesk šviesą“, Kalifornijos gyventojai, teikiantys tam tikrus asmens duomenis, kad gautų produktus ar paslaugas asmeniniam, šeimos ar namų ūkio reikmėms, turi teisę kartą per kalendorinius metus prašyti ir gauti iš mūsų informacijos apie informaciją, kuria dalijomės. su kitomis įmonėmis savo tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei ši teisinė nuostata jums taptų taikoma (atsižvelgiant į „EnigmaSoft Limited“ verslo veiklą ir aplinkybes), ši informacija apimtų informacijos kategorijas ir įmonių, su kuriomis dalijomės informacija už praėjusius kalendorinius metus, pavadinimus ir adresus. Norėdami gauti šią informaciją, susisiekite su mumis adresu support@enigmasoftware.com arba skambinkite mums +1 (888) 360-0646, temos eilutėje ir pranešimo tekste nurodydami „Prašymas dėl Kalifornijos privatumo informacijos“. Jei taikoma, atsakydami pateiksime jums prašomą informaciją jūsų el. pašto adresu. Atkreipkite dėmesį, kad ne visam dalijimuisi informacija taikomi reikalavimai „Švieskite šviesą“ ir į mūsų atsakymą bus įtraukta tik informacija apie dalijimąsi informacija. Galime paprašyti papildomos informacijos, kad patvirtintume jūsų tapatybę.

Vartotojų teisių pranešimas . Pagal Kalifornijos civilinio kodekso 1789.3 skyrių Kalifornijos gyventojams teikiame šią konkrečią informaciją apie vartotojų teises:

  • Ši svetainė priklauso ir ją valdo EnigmaSoft Limited/Enigma Software Group USA, LLC.
  • Jei aiškiai nenurodyta kitaip, ši svetainė teikiama nemokamai (nors, žinoma, produktas (-ai) gali būti apmokestinti, kaip aprašyta svetainės medžiagoje).
  • Norėdami pateikti skundą dėl šios svetainės arba gauti daugiau informacijos apie šios svetainės naudojimą, susisiekite su mumis el. paštu support@enigmasoftware.com arba skambinkite mums +1 (888) 360-0646. Taip pat galite raštu susisiekti su Kalifornijos vartotojų reikalų departamento Vartotojų paslaugų skyriaus Skundų pagalbos skyriumi adresu 400 R Street, Suite 1080, Sacramento, California 95814 arba telefonu (916) 445-1254 arba (800) 952- 5210.

H DALIS – KAI KURIOS BAIGIAMOSIOS SĄLYGOS

1. Duomenų saugojimas

Mes saugome jūsų asmens duomenis ne ilgiau, nei būtina atsižvelgiant į tikslus, dėl kurių jie buvo surinkti ar teisėtai toliau tvarkomi, arba tiek laiko, kiek to gali prireikti, atsižvelgiant į mūsų teisines ar įstatymų nustatytas prievoles (pavyzdžiui, kai to gali prireikti kad būtų laikomasi audito reikalavimų) arba siekdami pasinaudoti savo teisėmis arba apginti teisinius reikalavimus. Įsipareigojame periodiškai peržiūrėti turimus asmens duomenis, siekdami užtikrinti, kad asmens duomenys nebūtų saugomi ilgiau nei būtina.

2. Jūsų teisės ir subjekto prieigos užklausos

Turite teises pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (2016/679) arba BDAR ( "Duomenų apsaugos teisės aktai" ). Kaip ES gyventojas, jūs turite teisę gauti iš mūsų patvirtinimą, ar jūsų asmens duomenys yra tvarkomi, ar ne, reikalauti savo informacijos kopijos, reikalauti, kad jūsų asmens duomenys būtų atnaujinti, ištaisyti arba kad jūsų asmens duomenyse būtų netikslumų. duomenys ištrinami. Jūs galite bet kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Galite pasiekti, taisyti arba ištrinti tam tikrus asmeninius duomenis ir atnaujinti savo privatumo nuostatas atsiųsdami el. laišką adresu support@enigmasoftware.com , gdpr@enigmasoftware.com arba parašydami mums adresu 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Airija.

Nepaisant to, mes pasiliekame teisę rinkti, apdoroti ir tvarkyti jūsų pateiktą ir apie jus surinktą informaciją bei atskleisti šią informaciją tiek, kiek to reikia, kad galėtume vykdyti mūsų pagrįstus verslo ir teisinius įsipareigojimus.

Jei nuspręsite nepateikti mums tam tikros informacijos arba atšauksite savo sutikimą tvarkyti jūsų asmens duomenis, mes negalėsime toliau teikti jums reikalingų produktų ar paslaugų ir (arba) tai gali turėti įtakos mūsų galimybėms geriau reaguoti į jūsų poreikius. Jei sumokėjote už mūsų produktų ir paslaugų prenumeratą ir nebesutinkate teikti informacijos, kurios mums reikia, kad galėtume teikti jums savo produktus ir paslaugas, informacijos, kaip atšaukti sutartį, rasite mūsų pardavimo sąlygose ir galutinio vartotojo licencijos sutartyje. jūsų prenumerata.

Daugiau informacijos apie jūsų teises į duomenų privatumą rasite Airijos duomenų apsaugos komisaro svetainėje adresu https://www.dataprotection.ie . Galite kreiptis į Airijos duomenų apsaugos komisiją arba pateikti jai skundus per jų svetainę https://forms.dataprotection.ie/contact arba telefonu +353 578 684 800. Daugiau apie savo duomenų apsaugos teises galite sužinoti svetainėje. Airijos duomenų apsaugos komisijos ( https://www.dataprotection.ie/ ).

3. Pranešimas apie šios privatumo politikos pakeitimus

Kartais mums gali tekti pakeisti šią privatumo politiką. Jei tai padarysime, savo svetainėje paskelbsime atnaujintą privatumo politikos versiją ir ji bus taikoma visai tuo metu mūsų turimai jūsų informacijai. Galime pranešti apie bet kokius esminius pakeitimus programoje esančiu pranešimu, el. paštu arba paskelbdami pranešimą mūsų svetainėje. Jei ir toliau naudojatės mūsų produktais ar paslaugomis, tai reiškia, kad sutinkate su pakeista privatumo politika.

4. Apibrėžimai

Bet kokios didžiosiomis raidėmis rašomos sąvokos, kurios nėra apibrėžtos šioje privatumo politikoje, turi tokias reikšmes, kokias jiems suteikia duomenų apsaugos teisės aktai.

5. Nesekti (DNT)

Galime neatpažinti „DNT“ (DNT) signalų iš jūsų naršyklės ar įrenginio. Dar nėra visuotinai priimto standarto, kaip interpretuoti ir reaguoti į DNT signalus, kurie dažnai prieštarauja kitiems parametrams. Jei bus nustatytas standartinis metodas, dar kartą išnagrinėsime, kaip galime tinkamai reaguoti į DNT signalus.

6. Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų, komentarų ar prašymų dėl šios privatumo politikos arba mūsų vykdomo jūsų asmens duomenų tvarkymo, rašykite mums adresu support@enigmasoftware.com arba rašykite mums adresu 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Airija.

Jei turite neišspręstą susirūpinimą dėl privatumo ar duomenų naudojimo, kurių nepatenkinome, susisiekite su mūsų JAV įsikūrusiu trečiosios šalies ginčų sprendimo teikėju (nemokamai) adresu https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .