TRUSTe

Az Enigma Software Group USA, LLC adatvédelmi szabályzata és cookie-szabályzata

Utolsó módosítás: 2022. május 31

Az Enigma Software Group USA, LLC, 3000 Gulf to Bay Boulevard Clearwater, FL 33759 , USA ("ESG", "we", "us" vagy "our") célja, hogy bizalmon alapuló, tiszteleten alapuló kapcsolatot alakítson ki felhasználóival. a tisztességes tájékoztatási gyakorlat alkalmazásának előmozdításával. Ez az adatvédelmi szabályzat az ESG tulajdonában lévő és karbantartott összes webes tulajdonra vonatkozik. Szeretnénk bizonyítani elkötelezettségünket a felhasználóink adatainak védelme iránt, és meg akarjuk erősíteni a felhasználók bizalmát abban, hogy képesek vagyunk megvédeni adataikat. Ezért nyilvánosságra hozzuk:

  1. Milyen személyes azonosításra alkalmas adatokat gyűjt az ESG.
  2. Hogyan használja fel az ESG az információkat és a felhasználás jogalapja.
  3. Kivel oszthat meg az ESG felhasználói információkat.
  4. Milyen választási lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére az információgyűjtés, felhasználás és terjesztés tekintetében.
  5. Milyen típusú biztonsági eljárások vannak bevezetve az ESG ellenőrzése alatt álló információk elvesztésének, visszaélésnek vagy megváltoztatásának védelmére.
  6. Hogyan javíthatják ki a felhasználók az információk pontatlanságát.

TRUSTe tanúsított adatvédelem

Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy kérdéssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a support@enigmasoftware.com címen . Ha megoldatlan adatvédelmi vagy adathasználati aggályai vannak, amelyeket nem kezeltünk kielégítően, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az egyesült államokbeli székhelyű harmadik fél vitarendezési szolgáltatónkkal (ingyenes) a https://feedback-form.truste.com/watchdog/request címen .

Információgyűjtés és -felhasználás

Az ESG az internetes tulajdonain gyűjtött információk kizárólagos tulajdonosa. Az ESG a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően, és szigorúan az üzleti tevékenységünkhöz és a felhasználók kényelmét szolgáló célokra gyűjt információkat a felhasználóktól webhelyeink több különböző pontján. Felhívjuk figyelmét, hogy a SpyHunter 5-tel, az EnigmaSoft Ltd. termékével kapcsolatos adatvédelmi gyakorlatot az EnigmaSoft Ltd. által kiadott külön adatvédelmi szabályzat szabályozza, amely elérhető a https://www.enigmasoftware.com/esg-privacy-policy/ címen .

Bejegyzés

Az ESG szolgáltatások bármely szintű használatához a felhasználónak először ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia elérhetőségét (például név és e-mail cím), valamint egyedi azonosítót. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy felvegyük a kapcsolatot a felhasználóval az oldalunkon található szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek iránt a felhasználó érdeklődést mutatott.

Megrendelés és fizetés

Használhatunk terjesztési partner(eke)t és megbízható, harmadik fél fizetésfeldolgozó(ka)t, hogy segítsenek nekünk a termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó megrendelések, számlázások és fizetések feldolgozásában. Amikor egy felhasználó fizet előfizetésért vagy vásárol valamelyik termékünkre vagy szolgáltatásunkra, a felhasználónak egy online megrendelőlapon kell megadnia az információkat. A felhasználónak vagy valakinek a felhasználó szervezetében meg kell adnia kapcsolattartási adatait (például név, cégnév, telefonszám, e-mail-cím és számlázási cím) és pénzügyi információkat (például hitelkártyaszámot és lejárati dátumot). Mi, terjesztési partnereink és harmadik fél fizetésfeldolgozóink szintén begyűjthetik a felhasználó internetprotokoll-címét ("IP") és hardverazonosítóját. A terjesztési partnertől és a harmadik fél fizetésfeldolgozótól kérhetünk és kaphatunk másolatot a felhasználó és köztünk fennálló fizetési előzményekről.

Amikor a felhasználó megadja adatait terjesztési partnerünknek vagy harmadik fél fizetésfeldolgozónak, a felhasználó személyes adatainak felhasználását az adott harmadik fél szolgáltatási feltételei és adatvédelmi szabályzata szabályozza. A szolgáltatási feltételekhez és az adatvédelmi szabályzathoz mutató hivatkozás a vásárlási űrlapon található. A felhasználónak mindkettőt el kell fogadnia, mielőtt megvásárolná vagy előfizetné termékeinket és szolgáltatásainkat, amelyeket a disztribúciós partnereinkkel vagy harmadik fél fizetésfeldolgozóinkkal együtt vásárolt meg.

A harmadik fél fizetésfeldolgozótól megkaphatjuk a felhasználó pénzügyi adatait (például a hitelkártya típusát, lejárati dátumát és a hitelkártyaszám utolsó négy számjegyét), más személyes adatokkal együtt. A fizetési kérelmek benyújtásához a harmadik fél fizetésfeldolgozó egyedi hitelesítési tokeneket is biztosíthat számunkra. Ezeket az információkat fizetési kérelmek benyújtására vagy a felhasználó regisztrálására használjuk egy automatikusan megújuló előfizetéshez, amely a jövőben automatikus fizetést igényel.

Ha úgy dönt, hogy tőlünk, leányvállalatainktól és/vagy megbízható üzleti partnereinktől termékeket vásárol, hogy megkönnyítse termékvásárlását, mi, leányvállalataink és/vagy megbízható üzleti partnereink (beleértve a harmadik fél fizetésfeldolgozókat is felhasználhatjuk az Ön által megadott fizetési információkat vagy személyes adatokat a hogy feldolgozzuk a vásárlásait).

A felhasználókkal szembeni kötelezettségeink megfelelő teljesítése érdekében szükség lehet arra, hogy a kapott információkat kiegészítsük harmadik féltől származó információkkal. Például hitelkártya-tranzakciók esetén ellenőrizhetjük a számlázási címet. Az ezekből a harmadik felektől származó információkat az Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban kezeljük.

Információhasználat

A jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglalt rendelkezésekre és az Adatvédelmi Szabályzatban felsorolt jogi kivételekre is figyelemmel az ESG nem adja ki harmadik feleknek azokat az e-mail címeket, amelyeket a felhasználók az ESG termékek vagy szolgáltatások használata céljából feltöltöttek webhelyeinkre. Múltbeli és folyamatos céljaink elérése érdekében, hogy termékeink és szolgáltatásaink fejlesztését, valamint naprakész technikai támogatást nyújtsunk a felhasználóknak, időről időre megoszthatjuk a felhasználók személyes adatait leányvállalatainkkal és/vagy megbízható üzleti partnereinkkel – mint pl. mint harmadik fél fizetésfeldolgozó vagy mások. Gyűjtjük és felhasználjuk azokat az információkat, amelyeket a felhasználó közvetlenül nekünk, leányvállalatainknak vagy megbízható üzleti partnereinknek ad át, például azokat az információkat, amelyeket a felhasználó a termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz való hozzáféréskor, azok használatakor vagy megvásárlásakor ad meg, információkat arról, hogy a felhasználó hogyan fér hozzá, hogyan navigál , és használja termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint azokat az információkat, amelyeket a felhasználó a velünk való kommunikáció során ad meg, beleértve az ügyfélszolgálatot is. Feldolgozhatjuk és elemezhetjük a felhasználó által termékeink és szolgáltatásaink használatával végzett szkennelésekből származó információkat is, az alábbiakban leírtak szerint.

Ha egy felhasználó fizetős előfizetéses terméket vagy szolgáltatást használ, a felhasználónevét és jelszavát a rendszer minden kommunikáció során elküldi és megkapja biztonsági, hitelesítési és ellenőrzési célokból, valamint a számlázási viták megoldása érdekében. A fizetési kártyákat és egyéb pénzügyi információkat mi és harmadik fél fizetésfeldolgozóink gyűjtjük.

Az előfizetés megújításának vagy visszaállításának megkönnyítése érdekében mi vagy harmadik fél fizetésfeldolgozóink megőrizhetik a nem pénzügyi kapcsolattartási információkat, valamint a támogatási és szkennelési naplókat azon ügyfelek esetében, akiknek a licence lejárt.

Személyes adatait csak egyértelmű és törvényes célból tároljuk. Minden személyes adatot tisztességesen és a beszerzés céljainak megfelelően kezelünk.

Az Ön adatait a következő célokra használjuk fel:

  • termékeinket és szolgáltatásainkat kínáljuk Önnek;
  • termékeinkre és szolgáltatásainkra, valamint a személyre szabásra való alkalmasságának meghatározása;
  • termékeink és szolgáltatásaink karbantartása és fejlesztése, valamint újak fejlesztése;
  • az általunk kínált termékek és szolgáltatások adminisztrálása és kezelése, ügyfélszolgálat nyújtása, felhasználóként való hitelesítés, számlázás és fizetés feldolgozása, viták és számlázási kérdések kivizsgálása, az esetlegesen velünk fennálló összegek beszedése, valamint megrendelések teljesítése termékeink és szolgáltatásaink;
  • termékeink és szolgáltatásaink, munkatársaink, más felhasználók és a nyilvánosság biztonságának elősegítése, valamint a gyanús tevékenységek vagy irányelveink megsértésének kivizsgálása;
  • tájékoztatást nyújtunk Önnek termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint kapcsolódó vállalatainkról és leányvállalatainkról;
  • felmérések (az E. részben (Harmadik felek hivatkozásai és tartalma) meghatározottak szerint) és elemzések elvégzése az általunk kínált termékek és szolgáltatások minőségének javítása és javítása érdekében; és/vagy
  • ahogy azt a ránk vonatkozó törvény vagy szabályozás megengedi vagy megköveteli, vagy az Ön velünk való kapcsolatából ered.

Jogi alapok

Számos jogi alapra támaszkodunk az Önről rendelkezésünkre álló információk összegyűjtésére, felhasználására, megosztására és egyéb módon történő feldolgozására a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt célokra. Ezek a jogalapok a következők:

  • a weboldalunk, alkalmazásaink, szoftvereink, szolgáltatásaink és egyéb termékeink használatának lehetővé tételéhez;
  • ha Ön hozzájárult az adatkezeléshez, ha és ahogy az alkalmazható és/vagy kötelező vagy egyéb módon általánosan megengedett, amelyet bármikor visszavonhat;
  • jogi kötelezettség, bírósági végzés teljesítése, törvényes jogok gyakorlása vagy jogi igények védelme érdekében;
  • ha szükséges az Ön vagy mások létfontosságú érdekeinek védelme érdekében;
  • ha szükséges a szerződés teljesítésének biztosításához;
  • ha az információt nyilvánvalóan nyilvánosságra hozta;
  • ahol ez a közérdekből szükséges; és/vagy
  • ha ez a mi vagy egy harmadik fél jogos érdekei miatt szükséges.

Jogos érdekeink

Az Ön adatait a következő jogos érdekek egy részének vagy mindegyikének előmozdítása érdekében dolgozzuk fel:

  • A termékek és szolgáltatások biztonságának megőrzése: Az Ön adatait a termékeink és szolgáltatásaink biztonságának biztosításához szükséges saját és ügyfeleink jogos érdekeinek érvényesítéséhez használjuk fel, például biztonsági intézkedések és védelem bevezetése és fokozása, valamint a biztonság megsértése elleni védelem. , csalás és spam.
  • Termékek és szolgáltatások biztosítása, javítása és fejlesztése: Az Ön adatait a termékek és szolgáltatások biztosítására és továbbfejlesztésére használjuk. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a jogos érdekeink érvényesítése érdekében folyamatosan biztonságos ajánlatot nyújtsunk minden ügyfelünknek.
  • Zökkenőmentes szolgáltatások nyújtása cégcsoportunkban: Ha a termékekhez és szolgáltatásokhoz leányvállalataink, leányvállalataink vagy kapcsolódó vállalataink bevonása szükséges, megosztjuk velük az Ön adatait a szolgáltatások és termékek biztosítása, adminisztrálása és fejlesztése érdekében.

Cookie-k és egyéb nyomkövetési technológiák

Mi és partnereink, leányvállalataink és szolgáltatóink sütiket, jeladókat, címkéket, szkripteket és kapcsolódó technológiákat (együttesen "cookie-k" ) használunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat biztosítsuk Önnek. Termékeink vagy szolgáltatásaink elérésével vagy használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt módon. Kérjük, ne használja termékeinket vagy szolgáltatásainkat, ha nem elégedett azzal, ahogyan sütiket használunk.  

Mi az a Cookie?

A cookie-k kis szöveges fájlok, amelyeket egy szerver küld, és a felhasználó számítógépére vagy más eszközére tárol. Amikor egy felhasználó egynél többször keres fel egy webhelyet vagy alkalmazást, a böngésző cookie-kat küld vissza a webhelynek vagy alkalmazásnak, lehetővé téve a webhely vagy alkalmazás számára, hogy felismerje a felhasználót, és emlékezzen olyan dolgokra, mint például a személyre szabott adatai és preferenciái. A sütikkel kapcsolatos további információk, valamint kezelésük vagy letiltásuk részletei a https://www.aboutcookies.org oldalon találhatók .

Használunk sütiket?

Igen. Információkat szerezhetünk az Ön általános internethasználatáról olyan cookie-k használatával, amelyeket általában a számítógépe merevlemezén vagy más eszközön tárolnak.

Mikor használunk sütiket?

Cookie-kat használunk, amikor navigál vagy hozzáfér termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz. Például, amikor bejelentkezés után visszatér weboldalunkra, a cookie-k információkat szolgáltatnak webhelyünknek, hogy a webhely emlékezzen Önre. A sütik segítenek bennünket termékeink és szolgáltatásaink működtetésében és fejlesztésében, az Ön hitelesítésében, valamint jobb, személyre szabottabb szolgáltatás nyújtásában.

Cookie-kat is használunk, amikor szolgáltatásaink azon részeit használja, amelyek lehetővé teszik termékeink megvásárlását, például a bevásárlókosár funkciót.

Milyen típusú sütiket használunk?

Főleg termékeink és szolgáltatásaink működtetésére, adminisztrációjára és biztonságára, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére, trendek elemzésére, valamint szolgáltatásaink adminisztrációjával kapcsolatos egyéb jogos célok teljesítésére használunk cookie-kat.

Jelenleg a következő célokra használunk sütiket:

  • Szolgáltatásunk működése: Cookie-kat használunk a munkamenet- és állapotadatok nyomon követésére, hogy megtudjuk, Ön és más felhasználók hogyan használják szolgáltatásainkat, és hogyan teljesítenek jól. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk a hibákat, megtudjuk, hogyan működnek szolgáltatásaink, és idővel javítjuk és fejlesztjük szolgáltatásainkat. Cookie-kat is használunk, hogy emlékezzünk arra, ha láttad süti szalaghirdetésünket.
  • Biztonság: Cookie-kat használunk biztonsági funkcióink engedélyezésére és támogatására, valamint a rosszindulatú tevékenységek, valamint az értékesítési feltételek és a végfelhasználói licencszerződés megsértésének észlelésére.
  • Beállítások: Ideiglenes „munkamenet” cookie-kat használunk, amelyek lehetővé teszik, hogy böngészője megjegyezze, weboldalunk mely oldalait látogatta meg már, és milyen nyelvet választott. Ezeket az információkat felhasználhatjuk webhelyünk és szervereink javítására, adminisztrálására és a problémák diagnosztizálására.  

Harmadik féltől származó cookie-k

Előfordulhat, hogy egyes, szolgáltatásainkon beállított cookie-k nem kapcsolódnak hozzánk, vagy nem mi irányítjuk őket, és származhatnak valamelyik partnerünktől, kapcsolt vállalkozásunktól vagy szolgáltatónktól. Nem ellenőrizzük ezen cookie-k használatát, és a cookie-k működése miatt nem is férhetünk hozzájuk, mivel a cookie-khoz csak az eredetileg beállító fél férhet hozzá.

A Cookie-kkal kapcsolatos további információkért ellenőrizze az érintett harmadik fél webhelyét.

Hogyan lehet megtagadni a cookie-k használatát

Módosíthatja böngészője vagy alkalmazása beállításait úgy, hogy készüléke minden egyes cookie elküldésekor figyelmeztesse Önt, vagy kikapcsolhatja az összes cookie-t. Minden webböngésző vagy alkalmazás más és más, ezért kérjük, tekintse meg böngészője vagy alkalmazásának "Súgó" menüjét, hogy megtudja, hogyan módosíthatja a cookie-k beállításait. Ha azonban letiltja a cookie-kat, nem fog hozzáférni bizonyos funkciókhoz, amelyek gördülékenyebbé tehetik a weboldalunk böngészését és szolgáltatásaink használatát, valamint egyes szolgáltatásaink nem elérhetők az Ön számára.

Ha le szeretne iratkozni bizonyos harmadik fél cookie-jairól, kérjük, tekintse meg a vonatkozó harmadik fél webhelyét vagy adatvédelmi szabályzatát, valamint böngészője cookie-beállításait.

A legtöbb böngésző lehetővé teszi annak eldöntését, hogy elfogadja-e a cookie-kat vagy sem. A webböngészők néhány cookie-beállítási oldalára mutató hivatkozásokat helyeztünk el:

Cookie lista

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a sütiket, amelyeket weboldalunkon, szolgáltatásainkon és termékeinken használnak vagy időről időre felhasználhatnak:

Szükséges

Ezek a cookie-k weboldalaink/szolgáltatásaink/termékeink általános működéséhez szükségesek, és lehetővé teszik a weboldalak/szolgáltatások/termékek közötti navigálást.

Forrás Cookie neve(i) Célja Több információ
EnigmaSoft autoplay_* ip2country jsCookieCheck redirect_country területi beállítás
ma_user_* ma_username_* ui_lang
Felhasználói személyre szabás, preferenciák és kapcsolódó beállítások. Az EnigmaSoft adatvédelmi szabályzatáról és a cookie-król szóló szabályzatról további információért látogasson el: https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/

Hirdető

Ezek a cookie-k általában a reklámokhoz és a felhasználói mutatókhoz kapcsolódnak, és arra szolgálnak, hogy javítsuk webhelyeink/szolgáltatásaink/termékeink Önnek való eljuttatását.

Forrás Cookie neve(i) Célja Több információ
EnigmaSoft rd_campaign_id rd_media_partner_id rd_tracker_id rw_affiliate_id rw_session_id Mérések és mutatók azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják, navigálnak és interakcióba lépnek webhelyünkkel. Az EnigmaSoft adatvédelmi szabályzatáról és a cookie-król szóló szabályzatról további információért látogasson el: https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/
Facebook _fbp Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó mely hirdetésre vagy bejegyzésre kattintott, hogy megérkezzen a webhelyünkre. A Facebook cookie-szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.facebook.com/policy/cookies/ A Facebook adatvédelmi szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.facebook.com/about/ magánélet
Google __Biztonságos-3PAPISID __Biztonságos-3PSID
__Secure-3PSIDCC
SIDCC
HSID
SID
SAPISID
APISID
1P_JAR
DV
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A Google cookie-kra vonatkozó irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://policies.google.com/technologies/cookies A Google adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre: https://policies.google.com/privacy
DoubleClick a Google-tól IDE Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A DoubleClick (Google) cookie-kra vonatkozó irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre: https://policies.google.com/technologies/cookies . A DoubleClick (Google) adatvédelmi irányelveiről további információért látogasson el a https://policies.google . .com/privacy Ha személyre szeretné szabni hirdetési beállításait a DoubleClick szolgáltatással, látogasson el a következő címre: https://adssettings.google.com/authenticated
Bing a Microsofttól SRCHHPGUSR
ipv6
_EDGE_S
_SS
SRCHUSR
MUID
SRCHD
SRCHUID
_HPVN
MUIDB
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A Bing (Microsoft) adatvédelmi/cookie-szabályzatáról további információért látogasson el a következő webhelyre: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement A hirdetési beállítások Binggel való testreszabásához látogasson el a következő oldalra: https://account.microsoft .com/privacy/ad-settings/
Quora m-tz
m-korai_v
m-b_strict
Kisasszony
m-b_lax
mb
m-uid
m-css_v
m-ans_frontend_early_version
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A Quora cookie-szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre : https://www.quora.com/about/cookies A Quora adatvédelmi szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.quora.com/about/privacy
LinkedIn a Microsofttól AMCV_*
AMCVS_*
lidc
lissc
bcookie
lang
G_ENABLED_IDPS JSESSIONID
bscookie
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A LinkedIn cookie-szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy A LinkedIn adatvédelmi szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.linkedin.com/legal oldalra. /Adatvédelmi irányelvek
Twitter _twitter_sess
ct0
vendég_id
personalization_id
gt
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A Twitter cookie-kra vonatkozó szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies A Twitter adatvédelmi szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://twitter .com/en/privacy Ha személyre szeretné szabni hirdetési beállításait a Twitteren, látogasson el a következő oldalra: https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads
YouTube a Google-tól YSC
VISITOR_INFO1_LIVE
Általában annak meghatározására szolgál, hogy a felhasználó melyik hirdetésre kattintott, hogy megérkezzen webhelyünkre. A Google cookie-kra vonatkozó irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://policies.google.com/technologies/cookies A Google adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre: https://policies.google.com/privacy

Teljesítmény, elemzés és kutatás

Ezek a cookie-k általában az elemzésekhez kapcsolódnak, hogy javítsuk és javítsuk webhelyeink/szolgáltatásaink/termékeink kézbesítését és biztosítását a felhasználók számára.

Forrás Cookie neve(i) Célja Több információ
Alexa Analytics __asc __auc Mérések és mutatók azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják, navigálnak és interakcióba lépnek webhelyünkkel. Az Alexa adatvédelmi/cookie-i szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő címre: https://www.alexa.com/help/privacy
A Google Analytics _ga _gat_UA-*
_gid
Mérések és mutatók azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják, navigálnak és interakcióba lépnek webhelyünkkel. A Google cookie-kra vonatkozó irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő címre: https://policies.google.com/technologies/cookies A Google adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://policies.google.com/privacy . Az összes webhely Google Analytics cookie-jait a következő oldalon találja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Leadfeeder _lfa Mérések és mutatók azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják, navigálnak és interakcióba lépnek webhelyünkkel. A Leadfeeder cookie-kra vonatkozó szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre: https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/ A Leadfeeder adatvédelmi szabályzatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő webhelyre: https://www.leadfeeder.com/ magánélet/

Naplófájlok

A legtöbb webhelyhez hasonlóan szervereink is naplófájlokat használnak a trendek elemzésére, a webhely adminisztrálására, a felhasználók összesített mozgásának nyomon követésére, valamint széles körű demográfiai adatok gyűjtésére az összesített felhasználáshoz. Nyomon követhetjük azokat az információkat, amelyeket a böngészője vagy a termék(ek) használata szolgáltat számunkra (beleértve bizonyos navigációs és/vagy viselkedési adatokat), hogy segítsen nekünk termék(ek) tökéletesítésében és fejlesztésében, valamint hogy továbbfejlesztett szolgáltatásokat és frissített információkat biztosítsunk felhasználóinknak. . Ezek az információk magukban foglalhatják az IP-címeket, a böngésző típusát, az internetszolgáltatót (ISP), a hivatkozási/kilépési oldalakat, az oldalunkon megtekintett fájlokat (pl. HTML oldalak, grafikák stb.), operációs rendszert, dátumot/időt. bélyegző és/vagy kattintási adatfolyam. Annak érdekében, hogy termékeinket idővel tovább fejleszthessük, és megfontoljuk azokat a stratégiákat, amelyekkel naprakész termékeket biztosíthatunk a felhasználók számára, nyomkövetési szolgáltatásokat használunk. Ezek közé tartozhat a Google, a Microsoft, a Facebook és az Alexa. Időről időre nyomkövető analitikai intézkedéseket is alkalmazunk termékeink, valamint leányvállalataink vagy megbízható üzleti partnereink használata során annak érdekében, hogy minőségi termékeket biztosítsunk, termékeinket javítsuk, valamint tájékoztatást nyújtsunk az elérhető termékekről és szolgáltatásokról. . Az adatokat arra is felhasználhatjuk, hogy támogatást és technikai segítséget nyújtsunk Önnek. A fenti információk a különböző nyomon követési módszereinktől függően az Ön fiókjához kapcsolhatók termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése, valamint az Ön használatának támogatása céljából.

Felhasználói tartalom

Gyűjthetünk felhasználói tartalmakat és/vagy kapcsolódó adatokat (beleértve a navigációs és/vagy viselkedési adatokat is), amelyeket termékeinkkel továbbíthatunk, feldolgozhatunk vagy tárolhatunk. Ezenkívül információkat gyűjthetünk az eszközén lévő fájlokról, például a fájlnévről, a fájl kiterjesztéséről, a fájl méretéről és a mappanévről, valamint az adatok/fájlok visszakeresési és hozzáférési tevékenységeiről.

Eszközadatok

Technikai információkat gyűjtünk a termék(ek)hez való hozzáféréshez használt eszköz típusáról, például az eszköz típusáról, IP-címéről vagy hardverazonosítójáról fiókok aktiválása vagy támogatási szolgáltatások nyújtása érdekében.

Flash LSO-k

Helyi megosztott objektumokat (LSO-kat), például Flash-t használhatunk a tartalominformációk és beállítások tárolására. Azok a harmadik felek, akikkel együttműködünk webhelyünk bizonyos funkcióinak biztosítására vagy az Ön webböngészési tevékenysége alapján hirdetések megjelenítésére, használhatnak LSO-kat, például a Flash-t információk gyűjtésére és tárolására. Különböző böngészők kínálhatnak saját felügyeleti eszközöket a HTML5 LSO-k eltávolításához. A Flash LSO-k kezeléséhez látogasson el a https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html oldalra .

Hirdető

Mindig megválaszthatja, hogy interakcióba lép-e egy hirdetéssel, vagy hogyan (például ha rákattint, ha többet szeretne megtudni egy ajánlatról). Ön elfogadja, hogy a használat vagy hozzáférés során termékeink hirdetést jeleníthetnek meg más termékeinkről és ajánlatainkról. Termékeinket különféle harmadik felek webhelyein és platformjain is elhelyezhetjük, és ennek eredményeként Ön termékeinkre vonatkozó hirdetéseket láthat, amikor felkeresi a Google-t, a YouTube-ot, a Facebookot és/vagy számos más webhelyet és platformot. Megkérhetjük ezeknek a webhelyeknek/platformoknak a tulajdonosait, hogy hirdetéseinket bizonyos demográfiai csoportoknak mutassák be, például 25 év feletti nőknek vagy egy webhely Írországban tartózkodó összes látogatójának. A harmadik felek webhelyei/platformjai felhasználhatják a már birtokukban lévő információkat a felhasználóról, vagy cookie-kat vagy hasonló nyomkövetési technológiákat helyezhetnek el a felhasználó böngészőjében, hogy eldöntsék, milyen hirdetéseket fog látni a felhasználó, beleértve esetlegesen a mi hirdetéseinket is. Ha le szeretne iratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésekről, és az Európai Unióban tartózkodik, kérjük, keresse fel a következő URL-t: https://www.youronlinechoices.eu . Ha bárhol máshol tartózkodik, kérjük, keresse fel a következő URL-t: https://optout.aboutads.info . Továbbra is láthat hirdetéseket, de a látott hirdetések valószínűleg kevésbé lesznek relevánsak az Ön és érdeklődési köre szempontjából. Ha a felhasználónak bármilyen kérdése vagy aggálya van a harmadik felek webhelyein/platformjain látott hirdetésekkel kapcsolatban, vagy ha általában kérdései vannak az adott webhelyek adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatban, javasoljuk, hogy tekintse át az adott webhelyek adatvédelmi szabályzatát, vagy érdeklődjön ezen oldalak tulajdonosai.

Marketing

Az Ön beleegyezésével, ha és ahogyan alkalmazható és/vagy kötelező, vagy más általánosan megengedett, felhasználhatjuk adatait számunkra, kapcsolt vállalataink és/vagy megbízható üzleti/kereskedelmi partnereink érdekében, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel és/vagy promóciót/marketinget küldjünk. kommunikációt és/vagy közvetlenül kapcsolatba léphet Önnel e-mailben, postai úton, telefonon, mobiltelefonon, szöveges üzenetben, SMS-ben vagy más elektronikus úton bármilyen célból, beleértve a különféle alkalmazásokról, szolgáltatásokról, termékekről, különleges ajánlatokról, kedvezményekről, kuponokról, hírekről való tájékoztatást, és olyan eseményeket, amelyek érdekelhetik Önt. Önnek jogában áll kérni tőlünk, hogy hagyjuk abba személyes adatainak direkt marketing célú feldolgozását. Ha élni kíván ezzel a jogával, kövesse a weboldalunkon található Leiratkozási utasításainkat. „Leiratkozás” utasítások vagy a „Leiratkozás” link a marketingkommunikációban, hogy tanácsot adjon nekünk.

Szolgáltatási közlemények

Ritkán előfordulhat, hogy szigorúan szolgáltatással kapcsolatos közleményt kell kiküldeni. Például, ha szolgáltatásunkat karbantartás miatt átmenetileg felfüggesztjük, e-mailt küldhetünk a felhasználóknak. Ezek a kommunikációk nem reklám jellegűek.

Vevőszolgálat

Rendszeresen kommunikálunk a felhasználókkal, hogy biztosítsuk a kért szolgáltatásokat és a fiókjukkal kapcsolatos problémákat. E-mailben vagy telefonon válaszolunk, a felhasználók kívánságainak megfelelően.

Levélszemét

Az ESG zéró toleranciával rendelkezik a visszaélésekkel szemben.

Információ megosztás

Az Ön személyazonosításra alkalmas adatait harmadik felekkel csak a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt módon osztjuk meg. Nem adjuk el az Ön személyazonosításra alkalmas adatait harmadik feleknek, mivel ezt a kifejezést üzleti tevékenységünkben általánosan vagy szokásosan használjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méltányossági bíróságok, mint például az Egyesült Államok csődbíróságai, bizonyos körülmények között felhatalmazást kaphatnak személyes adatainak harmadik félnek történő értékesítésére vagy továbbítására. Az Öntől gyűjtött információkat harmadik félnek továbbíthatjuk vállalkozásunk működtetésével kapcsolatban. Ezeket a harmadik felek és/vagy a mi és azok megfelelő alkalmazottai és szolgáltatói is feldolgozhatják. Lépéseket teszünk annak biztosítására, hogy ezek a harmadik felek csak az utasításainknak megfelelően dolgozzák fel az adatokat, és megtesszük a megfelelő biztonsági intézkedéseket az Ön adatainak védelme érdekében. Adatainak elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak ezen továbbításához, tárolásához vagy feldolgozásához. Az Ön adatait az alábbi harmadik feleknek adhatjuk ki:

  • kapcsolt vállalataink, leányvállalataink, leányvállalataink vagy forgalmazói vagy kereskedelmi partnereink és egyéb üzleti vállalkozások, amelyekkel együttműködünk;
  • szakmai tanácsadóinkat, hogy tanácsokkal lássanak el bennünket;
  • harmadik fél szolgáltatók, például fizetésfeldolgozóink, ahol ez szükséges ahhoz, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak számunkra, vagy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyeket Ön kért;
  • technológiai szolgáltatóink, beleértve azokat is, amelyek az Ön adatait a nevünkben tárolják, és bizonyos informatikai támogatást és informatikai szakmai szolgáltatásokat nyújtanak számunkra; és/vagy
  • üzleti partnerek és/vagy lehetséges felvásárlók vagy befektetők (és a mi és/vagy tanácsadóik) az üzleti átszervezés elősegítése vagy végrehajtása, vagy eszközeink vagy üzletünk egészének vagy egy részének átruházása/eladása keretében.

Amennyiben törvény előírja vagy felhatalmazza, fenntartjuk a jogot arra, hogy az Ön hozzájárulása és/vagy az Ön megkérdezése nélkül személyes adatokat adjunk ki, ha úgy gondoljuk, hogy ez megfelelő jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, termékeink, szolgáltatásaink, rendszereink biztonságának védelme érdekében. és a kapcsolódó technológiák, a csalás hatásainak megelőzése és minimalizálása, valamint jogos érdekeink és/vagy munkatársaink, felhasználóink vagy a nyilvánosság jogos érdekeinek védelme érdekében. Termék(ek)ünk használata során előfordulhat, hogy egy linken keresztül harmadik felek webhelyeire irányítják át. A webhelyek és a kapcsolódó szolgáltatások Ön általi használatára ezen harmadik felek használati feltételei, EULA, adatvédelmi szabályzatok, jogi követelmények, cookie-irányelvek és/vagy egyéb feltételek/feltételek és szabályzatok vonatkoznak. Kérjük, tekintse át ezen weboldalak konkrét adatvédelmi szabályzatát és feltételeit, mivel ezekért nem vállalunk felelősséget.

Nemzetközi adatátvitel

Globális alapon működünk. Ennek megfelelően az Ön személyes adatait az Ön tartózkodási helyén kívül eső országokban is továbbíthatjuk és tárolhatjuk, amelyekre eltérő adatvédelmi szabványok vonatkoznak. Meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket annak biztosítására, hogy a személyes adatok továbbítása összhangban legyen a vonatkozó jogszabályokkal, és gondosan kezeljük az Ön személyiségi jogainak és érdekeinek védelme érdekében, és a továbbítás olyan országokra korlátozódik, amelyekről elismerten megfelelő szintű jogi védelmet biztosítunk, vagy ahol meggyőződhet arról, hogy vannak más megoldások az Ön személyiségi jogainak védelmére. Ennek megfelelően, ha az Ön személyes adatait az ESG-n kívülre vagy harmadik felekre továbbítjuk, akik segíthetnek nekünk termékeink biztosításában, szerződéses kötelezettségeket szerzünk tőlük az Ön személyes adatainak védelme érdekében; vagy ha információkérést kapunk a bűnüldöző szervektől vagy a szabályozó hatóságoktól, ezeket a kéréseket gondosan mérlegeljük, mielőtt bármilyen személyes adatot nyilvánosságra hoznánk. Önnek jogában áll felvenni velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége azokról a biztosítékokról, amelyeket az Ön személyes adatainak megfelelő védelmének biztosítására vezettünk be, amikor azokat a szakaszban leírtak szerint továbbítják.

Jogi nyilatkozat

Bár mindent megteszünk a felhasználói adatvédelem megőrzése érdekében, előfordulhat, hogy személyes azonosításra alkalmas adatokat kell nyilvánosságra hoznunk, ha azt törvény írja elő, és jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy az ilyen intézkedés szükséges egy folyamatban lévő bírósági eljárás, bírósági végzés vagy kézbesített jogi eljárás teljesítéséhez. webhelyünkön, vagy ha jóhiszeműen hiszünk abban, hogy a nyilvánosságra hozatal jogaink védelme, az Ön és mások biztonságának védelme vagy a csalás kivizsgálása érdekében szükséges. Például az ESG felfedhet személyazonosításra alkalmas adatokat a bűnüldöző szervek, más kormányzati tisztviselők vagy harmadik felek számára büntetőjogi vagy polgári idézésre válaszul. Bizonyos helyzetekben az ESG köteles lehet személyazonosításra alkalmas adatokat nyilvánosságra hozni, válaszul a hatóságok jogszerű kérésére, beleértve a nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési követelmények teljesítését.

Harmadik fél közvetítők

Amint megjegyeztük, egy vagy több harmadik felet és/vagy megbízható üzleti partnert veszünk igénybe a hitelkártya-/fizetési feldolgozáshoz, hogy a felhasználóknak árukat és szolgáltatásokat számlázzon. Ezek a vállalatok semmilyen másodlagos célra nem őriznek meg, osztanak meg, tárolnak vagy használnak fel személyazonosításra alkalmas információkat. Ezek a cégek csak akkor használhatják fel az Ön személyazonosításra alkalmas adatait, ha ez a szolgáltatás számunkra szükséges.

Üzleti átmenetek

Abban az esetben, ha az ESG üzleti átalakuláson megy keresztül, például egyesülés, egy másik vállalat felvásárolja, vagy eladja eszközeinek egy részét, a felhasználók személyazonosításra alkalmas adatai a legtöbb esetben az átruházott vagyon részét képezik. A felhasználókat a személyazonosításra alkalmas adataik tulajdonjogának vagy ellenőrzésének megváltozása előtt értesítjük. Ha az üzleti átállás eredményeként a felhasználók személyazonosításra alkalmas adatait a gyűjtés időpontjában közölttől eltérő módon használják fel, választási lehetőséget kapnak, hogy adataikat ne használják fel ilyen eltérő módon, amint azt a az alábbi módosításokról szóló értesítést.

Linkek

Az ESG webhelyei más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ESG nem vállal felelősséget az ilyen más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért. Arra biztatjuk felhasználóinkat, hogy legyenek tudatosak, amikor elhagyják webhelyeinket, és olvassák el minden olyan webhely adatvédelmi szabályzatát, amely személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjt. Ez az adatvédelmi szabályzat kizárólag az ESG webhelyein gyűjtött információkra vonatkozik. Az ESG-nek több tucat harmadik fél webhelyével van reklám- és társult kapcsolata, amelyek az érdeklődőket a mi oldalainkra irányítják. Az ezeken a webhelyeken gyűjtött információk nem tartoznak a jelen szabályzat hatálya alá.

Felmérések

Weboldalunk rendszeresen kérhet információkat a felhasználóktól felmérések útján. Az ezekben a felmérésekben való részvétel teljesen önkéntes, ezért a felhasználó dönthet arról, hogy nyilvánosságra hozza-e vagy sem. A kért információk általában kapcsolattartási adatokat (például név és cím) és demográfiai adatokat (például irányítószámot) tartalmaznak. A felmérés adatait az ESG szolgáltatásai használatának és elégedettségének nyomon követésére vagy javítására használjuk fel. A felhasználók személyazonosításra alkalmas adatait nem osztják meg harmadik felekkel. Bár közvetítőket vehetünk igénybe e felmérések elvégzéséhez, ők nem használhatják fel az ügyfelek személyazonosításra alkalmas adatait másodlagos célokra.

Blog

Weboldalunk nyilvánosan elérhető blogokat kínálhat. Tudnia kell, hogy az ezeken a területeken megadott információkat elolvashatják, összegyűjthetik és felhasználhatják mások, akik hozzáférnek. Ha kérni szeretné személyazonosításra alkalmas adatainak eltávolítását blogunkról vagy közösségi fórumunkról, lépjen kapcsolatba velünk a support@enigmasoftware.com címen . Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem tudjuk eltávolítani az Ön személyazonosításra alkalmas adatait, ebben az esetben értesítjük Önt, ha ezt nem tudjuk megtenni, és miért.

Közösségi média widgetek

Weboldalunk közösségimédia-funkciókat tartalmaz, mint például a Facebook "Tetszik" gombja és widgetek, valamint a "Share This" gomb vagy interaktív miniprogramok, amelyek az oldalunkon futnak. Ezek a funkciók összegyűjthetik az Ön IP-címét, hogy melyik oldalt látogatja meg webhelyünkön, és cookie-kat állíthatnak be a funkció megfelelő működéséhez. A közösségi média funkciókat és widgeteket vagy harmadik fél üzemelteti, vagy közvetlenül a webhelyünkön tárolják. Az ezekkel a funkciókkal való interakcióit az azokat biztosító vállalat adatvédelmi szabályzata szabályozza.

Biztonság

Az ESG minden ésszerű óvintézkedést megtesz felhasználói információinak védelme érdekében. Amikor a felhasználók bizalmas információkat küldenek be az ESG webhelyein, információik online és offline is védettek. Amikor regisztrációs/megrendelőlapjainkon bizalmas adatok (például hitelkártyaszám) megadására kérik a felhasználókat, ezek az adatok titkosítva vannak, és egy iparági szabványnak megfelelő titkosítási protokoll – SSL – védik. Egy biztonságos oldalon, például a fizetett megrendelőlapunkon, a webböngészők (például a Microsoft Internet Explorer) alján lévő lakat ikon zárolva lesz, szemben a feloldással, vagy megnyílik, amikor a felhasználók csak "szörföznek". Miközben SSL-titkosítást használunk az érzékeny adatok online védelmére, biztonsági intézkedéseket is alkalmazunk a felhasználói adatok offline védelme érdekében. Felhasználóink összes információja, nem csak a fent említett érzékeny információk, korlátozott a szervereinken. Csak azok az alkalmazottak férhetnek hozzá a személyazonosításra alkalmas adatokhoz, akiknek egy adott munka elvégzéséhez szükségük van az információra (például számlázási ügyintézőink vagy ügyfélszolgálati képviselőink). Végül a személyazonosításra alkalmas adatokat tároló szerverek biztonságos környezetben vannak. Követjük az általánosan elfogadott szabványokat a számunkra benyújtott, személyazonosításra alkalmas adatok védelme érdekében, mind az átvitel során, mind a kézhezvételükkor. Az Interneten keresztüli továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100%-ban biztonságos. Ezért nem tudjuk garantálni teljes biztonságát. Ha bármilyen kérdése van a webhelyünk biztonságával kapcsolatban, forduljon hozzánk a support@enigmasoftware.com címen .

Információk kiegészítése

Annak érdekében, hogy az ESG megfelelően teljesítse a felhasználókkal szembeni kötelezettségeit, szükséges, hogy a kapott információkat kiegészítsük harmadik féltől származó információkkal. Az ESG minden hitelkártya-tranzakciónál ellenőrzi a számlázási címet, és hiteljelentéseket kaphat egyes vállalati ügyfelekről. Az ezekből a harmadik felektől származó információkat az ESG adatvédelmi szabályzatával összhangban kezeljük.

Személyazonosításra alkalmas adatok javítása/frissítése/törlése/deaktiválása

Kérésre az ESG tájékoztatást ad arról, hogy birtokoljuk-e az Ön személyazonosításra alkalmas adatait. Ha a felhasználó személyazonosításra alkalmas adatai megváltoznak (például irányítószám, telefon, e-mail vagy postai cím), vagy ha a felhasználó már nem kívánja szolgáltatásunkat, módot biztosítunk a felhasználók személyazonosításra alkalmas adatainak javítására, frissítésére vagy törlésére/inaktiválására. A módosítást úgy hajthatja végre, hogy belép fiókjába online, vagy felveszi velünk a kapcsolatot telefonon vagy postai úton az alábbi elérhetőségeken. Hozzáférés iránti kérelmére 30 napon belül válaszolunk. Adatait mindaddig megőrizzük, amíg fiókja aktív, vagy amíg a szolgáltatások nyújtásához szükséges. Adatait megőrizzük és felhasználjuk, ha szükséges jogi kötelezettségeink teljesítése, a viták megoldása és a szerződéseink érvényesítése érdekében. Ennek eredményeként bizonyos adatokat és/vagy ügyfélszámlázási előzményeket hosszabb ideig megőrizhetnek az ESG és a harmadik fél fizetésfeldolgozó vállalatok. Az Ön engedélye nélkül nem vonjuk össze az Ön személyazonosításra alkalmas adatait nem személyazonosításra alkalmas adatokkal online preferenciamarketing céljából. Vállaljuk, hogy rendszeres időközönként felülvizsgáljuk a birtokunkban lévő személyes adatokat annak biztosítására, hogy a személyes adatokat ne tároljuk a szükségesnél tovább. Egyes esetekben törölhetünk bizonyos személyes adatokat, amelyeket Önről tárolunk, amint abbahagyja a termék(ek) használatát.

Értesítés a változásokról

Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk az adatvédelmi szabályzatunkat, ezeket a változtatásokat közzétesszük ebben az adatvédelmi szabályzatban és más, általunk megfelelőnek ítélt helyeken, így felhasználóink mindig tisztában vannak azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk azokat, és milyen körülmények között, ha vannak ilyenek. , közöljük. Az információkat annak az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően használjuk fel, amely alapján az információkat gyűjtöttük. Ha azonban a felhasználók személyazonosításra alkalmas adatait az adatgyűjtéskor megadottól eltérő módon kívánjuk felhasználni, a változtatás hatálybalépése előtt e-mailben vagy a weboldalunkon található értesítés útján értesítjük a felhasználókat. A módosítás hatályba lépése előtt egy alkalmazáson belüli mechanizmuson keresztül is értesítjük a felhasználókat. A felhasználók választhatnak, hogy felhasználjuk-e az adataikat ilyen eltérő módon. Ezen túlmenően, ha olyan lényeges változtatást hajtunk végre az adatvédelmi szabályzatunkban, amely nem érinti az adatbázisunkban már tárolt felhasználói információkat, jól látható értesítést teszünk közzé webhelyünkön és az alkalmazáson belüli mechanizmuson keresztül, amely értesíti a felhasználókat a változásról. Az (EU) 2016/679 általános adatvédelmi rendelet (GDPR) további jogokat biztosít az Európai Unió lakosai számára. Ezek a jogok magukban foglalják az általunk kezelt egyes személyes adatokhoz való hozzáférés, helyesbítés, más félnek való továbbítás és törlés jogát, valamint az uniós felügyeleti hatóságoknál történő panasztétel jogát. Ha Ön az Európai Unió állampolgára, ebben a szabályzatban semmi sem érinti az Ön jogát, hogy bármely alkalmazandó kötelező európai uniós adatvédelmi jogszabályra hivatkozzon, beleértve az Általános adatvédelmi rendeletet (GDPR ). Adott esetben adatkezelőként járunk el, amikor termékeket kínálunk. Ameddig és amennyiben adatfeldolgozóként szolgálhatunk leányvállalataink és/vagy megbízható üzleti partnereink számára, a személyes adatokat a vonatkozó adatvédelmi szabályzatoknak vagy utasításoknak megfelelően dolgozzuk fel.

