TRUSTe

EnigmaSoft Limitedin tietosuojakäytäntö ja evästekäytäntö

Viimeksi tarkistettu: 31. toukokuuta 2022.

OSA A – TIETOJA TÄSTÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄ

1. Keitä me olemme

Olemme EnigmaSoft Limited, Irlannin lakien mukaan perustettu yhtiö, jonka rekisterinumero on 597114 ja jonka rekisteröity kotipaikka on 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Irlanti ( "me" , "me" tai "meidän". " ).

Olemme sitoutuneet luomaan luottamuksellisen suhteen käyttäjiimme, jotka perustuvat henkilökohtaisen identiteetin ja tiedon kunnioittamiseen sekä edistämällä reilun tiedonvälityksen käyttöä. Haluamme osoittaa sitoutumisemme käyttäjiemme yksityisyyteen ja vahvistaa käyttäjiemme luottamusta kykyymme suojata heidän tietojaan.

2. Tämä tietosuojakäytäntö

Huomioi EU:n asukkaiden osalta, että tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ( "GDPR" ) vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme useita tuotteita ja palveluita, ja tätä varten meidän on kerättävä, tallennettava, käytettävä ja luovutettava monenlaista tietoa. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka me ja valtuutetut liikekumppanimme, tytäryhtiömme ja edustajamme käsittelemme tietoja, erityisesti henkilötietoja, joita saamme sinulta ja muilta käyttäessäsi verkkosivustoamme, sovelluksiamme, ohjelmistojamme, palveluitamme, SpyHunter 5:tä, SpyHunter for Macia, SpyHunteria Web Security (kun ja kun se on saatavilla), kaikki ja kaikki niiden ominaisuudet ja/tai toiminnot, mukaan lukien rajoituksetta SpyHunter Web Security (jota voidaan tarjota osana näitä tuotteita ja/tai erillisenä tuotteena käytettäväksi erillään näiden tuotteiden täysversiot ja joka tunnistaa, havaitsee ja/tai estää verkkosivustot, jotka on raportoitu haitallisiksi tai EnigmaSoftin kohtuullisen tutkivan tutkimuksen mukaan voivat sisältää haittaohjelmatyyppisiä uhkia tai mahdollisesti vaarallisia ohjelmia) ja muuta vastaavaa teknologiaa ( "tuotteet" " ). Tämä tietosuojakäytäntö määrittelee:

  1. Keräämämme tiedot.
  2. Miten käytämme tietoa.
  3. Oikeusperustat, joihin luotamme näiden tietojen keräämisessä.
  4. Kenen kanssa jaamme tietoa.
  5. Käyttäjien käytettävissä olevat valinnat tiedon keräämisen, käytön ja jakelun suhteen.
  6. Tietoturvamenettelyjen tyypit, jotka ovat käytössä hallinnassamme olevien tietojen suojaamiseksi.
  7. Käyttäjän oikeudet, kuinka käyttäjä voi ottaa meihin yhteyttä ja päivittää tai korjata keräämiemme tietojen epätarkkuuksia.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, jotta ymmärrät lähestymistapamme ja käytäntömme henkilötietoihisi ja muihin tietoihisi liittyen sekä siihen, miten käsittelemme niitä. Älä käytä tuotteitamme ja palveluitamme, jos et hyväksy tapoja, joilla käsittelemme tietojasi. Ymmärrämme, että et ehkä halua antaa meille tiettyjä tietoja sinusta, mutta ota huomioon, että tämä voi johtaa siihen, ettemme pysty tarjoamaan sinulle tarvitsemiasi tuotteita tai palveluita tai haluamaasi asiakaspalvelutasoa.

OSA B – TIETOJEN KERÄÄMINEN

GDPR:n tarkoituksia varten EnigmaSoft Limited on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Keräämme tietoja käyttäjiltämme useissa eri kohdissa tuotteidemme ja palveluidemme osalta tietosuojalainsäädännön ja muiden sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, tiukasti liiketoimintamme ja käyttäjiemme mukavuuden kannalta tarpeellisiin tarkoituksiin.

Kaikki tiedot saadaan reilusti. Keräämämme tiedot ovat riittäviä, merkityksellisiä eivätkä liiallisia suhteessa niihin tarkoituksiin, joita varten ne on hankittu. Näitä tarkoituksia ovat mm.

1. Rekisteröityminen

Käyttääkseen tuotteidemme ja palveluidemme maksullista tilausversiota, käyttäjän on ensin täytettävä rekisteröintilomake. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän on annettava yhteystiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite). Keräämme myös käyttäjän Internet-protokollan ("IP") osoitteen ja laitteistotunnuksen.

2. Tilaaminen ja maksaminen

Saatamme käyttää jakelukumppaneita ja luotettua kolmannen osapuolen maksujen käsittelijää auttamaan meitä hallitsemaan tuotteidemme ja palveluidemme tilausta, laskutusta ja maksujen käsittelyä. Kun käyttäjä maksaa jonkin tuotteemme tai palvelumme tilauksesta tai ostaa sen, käyttäjän on syötettävä tiedot verkkotilauslomakkeen kautta. Käyttäjän tai jonkun käyttäjän organisaatiossa on annettava yhteystiedot (kuten nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja laskutusosoite) ja taloudelliset tiedot (kuten luottokortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä). Me ja jakelukumppanimme ja kolmannen osapuolen maksujen käsittelijät voimme myös kerätä käyttäjän Internet Protocol ("IP") -osoitteen ja laitteistotunnuksen. Saatamme pyytää ja saada jakelukumppanilta ja kolmannelta osapuolelta maksujen käsittelijältä kopion käyttäjän ja meidän välisestä maksuhistoriasta.

Kun käyttäjä luovuttaa tietonsa jakelukumppanillemme tai kolmannen osapuolen maksujen käsittelijälle, käyttäjän henkilötietojen käyttöä säätelevät kyseisen kolmannen osapuolen palveluehdot ja tietosuojakäytäntö. Linkki sekä käyttöehtoihin että tietosuojakäytäntöön on ostolomakkeessa. Käyttäjän on hyväksyttävä molemmat ennen kuin hän ostaa tai tilaa tuotteitamme ja palveluitamme, jotka hän on hankkinut yhteistyössä jakelukumppaneidemme tai kolmannen osapuolen maksunkäsittelijöiden kanssa.

Saatamme saada käyttäjän taloudelliset tiedot (kuten luottokortin tyyppi, viimeinen voimassaolopäivä ja luottokortin numeron neljä viimeistä numeroa) muiden henkilötietojen ohella kolmannen osapuolen maksujen käsittelijältä. Kolmannen osapuolen maksujen käsittelijä voi myös tarjota meille ainutlaatuisia todennustunnuksia maksupyyntöjen tekemiseen. Näitä tietoja käytetään maksupyyntöjen tekemiseen tai käyttäjän rekisteröintiin automaattisesti uusiutuvalle tilaukselle, joka edellyttää automaattisia maksuja tulevaisuudessa.

3. Tietojen täydentäminen

Voidaksemme täyttää asianmukaisesti velvoitteemme käyttäjiä kohtaan, saatamme joutua täydentämään saamiamme tietoja kolmansien osapuolien lähteistä peräisin olevilla tiedoilla. Voimme esimerkiksi vahvistaa laskutusosoitteen luottokorttitapahtumissa. Ylläpidämme näistä kolmansien osapuolien lähteistä saatuja tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

4. Kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme

Keräämme ja käytämme tietoja, joita käyttäjä antaa suoraan meille tai jollekin luotetuista kumppaneistamme, kuten tietoja, jotka käyttäjä antaa käyttäessään, käyttäessään tai ostaessaan tuotteitamme ja palveluitamme, tietoja siitä, kuinka käyttäjä käyttää , navigoi ja käyttää tuotteet ja palvelut sekä tiedot, joita käyttäjä antaa kommunikoidessaan kanssamme, mukaan lukien asiakastukeen. Saatamme myös käsitellä ja analysoida tietoja tarkistuksista, joita käyttäjä suorittaa tuotteidemme ja palveluidemme avulla, kuten jäljempänä kohdassa 5 (Skannauksista saadut tiedot) kuvataan.

Jos käyttäjä käyttää maksullista tilaustuotetta tai -palvelua, hänen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa lähetetään ja vastaanotetaan jokaisen viestinnän aikana turvallisuus-, todennus- ja vahvistustarkoituksiin sekä laskutuskiistojen ratkaisemiseksi. Maksukortti- ja muut taloudelliset tiedot keräämme me ja kolmannen osapuolen maksujen käsittelijät.

Helpottaaksemme tilauksen uusimista tai palauttamista me tai kolmannen osapuolen maksujen käsittelijämme voivat myös säilyttää ei-taloudellisia yhteystietoja sekä tuki- ja skannauslokeja asiakkaille, joiden lisenssit ovat vanhentuneet.

5. SpyHunter 5 ja SpyHunter for Mac, mukaan lukien SpyHunter Web Security (yhteisnimitys "SpyHunter Software"): Tarkistuksista saadut tiedot

Raportit: Kun SpyHunter-ohjelmiston tarkistus käynnistetään, meille lähetetään diagnostiikkaraportti käyttäjän järjestelmästä. Erityisesti SpyHunter 5 -ohjelmiston osalta, kun käyttäjä napsauttaa "Luo raportti" käyttöliittymän " Spyware HelpDesk " -osan "Diagnostiikkaraportti" -välilehdellä, SpyHunter 5 -ohjelmisto lähettää meille ylimääräisen diagnostiikkaraportin. Näiden diagnostisten raporttien lisäksi SpyHunter Software lähettää meille SpyHunter-ohjelmiston versionumeron ja kielen, sen tietokoneen IP-osoitteen, johon SpyHunter Software on asennettu, ja käyttäjän laitteistotunnuksen. Keräämme näitä tietoja olemassa olevien uhkien diagnosointiin, uusien uhkien tunnistamiseen, asiakastuen tarjoamiseen ja haittaohjelmatartuntojen sijainnin seurantaan. Käyttäjille, joilla on maksullinen tilaus, SpyHunter Software lähettää myös heidän käyttäjätunnuksensa ja salasanansa.

Ohjelmaluokitustiedot: SpyHunter Softwaren tavoitteena on tunnistaa mahdollisesti ei-toivotut tai haitalliset tiedostot, ohjelmat ja ohjelmistot. Tämän saavuttamiseksi SpyHunter Software vastaanottaa ja analysoi tietoja tuntemattomista suoritettavista tiedostoista, joita käyttäjä yrittää käynnistää tai käyttää, ja tutkii tiedostoja ja ohjelmia, jotka käynnistyvät automaattisesti tai jotka ovat aktiivisia käyttäjän järjestelmässä. Kun SpyHunter Software tunnistaa kyseiset tiedostot ja ohjelmat, SpyHunter Software yrittää luokitella ne niiden aiheuttaman uhan arvion perusteella.

SpyHunter Software lähettää meille (a) luettelon suoritettavista ohjelmista, jotka ovat parhaillaan käynnissä käyttäjän järjestelmän muistissa; (b) kopio kaikista suoritettavista tiedostoista, joita käyttäjä yrittää käynnistää tai käyttää, jos tällaiset tiedostot ovat "tuntemattomia" SpyHunter Softwaren tietokannassa; (c) jokaisen käyttäjän tietokoneessa automaattisesti käynnistyvän tiedoston nimi, sijainti, koko, digitaalinen allekirjoitus ja md5-tiiviste; ja (d) tiedot siitä, milloin ja miten kyseiset tiedostot ja ohjelmat toimivat. Näiden tietojen lisäksi SpyHunter Software lähettää meille SpyHunter Softwaren versionumeron ja kielen, sen tietokoneen IP-osoitteen, johon SpyHunter Software on asennettu, ja laitteistotunnuksesi. Käyttäjille, joilla on maksullinen tilaus, SpyHunter Software lähettää myös heidän käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Kaikki tiedostotiedot ja tunnistetiedot salataan ennen lähettämistä, eikä tunnistetietoja tallenneta.

SpyHunter Software vertaa vastaanottamiaan tiedosto- ja ohjelmatietoja tietokantojensa tietoihin ja palauttaa sitten asiaankuuluvat luokitustiedot käyttäjälle. Vastaanotettuja ja analysoituja ohjelmia ja tiedostoja koskevat tilastot säilytetään toistaiseksi, mutta varsinainen lähetys tyhjennetään. Geolocation-tiedot analysoidaan, jotta infektiot voivat näkyä SpyHunter Softwaren Malware Tracker -työkalussa. IP-osoitteita ei tallenneta muuten kuin tavallisiin palvelinlokeihin, jotka tyhjennetään säännöllisesti.

Tietoja SpyHunter-ohjelmiston päivityksistä: Jos käyttäjä napsauttaa "Tarkista päivitykset" -painiketta käyttöliittymässä ja aina kun SpyHunter-ohjelmisto päivittää automaattisesti, SpyHunter Software lähettää meille SpyHunter-ohjelmiston versionumeron ja kielen, käyttäjän laitteistotunnuksen ja IP-osoitteen. tietokoneesta, johon SpyHunter Software on asennettu. SpyHunter-versionumeroa ja laitteistotunnusta käytetään tunnistamaan lähetettävät päivitykset, auttamaan laskutuskyselyiden ratkaisemisessa ja sallimaan tietyn SpyHunter-ohjelmiston kopion deaktivoinnin käyttäjiemme, tuotteidemme ja palveluidemme tai järjestelmämme. Mitä tulee päivityksiin, SpyHunter Software ei analysoi tai tallenna mitään maantieteellistä sijaintia tai IP-osoitetietoja, paitsi tavallisiin palvelinlokeihin, jotka tyhjennetään säännöllisesti.

SpyHunter Software lähettää myös käyttäjätunnukset, salasanat ja/tai aktivointiavaimet. Näitä tietoja käytetään varmistustarkoituksiin sen varmistamiseksi, että käyttäjä saa asianmukaiset päivitykset ja, jos käyttäjällä on oikeus saada asiakastukea, tämän tuen tarjoamiseen.

6. Palvelimen lokitiedostot

Palvelimemme käyttävät lokitiedostoja trendien analysointiin, tuotteidemme ja palveluidemme hallintaan, eri paikkojen seurantaan, joissa käyttäjä voi käyttää tuotteitamme ja palveluitamme yhdessä, ja laajan demografisen tiedon keräämiseen yhteiskäyttöä varten. Näitä tietoja voivat olla IP-osoitteet, maantieteelliset tiedot, laitteistotunnus, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), viittaus-/poistumissivut, käyttöjärjestelmä, päivämäärä-/aikaleima ja/tai napsautusvirtatiedot.

7. Flash LSO:t

Saatamme käyttää paikallisia jaettuja objekteja (LSO:ita), kuten Flashia, sisältötietojen ja asetusten tallentamiseen. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa teemme yhteistyötä tiettyjen ominaisuuksien tarjoamiseksi verkkosivustollamme tai mainonnan näyttämiseksi käyttäjän verkkoselaustoimintaan perustuen, voivat käyttää LSO:ita, kuten Flashia tietojen keräämiseen ja tallentamiseen. Useat selaimet voivat tarjota omia hallintatyökaluja HTML5 LSO:iden poistamiseen. Voit hallita Flash LSO:ita osoitteessa https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html .

8. Evästeet ja muut seurantatekniikat

Me ja kumppanimme, tytäryhtiömme ja palveluntarjoajamme käytämme evästeitä, majakoita, tunnisteita, komentosarjoja ja niihin liittyviä teknologioita (jota kutsutaan yhteisesti "evästeiksi" ) tarjotaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Käyttämällä tai käyttäessäsi tuotteitamme tai palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Älä käytä tuotteitamme tai palveluitamme, jos et ole tyytyväinen tapoihin, joilla käytämme evästeitä. Jos et halua sallia tiettyjä evästeitä, käytä alla olevia tietoja niiden poistamiseen. Jos päätät poistaa evästeet käytöstä, jotkin sivuston alueet, tuotteet ja palvelut voivat olla rajoitettuja tai eivät toimi toiminnallisesti.

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään palvelimelta ja tallennetaan käyttäjän tietokoneelle tai muulle laitteelle. Kun käyttäjä vierailee verkkosivustolla tai sovelluksessa useammin kuin kerran, selain lähettää evästeitä takaisin verkkosivustolle tai sovellukseen, jolloin verkkosivusto tai sovellus tunnistaa käyttäjän ja muistaa esimerkiksi hänen henkilökohtaiset tiedot ja mieltymyksensä. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta tai käytöstä poistamisesta löytyy osoitteesta https://www.aboutcookies.org .

Käytämmekö evästeitä?

Joo. Saatamme saada tietoja yleisestä Internetin käytöstäsi käyttämällä evästeitä, jotka tyypillisesti tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle tai muille laitteille.

Milloin käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä, kun navigoit tai käytät tuotteitamme ja palveluitamme. Esimerkiksi kun palaat verkkosivuillemme sisäänkirjautumisen jälkeen, evästeet antavat tietoja verkkosivustollemme, jotta sivusto muistaa sinut. Evästeet auttavat meitä toimimaan ja parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, tunnistamaan sinut ja tarjoamaan parempaa, yksilöllisempää palvelua.

Käytämme evästeitä myös, kun käytät palveluidemme osia, joiden avulla voit ostaa tuotteitamme, kuten ostoskoritoimintoamme.

Millaisia evästeitä käytämme?

Käytämme evästeitä pääasiassa tuotteidemme ja palveluidemme toimintaan, hallintaan ja turvallisuuteen, tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen, trendien analysointiin ja muihin laillisiin tarkoituksiin.

Käytämme tällä hetkellä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

Palvelumme toiminta: Käytämme evästeitä istunto- ja tilatietojen seurantaan, jotta voimme oppia, kuinka sinä ja muut käyttäjät käytätte palveluitamme ja kuinka hyvin ne toimivat. Näin voimme tunnistaa virheet, oppia, miten palvelumme toimivat, sekä parantaa ja kehittää palveluitamme ajan myötä. Käytämme evästeitä myös muistaaksemme, jos olet nähnyt evästebannerimme.

Turvallisuus: Käytämme evästeitä ottaaksemme käyttöön ja tukeaksemme suojausominaisuuksiamme sekä auttaaksemme meitä havaitsemaan haitallista toimintaa sekä myyntiehtojemme ja loppukäyttäjän lisenssisopimuksemme rikkomuksia.

Asetukset: Käytämme väliaikaisia istuntoevästeitä, joiden avulla selaimesi muistaa, millä verkkosivuillamme on jo vierailtu ja minkä kielen olet valinnut. Näitä tietoja voidaan käyttää auttamaan meitä parantamaan, hallinnoimaan ja diagnosoimaan ongelmia verkkosivustollamme ja palvelimillamme.

Kolmannen osapuolen evästeet

Jotkin palveluihimme asetetut evästeet eivät välttämättä liity meihin tai hallitsemme niitä, ja ne voivat olla peräisin kumppaneiltamme, tytäryhtiöiltämme tai palveluntarjoajiltamme. Emme hallitse näiden evästeiden käyttöä, emmekä pääse niihin käsiksi evästeiden toimintatavasta johtuen, koska evästeisiin pääsee käsiksi vain ne alun perin asettanut osapuoli.

Sinun tulee tarkistaa asianomaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolta lisätietoja näistä evästeistä.

Kuinka kieltäytyä evästeiden käytöstä

Voit muuttaa selaimesi tai sovelluksesi asetuksia niin, että laitteesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai poistaa kaikki evästeet käytöstä. Jokainen verkkoselain tai sovellus on erilainen, joten katso selaimesi tai sovelluksesi "ohje"-valikkoa saadaksesi lisätietoja evästeasetusten muokkaamisesta. Jos kuitenkin poistat evästeet käytöstä, sinulla ei ole pääsyä tiettyihin ominaisuuksiin, jotka voivat tehdä verkkosivustollamme selaamisesta ja palveluidemme käytöstä sujuvampaa, ja jotkin palveluistamme eivät välttämättä ole käytettävissäsi.

Jos haluat poistaa käytöstä tietyt kolmannen osapuolen evästeet, tutustu kyseisen kolmannen osapuolen verkkosivustoon tai tietosuojakäytäntöön sekä selaimesi evästeasetuksiin.

Useimmat selaimet antavat sinun valita, hyväksytkö evästeet vai et. Olemme lisänneet linkkejä joihinkin verkkoselaimien evästeasetussivuille:

Evästeluettelo

Seuraavassa on luettelo evästeistä, joita käytetään tai voidaan ajoittain käyttää verkkosivustollamme, palveluissamme ja tuotteissamme:

Välttämätön

Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustojemme/palveluidemme/tuotteidemme yleiselle toiminnalle ja niiden avulla voit navigoida verkkosivustoilla/palveluilla/tuotteilla.

Lähde Evästeen nimet Tarkoitus Lisää tietoa
EnigmaSoft autoplay_* ip2country jsCookieCheck redirect_country locale
ma_user_* ma_username_* ui_lang
Käyttäjien mukautukset, asetukset ja niihin liittyvät asetukset. Lisätietoja EnigmaSoftin tietosuojakäytännöstä ja evästekäytännöstä on osoitteessahttps://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  

Mainonta

Nämä evästeet liittyvät yleensä mainontaan ja käyttäjämittareihin, ja niitä käytetään parantamaan verkkosivustojemme/palveluidemme/tuotteidemme toimittamista sinulle.

Lähde Evästeen nimet Tarkoitus Lisää tietoa
EnigmaSoft rd_campaign_id rd_media_partner_id rd_tracker_id rw_affiliate_id rw_session_id Mittaukset ja mittarit, jotka liittyvät siihen, miten vierailijat käyttävät, navigoivat ja ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme. Lisätietoja EnigmaSoftin tietosuojakäytännöstä ja evästekäytännöstä on osoitteessahttps://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/  
Facebook _fbp Yleensä käytetään määrittämään mainos tai viesti, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Facebookin evästekäytännöstä on osoitteessa https://www.facebook.com/policy/cookies/ 

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy 

Google __Secure-3PAPISID __Secure-3PSID
__Secure-3PSIDCC
SIDCC
HSID
SID
SAPISID
APISID
1P_JAR
DV
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Googlen evästekäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/privacy 

Googlen DoubleClick IDE Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja DoubleClickin (Google) evästekäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lisätietoja DoubleClickin (Google) tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/privacy 

Voit muokata mainonta-asetuksiasi DoubleClickin avulla osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated 

Microsoftin Bing SRCHHPGUSR
ipv6
_EDGE_S
_SS
SRCHUSR
MUID
SRCHD
SRCHUID
_HPVN
MUIDB
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Bingin (Microsoft) tietosuoja-/evästekäytännöstä on osoitteessa https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement 

Voit mukauttaa mainonta-asetuksiasi Bingillä osoitteessa https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/ 

Quora m-tz
m-early_v
m-b_strict
neiti
m-b_lax
mb
m-uid
m-css_v
m-ans_frontend_early_version
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Quoran evästekäytännöstä on osoitteessa https://www.quora.com/about/cookies

Lisätietoja Quoran tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://www.quora.com/about/privacy 

Microsoftin LinkedIn AMCV_*
AMCVS_*
lidc
lissc
bcookie
lang
G_ENABLED_IDPS JSESSIONID
bscookie
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja LinkedInin evästekäytännöstä on osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy 

Lisätietoja LinkedInin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy 

Viserrys _twitter_sess
ct0
vieras_id
personalization_id
gt
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Twitterin evästekäytännöstä on osoitteessa https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies 

Lisätietoja Twitterin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://twitter.com/en/privacy 

Voit muokata mainonta-asetuksiasi Twitterissä osoitteessa https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads 

Googlen YouTube YSC
VISITOR_INFO1_LIVE
Yleensä käytetään määrittämään mainos, jota käyttäjä napsauttaa päästäkseen verkkosivustollemme. Lisätietoja Googlen evästekäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/privacy 

Suorituskyky, analytiikka ja tutkimus

Nämä evästeet liittyvät yleensä analytiikkaan, jonka avulla voimme parantaa ja parantaa verkkosivustojemme/palveluidemme/tuotteidemme toimittamista ja tarjoamista käyttäjille.

Lähde Evästeen nimet Tarkoitus Lisää tietoa
Alexa Analytics __nouseva __auc Mittaukset ja mittarit, jotka liittyvät siihen, miten vierailijat käyttävät, navigoivat ja ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme. Lisätietoja Alexan tietosuoja-/evästekäytännöstä on osoitteessa https://www.alexa.com/help/privacy 
Google Analytics _ga _gat_UA-*
_gid
Mittaukset ja mittarit, jotka liittyvät siihen, miten vierailijat käyttävät, navigoivat ja ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme. Lisätietoja Googlen evästekäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/cookies 

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://policies.google.com/privacy 

Voit poistaa Google Analyticsin evästeet käytöstä kaikilla verkkosivustoilla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Leadfeeder _lfa Mittaukset ja mittarit, jotka liittyvät siihen, miten vierailijat käyttävät, navigoivat ja ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme. Lisätietoja Leadfeederin evästekäytännöstä on osoitteessa https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/ 

Lisätietoja Leadfeederin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://www.leadfeeder.com/privacy/ 

9. Mainonta/markkinointi

Voit aina valita, oletko vuorovaikutuksessa mainoksen kanssa tai miten (esimerkiksi napsauttamalla saadaksesi lisätietoja tarjouksesta). Hyväksyt, että käytön tai käytön aikana tuotteemme voivat näyttää sinulle mainoksia muista tuotteistamme ja tarjouksistamme. Saatamme myös sijoittaa tuotteidemme mainoksia useille kolmansien osapuolien verkkosivustoille ja alustoille, ja tämän seurauksena saatat nähdä tuotteidemme mainoksia vieraillessasi Googlessa, YouTubessa, Facebookissa ja/tai useilla muilla verkkosivustoilla ja alustoilla. Saatamme pyytää näiden verkkosivustojen/alustojen omistajia esittämään mainoksiamme tietyille väestöryhmille, esimerkiksi yli 25-vuotiaille naisille tai kaikille verkkosivuston vierailijoille, jotka ovat Irlannissa. Kolmannen osapuolen verkkosivustot/alustat voivat käyttää tietoja, jotka heillä on jo käyttäjästä, tai ne voivat sijoittaa evästeitä tai vastaavia seurantatekniikoita käyttäjän selaimeen päättääkseen, mitä mainoksia käyttäjä näkee, mukaan lukien mahdollisesti meidän mainoksemme. Jos haluat kieltäytyä kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta ja olet Euroopan unionin alueella, käy seuraavassa URL-osoitteessa: https://www.youronlinechoices.eu . Jos olet muualla, käy seuraavassa URL-osoitteessa: https://optout.aboutads.info . Näet edelleen mainoksia, mutta näkemäsi mainokset eivät todennäköisesti ole yhtä osuvia sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi. Jos käyttäjällä on kysyttävää tai huolenaiheita mainoksista, joita hän näkee näillä kolmansien osapuolien verkkosivustoilla/alustoilla tai jos hänellä on yleisiä kysymyksiä kyseisten sivustojen tietosuojakäytännöistä, kehotamme häntä tutustumaan kyseisten sivustojen tietosuojakäytäntöihin tai tiedustelemaan sivustojen omistajat.

Suostuksellasi, jos ja jos se on sovellettavissa ja/tai vaadittu tai muuten yleisesti sallittua, voimme käyttää tietojasi meille, tytäryhtiöillemme ja/tai luotetuille liike-/kauppakumppaneillemme ottaaksemme sinuun yhteyttä tai lähettääksemme sinulle myynninedistämis-/markkinointiviestejä ja/tai ottaa sinuun yhteyttä suoraan sähköpostitse, postitse, puhelimitse, matkapuhelimella, tekstiviestillä, tekstiviestillä tai muulla sähköisellä tavalla mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien tietojen tarjoaminen erilaisista sovelluksista, palveluista, tuotteista, erikoistarjouksista, alennuksista, kupongeista, uutisista ja tapahtumia, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, voit neuvoa meitä seuraamalla tilauksen peruutusprosessiamme, kuten löydät tuotemateriaaleistamme "Peruuta tilaus" tai "Peruuta tilaus" -linkkiä markkinointiviestinnässä.

OSA C – TIEDON KÄYTTÖ

1. Tietojen käyttö

Henkilötietojasi säilytetään vain selkeitä ja laillisia tarkoituksia varten. Kaikki henkilötiedot käsitellään oikeudenmukaisesti ja niiden tarkoitusten mukaisesti, joita varten ne on saatu.

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • tarjoamme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme;
  • soveltuvuuden määrittäminen tuotteisiimme ja palveluihimme sekä personointiin;
  • tuotteidemme ja palveluidemme ylläpito ja parantaminen sekä uusien kehittäminen;
  • hallinnoida ja hallinnoida sinulle tarjoamiamme tuotteita ja palveluita, tarjota asiakastukea, tunnistaa sinut käyttäjäksi, veloittaa sinua ja käsitellä maksuja, tutkia riitoja ja laskutuskyselyjä, kerätä mahdolliset summat, jotka olet meille velkaa, ja täyttää tilaukset tuotteemme ja palvelumme;
  • tuotteidemme ja palveluidemme, henkilöstömme, muiden käyttäjien ja yleisön turvallisuuden edistäminen ja epäilyttävän toiminnan tai käytäntöjemme rikkomusten tutkiminen;
  • tarjota sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme sekä niihin liittyvistä yrityksistämme ja tytäryhtiöistämme;
  • kyselyjen tekeminen (kuten osassa E (Kolmannen osapuolen linkit ja sisältö) on esitetty) ja analytiikan parantaminen tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden laadun parantamiseksi; ja tai
  • minkä tahansa meihin sovellettavan lain tai määräyksen sallimalla tai vaatimalla tai vuorovaikutuksestasi johtuen.

Oikeusperustat

Luotamme useisiin laillisiin perusteisiin kerätäksemme, käyttääksemme, jakaessamme ja muuten käsitelläksemme tietoja, jotka meillä on sinusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten. Näitä oikeusperustoja ovat mm.

  • tarpeen mukaan, jotta voit käyttää verkkosivustoamme, sovelluksiamme, ohjelmistojamme, palveluitamme ja muita tuotteitamme;
  • jos olet antanut suostumuksesi käsittelyyn, jonka voit peruuttaa milloin tahansa;
  • jotta voimme noudattaa lakisääteistä velvoitetta, oikeuden määräystä tai käyttää laillisia oikeuksia tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia;
  • kun se on tarpeen sinun tai muiden elintärkeiden etujen suojelemiseksi;
  • kun se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanon varmistamiseksi;
  • jos olet julkistanut tiedot selvästi;
  • tarvittaessa yleisen edun vuoksi; ja tai
  • tarvittaessa meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

Lailliset etumme

Käsittelemme tietojasi joidenkin tai kaikkien seuraavista oikeutetuista eduistamme:

  • Tuotteiden ja palveluiden turvassa pitäminen: Käytämme tietojasi tarpeen mukaan toteuttaaksemme meidän ja asiakkaidemme oikeutettuja etuja varmistaaksemme tuotteidemme ja palveluidemme turvallisuuden, kuten ottamalla käyttöön ja tehostamalla turvatoimenpiteitä ja suojauksia sekä suojaamalla tietoturvaloukkauksilta , petoksia ja roskapostia.
  • Tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen, parantaminen ja kehittäminen: Käytämme tietojasi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen ja edelleen kehittämiseen. Teemme niin, koska se on tarpeen ajaaksemme oikeutettuja etujamme tarjota turvallista tarjontaa kaikille asiakkaillemme jatkuvasti.
  • Saumattomien palveluiden tarjoaminen koko yritysryhmässämme: Jos tuotteet ja palvelut edellyttävät tytäryhtiöidemme, tytäryhtiöidemme tai niihin liittyvien yhtiöidemme sitoutumista, jaamme tietosi näiden kanssa tarjotaksemme, hallinnoidaksemme ja parantaaksemme palveluita ja tuotteita.

2. Asiakaspalvelu

Saatamme olla yhteydessä käyttäjiin auttaaksemme tiedusteluissa ja tarjotaksemme käyttäjille parempaa asiakaspalvelua. Voimme tehdä niin vastaamalla sähköpostitse, sovelluksen sisäisellä viestillä tai puhelimitse. Jos otat meihin suoraan yhteyttä jostain syystä ja jos voimme tarjota sinulle tukea tai palvelua, käytämme antamiasi tietoja vastataksemme sinulle, auttaaksemme tiedusteluissasi ja ylläpitääksemme tietojamme.

3. Palveluilmoitukset

Joskus on tarpeen lähettää palveluun liittyvä ilmoitus. Jos esimerkiksi jokin tuotteistamme tai palveluistamme on tilapäisesti keskeytetty huollon vuoksi tai jos haluamme ilmoittaa sinulle tuotteidemme ja palveluidemme muutoksista, saatamme lähettää käyttäjille sähköpostia tai muuta viestintää. Nämä viestit eivät ole luonteeltaan myynninedistämistarkoituksessa.

4. Roskaposti

Yleensä roskapostitus tarkoittaa sähköisten viestintäjärjestelmien käyttöä ei-toivottujen viestien lähettämiseen. Meillä on nollatoleranssi roskapostituksen aiheuttamaa väärinkäyttöä kohtaan.

OSA D – TIETOJEN JAKAMINEN MUIEN KANSSA

1. Tietojen jakaminen

Jaamme sinulta keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille vain tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Sinulta keräämiämme tietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille liiketoimintamme harjoittamisen yhteydessä. Myös nämä kolmannet osapuolet ja/tai meidän ja heidän työntekijänsä ja palveluntarjoajamme voivat käsitellä sitä. Ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja vain ohjeidemme mukaisesti, ja ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin tietojesi suojaamiseksi.

Lähettämällä tietosi hyväksyt tämän henkilötietojesi siirron, tallentamisen tai käsittelyn.

Saatamme luovuttaa tietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

  • etuyhteydessä olevat yhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme tai jakelu- tai kaupalliset kumppanimme ja muut yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä;
  • ammattitaitoiset neuvonantajamme, jotta he voivat antaa meille neuvoja;
  • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, kuten maksujen käsittelijät, tarvittaessa voidakseen tarjota meille palveluita tai toimittaakseen pyytämiäsi tuotteita ja palveluita;
  • teknologian tarjoajamme, mukaan lukien ne, jotka isännöivät tietojasi puolestamme ja tarjoavat meille tiettyjä IT-tukea ja IT-ammattipalveluita; ja tai
  • liikekumppaneita ja/tai mahdollisia ostajia tai sijoittajia (ja meidän ja/tai heidän neuvonantajiamme) helpottamaan tai toteuttamaan liiketoiminnan uudelleenorganisointia tai koko omaisuutemme tai liiketoimintamme tai sen osan siirtoa/myyntiä.

Jos laki vaatii tai sallii, pidätämme oikeuden luovuttaa henkilötietoja ilman suostumustasi ja/tai kuulematta sinua, kun uskomme, että tämä on asianmukaista noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, suojellaksemme tuotteidemme, palveluidemme ja järjestelmiemme turvallisuutta. ja niihin liittyvät teknologiat, petosten vaikutusten estämiseksi ja minimoimiseksi ja muuten oikeutettujen etujemme ja/tai henkilöstömme, käyttäjien tai yleisön oikeutettujen etujen suojelemiseksi.

2. Kansainväliset tiedonsiirrot

Toimimme globaalisti. Tästä syystä henkilötietojasi voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan unionin ulkopuolisiin maihin, joihin sovelletaan erilaisia tietosuojastandardeja. Ryhdymme asianmukaisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojen siirto on sovellettavan lain mukaista ja että sitä hoidetaan huolellisesti yksityisyytesi ja etujesi suojaamiseksi, ja siirrot rajoitetaan maihin, joiden tunnustetaan tarjoavan riittävän oikeudellisen suojan tason tai joissa me voi olla tyytyväinen siihen, että yksityisyytesi suojaamiseksi on olemassa vaihtoehtoisia järjestelyjä. Asianmukaisesti:

  • kun siirrämme henkilötietojasi Enigman ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan tuotteitamme, saamme heiltä sopimussitoumuksia henkilötietojesi suojaamiseksi, erityisesti Euroopan komission hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden kautta; tai
  • Kun saamme tietopyyntöjä lainvalvontaviranomaisilta tai sääntelyviranomaisilta, harkitsemme nämä pyynnöt huolellisesti ennen henkilötietojen paljastamista.

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja suojatoimista, jotka olemme ottaneet käyttöön varmistaaksemme henkilötietojesi riittävän suojan, kun ne siirretään tässä kohdassa 2 kuvatulla tavalla.

OSA E – KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT JA SISÄLTÖ

1. Linkit

Kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme, sinut voidaan ohjata kolmansien osapuolien verkkosivustoille, esimerkiksi maksunkäsittelijämme verkkosivustolle suorittamaan maksusi. Näiden verkkosivustojen ja niihin liittyvien palveluiden käyttöön sovelletaan näiden kolmansien osapuolten käyttöehtoja, tietosuojakäytäntöjä ja evästekäytäntöjä. Tutustu näiden verkkosivustojen erityiseen tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin, koska emme ole niistä vastuussa.

2. Kyselyt

Sivustomme voi ajoittain pyytää käyttäjiltä tietoja kyselyiden kautta. Näihin kyselyihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja käyttäjällä on siksi mahdollisuus valita, paljastaako hän tietoja vai ei. Pyydetyt tiedot sisältävät yleensä yhteystiedot (kuten nimi ja osoite) ja väestötiedot (kuten postinumero tai postinumero). Kyselyn tietoja käytetään tuotteidemme ja palveluidemme käytön ja tyytyväisyyden seurantaan tai parantamiseen. Vaikka saatamme käyttää välittäjää näiden kyselyjen suorittamiseen, he eivät saa käyttää asiakkaiden henkilötietoja toissijaisiin markkinointitarkoituksiin.

3. Blogi

Sivustomme voi tarjota julkisesti saatavilla olevia blogeja. Muut, jotka käyttävät niitä, voivat lukea, kerätä ja käyttää kaikkia näillä alueilla antamiasi tietoja. Jos haluat pyytää henkilötietojesi poistamista blogeistamme tai yhteisöfoorumistamme, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevaan osoitteeseen. Joissakin tapauksissa emme ehkä pysty poistamaan henkilötietojasi, jolloin ilmoitamme sinulle, jos emme voi tehdä niin ja miksi.

4. Sosiaalisen median widgetit

Sivustomme sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin "Tykkää"-painikkeen ja widgetejä, kuten "Jaa tämä" -painikkeen tai interaktiivisia miniohjelmia, jotka toimivat sivustollamme. Nämä ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi, millä sivulla vierailet sivustollamme ja asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi oikein. Sosiaalisen median ominaisuudet ja widgetit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai suoraan sivustollamme. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien kanssa säätelee niitä tarjoavan yrityksen tietosuojakäytäntö.

OSA F – TURVALLISUUS JA TIETOSI SUOJAUS

Ryhdymme kohtuudella tarpeellisiksi katsomiamme varotoimiin varmistaaksemme, että käyttäjätietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä sisältää tietojesi salaamisen 256-bittisellä AES-salauksella. Pyrimme varmistamaan, että pidämme henkilötietosi oikein ja ajan tasalla.

Kun rekisteröinti-/tilauslomakkeemme pyytävät käyttäjiä antamaan taloudelliset tiedot, kuten luottokortin numeron, tiedot salataan ja suojataan salausprotokollalla. Useimpien nykyaikaisten verkkoselaimien tulisi ilmoittaa, kun käyttäjä on suojatulla sivulla, esimerkiksi joissakin selaimissa näytön alareunassa näkyy lukittu riippulukkokuvake.

Vaikka ryhdymme näihin toimenpiteisiin tietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi, sinun tulee olla tietoinen monista olemassa olevista tietoturvariskeistä ja huolehdittava tietojesi turvaamisesta. Internetin luonne on sellainen, että emme voi taata meille sähköisesti lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja siirto tapahtuu omalla vastuullasi. Tallennamme meille antamiasi tietoja suojatuille palvelimille ja otamme käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet henkilötietojesi tallentamisessa ja paljastamisessa yrittääksemme estää luvattoman pääsyn tai katoamisen.

Jos maksat tuotteidemme ja palveluidemme tilauksesta, luotamme sinuun myös tilisi turvallisuuden ylläpitämisessä.

Jos sinulla on kysyttävää turvallisuudestamme, voit ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevaan osoitteeseen.

OSA G – ILMOITUS KALIFORNIAN KULUTTAJILLE/ASUKAISILLE

  1. California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA")

Kalifornian kuluttajilla on CCPA:n mukaan seuraavat oikeudet henkilötietoihinsa:

  • oikeus huomata
  • pääsyoikeus
  • oikeus pyytää poistamista
  • oikeus kieltäytyä henkilötietojen myynnistä
  • oikeus yhtäläisiin palveluihin ja hintoihin

Yksittäisten käyttäjien olosuhteista ja liiketoiminnastamme riippuen tuotteidemme Kalifornian kuluttajilla voi olla seuraavat oikeudet:

Ilmoitusoikeus tarkoittaa, että yritys on velvollinen ilmoittamaan kuluttajille kuluttajan henkilötietojen keräyspisteessä tai ennen sitä, millaisia henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen näitä henkilötietoluokkia käytetään. (Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoa käytännöistämme.)

Tiedonsaantioikeus tarkoittaa, että kuluttajalla on oikeus pyytää yritystä paljastamaan kerättyjen henkilötietojen luokat, lähteiden luokat, joista henkilötiedot kerätään, kaupallinen liiketoiminta, kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa yritys jakaa henkilötietoja. tiedot ja tietyt henkilökohtaiset tiedot, joita yritys säilyttää kuluttajasta. (Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoa käytännöistämme.)

Oikeus pyytää poistamista tarkoittaa, että kuluttajalla on oikeus pyytää yritystä poistamaan kuluttajalta kerätyt henkilötiedot (tietyillä lain sallimilla poikkeuksilla). Opt-out-oikeus tarkoittaa kuluttajien oikeutta määrätä yrityksiä lopettamaan henkilötietojensa myyminen kolmansille osapuolille. Emme myy henkilötietojasi. Paljastamme vain osan henkilötiedoistasi tarjotaksemme sinulle EnigmaSoft Limitedin, tytäryhtiöidemme ja/tai luotettujen liikekumppaneiden palveluita, kuten tässä tietosuojakäytännössä ja/tai sovellettavassa EULA/TOS :ssa selitetään.

Oikeus yhtäläisiin palveluihin ja hintoihin estää yrityksiä syrjimästä kuluttajia, jotka käyttävät CCPA-oikeuksiaan. Nykyään tähän liittyvät palvelumme ovat ilmaisia.

Mikäli edellä mainitut CCPA-oikeudet tulevat voimaan, sinulla voi olosuhteista riippuen olla myös oikeus nimittää valtuutettu edustaja tekemään CCPA:n mukaisia pyyntöjä puolestasi. Oikeus nimittää valtuutettu edustaja, jos se tulee saataville, on ehdollinen ja riippuu siitä, että toimitat edustajan nimeävän valtuutuksen ja riittävät asiakirjatodisteet, jotka vahvistavat, että olet tehnyt nimeämisen asianmukaisesti ja riittävässä muodossa. varmistaakseen lain asianmukaisen soveltamisen.

Jos sinulla on kysyttävää CCPA:sta ja edellä mainituista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@enigmasoftware.com tai soita meille numeroon +1 (888) 360-0646 ja kirjoita aiheriville "Request for California Privacy Information" ja viestisi tekstiosassa.