Ne kövesse nyomon ("DNT")

Előfordulhat, hogy nem ismerjük fel az Ön böngészőjéből vagy eszközéből származó Do Not Track ("DNT") jeleket. Még nincs általánosan elfogadott szabvány a DNT-jelek értelmezésére és reagálására, amelyek gyakran ütköznek más beállításokkal. Ha szabványos megközelítést alakítunk ki, újra megvizsgáljuk, hogyan tudunk megfelelően reagálni a DNT-jelekre.

Figyelmeztetés kaliforniai fogyasztóknak/lakosoknak

1. A 2018. évi California Consumer Privacy Act ("CCPA") A CCPA értelmében a kaliforniai fogyasztókat a következő jogok illetik meg személyes adataikkal kapcsolatban:

  • észrevétel joga
  • hozzáférési jog
  • törlés kérésének joga
  • a személyes adatok értékesítéséből való leiratkozás joga
  • egyenlő szolgáltatásokhoz és árakhoz való jog

Az egyéni felhasználói körülményektől és üzleti tevékenységünktől függően a termékeink kaliforniai fogyasztóit a következő jogok illetik meg: Az észrevételhez való jog azt jelenti, hogy a vállalkozás köteles tájékoztatni a fogyasztókat a személyes adatok gyűjtésének helyén vagy azt megelőzően a személyes adatok kategóriáiról. az összegyűjtött információkat, valamint az ezen kategóriájú személyes adatok felhasználásának céljait. (A jelen Adatvédelmi Szabályzat információkat tartalmaz gyakorlatunkról.) A hozzáférési jog azt jelenti, hogy a fogyasztóknak jogukban áll kérni, hogy a vállalkozás tárja fel az összegyűjtött személyes adatok kategóriáit, a források kategóriáit, ahonnan a személyes adatokat gyűjtik, a kereskedelmi célú üzletágat, azon harmadik felek kategóriái, amelyekkel a vállalkozás megosztja a személyes adatokat, és a vállalkozás által a fogyasztóval kapcsolatban tárolt konkrét személyes adatok. (A jelen Adatvédelmi szabályzat információkat tartalmaz gyakorlatunkról.) A törlés kérésének joga azt jelenti, hogy a fogyasztónak jogában áll kérni, hogy egy vállalkozás törölje a fogyasztótól gyűjtött személyes adatokat (a törvény által megengedett bizonyos kivételekkel). A leiratkozáshoz való jog a fogyasztók azon jogát jelenti, hogy a vállalkozásokat arra utasítsák, hogy ne értékesítsék személyes adataikat harmadik félnek. Nem adjuk el az Ön személyes adatait. Az Ön személyes adatainak egy részét csak azért adjuk ki, hogy az Enigma Software Group USA, LLC, leányvállalataink és/vagy megbízható üzleti partnereink szolgáltatásait kínáljuk Önnek, a jelen Adatvédelmi szabályzatban és/vagy a vonatkozó EULA/TOS-ban leírtaknak megfelelően. Az egyenlő szolgáltatásokhoz és árakhoz való jog megtiltja a vállalkozások számára, hogy a CCPA-jogaikat gyakorló fogyasztókat diszkriminálják. Ma az ezzel kapcsolatos szolgáltatásaink ingyenesek. Amennyiben a fenti CCPA jogok alkalmazandóvá válnak, Ön a körülményektől függően jogosult arra is, hogy megbízott képviselőt jelöljön ki, aki a CCPA szerinti kérelmeket az Ön nevében benyújtja. Az Ön által meghatalmazott megbízott kinevezésének joga, amennyiben az elérhetővé válik, az ügynök kinevezésére vonatkozó felhatalmazó levél benyújtásától, valamint az ilyen kinevezést megfelelő okirati bizonyítéktól függ, amelyet Ön megfelelően állított ki, megfelelő formában hogy biztosítsák a jog megfelelő alkalmazását. Ha bármilyen kérdése van a CCPA-val és a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk a support@enigmasoftware.com e-mail címen, vagy hívjon minket a +1 (888) 360-0646 számon, és írja be a tárgysorba a "Request for California Privacy Information" szöveget, és üzeneted szövegében.

2. California Shine The Light Provisions

A kaliforniai „Shine the Light” törvény értelmében azok a kaliforniai lakosok, akik bizonyos személyes adatokat adnak meg személyes, családi vagy háztartási célú termékek vagy szolgáltatások megszerzésével kapcsolatban, jogosultak naptári évente egyszer tájékoztatást kérni és beszerezni tőlünk az általunk megosztott információkról. más vállalkozásokkal saját direkt marketing célokra. Adott esetben ezek az információk tartalmazzák az információkategóriákat, valamint azon vállalkozások nevét és címét, amelyekkel a közvetlenül megelőző naptári évre vonatkozóan megosztottuk az információkat. Ezen információk megszerzéséhez, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a support@enigmasoftware.com címen, vagy hívjon minket a +1 (888) 360-0646 telefonszámon, és üzenetének tárgyában és szövegében írja be a „Request for California Privacy Information” címet. Válaszként megadjuk a kért információkat az Ön e-mail címére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden információmegosztásra vonatkozik a "Shine the Light" követelményei, és válaszunkban csak a fedett megosztással kapcsolatos információk szerepelnek. További információkat kérhetünk személyazonosságának igazolására. Fogyasztói jogokról szóló közlemény. A Kaliforniai Polgári Törvénykönyv 1789.3 szakasza értelmében a kaliforniai lakosoknak a következő konkrét fogyasztói jogokkal kapcsolatos információkat nyújtjuk:

  • Ez a weboldal az EnigmaSoft Limited/Enigma Software Group USA, LLC tulajdona és üzemeltetője.
  • Hacsak nincs kifejezetten másképp jelezve, ez a weboldal ingyenesen biztosított.
  • Ha panaszt szeretne benyújtani a weboldallal kapcsolatban, vagy további információkat szeretne kapni a webhely használatával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a support@enigmasoftware.com e-mail címen, vagy hívjon minket a +1 (888) 360-0646 telefonszámon. Felveheti a kapcsolatot a kaliforniai Fogyasztói Ügyek Minisztériumának Fogyasztói Szolgáltatások Osztályának Panaszkezelési Egységgel is írásban a 400 R Street, Suite 1080, Sacramento, California 95814 címen, vagy telefonon a (916) 445-1254 vagy a (800) 952- számon. 5210.

Elérhetőség

Ha bármilyen kérdése, megjegyzése vagy kérése van jelen Adatvédelmi szabályzattal vagy személyes adatainak kezelésével és/vagy lehetséges GDPR-jogaival kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a support@enigmasoftware.com címre , vagy írjon nekünk az alábbi címre. Enigma Software Group USA, LLC Figyelem: Customer Service Department 3000 Gulf to Bay Blvd. Clearwater, FL 33759 USA Kérjük, írja be vagy írja be kérelme tárgyába és törzsébe "Adatvédelmi kérés", és magyarázza el kérésének természetét.