  1. California Shine The Light Provisions

Kalifornian "Shine the Light" -lain mukaan Kalifornian asukkailla, jotka antavat tiettyjä henkilötietoja saadakseen tuotteita tai palveluita henkilökohtaiseen, perhe- tai kotikäyttöön, on oikeus pyytää ja saada meiltä kerran kalenterivuodessa tietoja jakamistamme tiedoista. muiden yritysten kanssa omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Jos tätä säännöstä tulisi soveltaa sinuun (riippuen EnigmaSoft Limitedin liiketoiminnasta ja olosuhteista), nämä tiedot sisältävät tietoluokat sekä niiden yritysten nimet ja osoitteet, joille olemme jakaneet tietoja välittömästi edelliseltä kalenterivuodelta. Saadaksesi nämä tiedot, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@enigmasoftware.com tai soita meille numeroon +1 (888) 360-0646. Viestisi aiherivillä ja tekstiosassa on "Request for California Privacy Information". Tarvittaessa toimitamme sinulle vastauksena pyydetyt tiedot sähköpostiosoitteeseesi. Huomaa, että "Shine the Light" -vaatimukset eivät kata kaikkea tiedon jakamista, ja vain tiedot katetusta jakamisesta sisällytetään vastaukseemme. Saatamme pyytää lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Kuluttajan oikeuksia koskeva huomautus . Kalifornian siviililain pykälän 1789.3 mukaisesti annamme Kalifornian asukkaille seuraavat kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot:

  • Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää EnigmaSoft Limited/Enigma Software Group USA, LLC.
  • Ellei toisin nimenomaisesti mainita, tämä verkkosivusto tarjotaan maksutta (vaikka tuotteista voi luonnollisesti olla maksuja verkkosivuston materiaaleissa kuvatulla tavalla).
  • Jos haluat tehdä valituksen tästä verkkosivustosta tai saada lisätietoja tämän verkkosivuston käytöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@enigmasoftware.com tai soita meille numeroon +1 (888) 360-0646. Voit myös ottaa yhteyttä Kalifornian kuluttaja-asiainministeriön kuluttajapalveluosaston valitusapuyksikköön kirjallisesti osoitteessa 400 R Street, Suite 1080, Sacramento, California 95814 tai puhelimitse numeroon (916) 445-1254 tai (800) 952-. 5210.

OSA H – LOPPUEHTOJA

1. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai joita varten laillisesti jatkokäsitelty, tai niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten tai lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi (esim. noudattaaksemme tilintarkastusvaatimuksia) tai käyttääksemme laillisia oikeuksiamme tai puolustaaksemme oikeudellisia vaateita. Sitoudumme tarkistamaan hallussamme olevat henkilötiedot säännöllisesti varmistaaksemme, että henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen.

2. Oikeutesi ja käyttöoikeuspyyntösi

Sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) tai GDPR:n ( "tietosuojalainsäädäntö" ) mukaisia oikeuksia. EU:n asukkaana sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi vai ei, pyytää kopio tiedoistasi, pyytää henkilötietojesi päivittämistä, oikaisemista tai henkilötietojesi epätarkkuuksia. tiedot poistetaan. Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Voit käyttää, korjata tai poistaa tiettyjä henkilötietoja ja päivittää tietosuoja-asetuksiasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@enigmasoftware.com , gdpr@enigmasoftware.com tai kirjoittamalla meille osoitteeseen 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Irlanti.

Tästä huolimatta pidätämme oikeuden kerätä, käsitellä ja ylläpitää sinusta antamiasi ja keräämiäsi tietoja ja luovuttaa näitä tietoja siinä laajuudessa, kuin se on tarpeen kohtuullisten liiketoiminnallisten ja laillisten velvoitteidemme noudattamiseksi.

Jos päätät olla antamatta meille tiettyjä tietoja tai jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, emme ehkä voi jatkaa tarvitsemiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamista sinulle ja/tai se voi vaikuttaa kykyymme vastaa paremmin tarpeisiisi. Jos olet maksanut tuotteidemme ja palveluidemme tilauksen etkä enää suostu antamaan tietoja, joita tarvitsemme tarjotaksemme sinulle tuotteitamme ja palvelujamme, katso myyntiehdoistamme ja loppukäyttäjän lisenssisopimuksesta lisätietoja peruutamisesta. tilauksesi.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi on saatavilla Irlannin tietosuojavaltuutetun verkkosivuilla osoitteessa https://www.dataprotection.ie . Voit ottaa yhteyttä Irlannin tietosuojakomissioon tai tehdä valituksia sen verkkosivuilla osoitteessa https://forms.dataprotection.ie/contact tai puhelimitse +353 578 684 800. Voit lukea lisää tietosuojaoikeuksistasi verkkosivulla Irlannin tietosuojakomissiosta ( https://www.dataprotection.ie/ ).

3. Ilmoitus tämän tietosuojakäytännön muutoksista

Ajoittain saatamme joutua muuttamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Jos teemme niin, julkaisemme päivitetyn version tietosuojakäytännöstämme verkkosivustollamme, ja se koskee kaikkia sillä hetkellä hallussamme olevia tietojasi. Saatamme ilmoittaa sinulle olennaisista muutoksista sovelluksen sisäisellä viestillä, sähköpostilla tai julkaisemalla ilmoituksen verkkosivustollamme. Tuotteidemme tai palveluidemme jatkuva käyttö osoittaa, että hyväksyt muuttuneen tietosuojakäytännön.

4. Määritelmät

Kaikilla isolla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on niille tietosuojalainsäädännössä annettu merkitys.

5. Älä seuraa ("DNT")

Emme ehkä tunnista Do Not Track ("DNT") -signaaleja selaimeltasi tai laitteeltasi. Ei ole vielä olemassa yleisesti hyväksyttyä standardia DNT-signaalien tulkitsemiseen ja niihin vastaamiseen, koska ne ovat usein ristiriidassa muiden asetusten kanssa. Jos standardilähestymistapa otetaan käyttöön, tutkimme uudelleen, kuinka voimme reagoida asianmukaisesti DNT-signaaleihin.

6. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai pyyntöjä tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi hallinnasta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@enigmasoftware.com tai kirjoita meille osoitteeseen 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin 2, D02 XD82, Irlanti.

Jos sinulla on ratkaisematon yksityisyyttä tai tietojen käyttöä koskeva huolenaihe, jota emme ole ratkaisseet tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaiseen kolmannen osapuolen riitojenratkaisupalveluntarjoajaan (maksuton) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .