TRUSTe
Enigma Software Group USA, LLC privaatsuspoliitika ja küpsisepoliitika

Viimati muudetud: 31. mail 2022

Enigma Software Group USA, LLC, 3000 Gulf to Bay Boulevard Clearwater, FL 33759 , USA ("ESG", "me", "meie" või "meie") on pühendunud austusel põhineva usaldusliku suhte loomisele oma kasutajatega. isikuidentiteedi ja -teabe jaoks, edendades õiglaste teabetavade kasutamist. See privaatsuspoliitika hõlmab kõiki ESG-le kuuluvaid ja hallatavaid veebivarasid. Soovime näidata oma pühendumust oma kasutajate privaatsusele ja luua kasutajate usalduse meie võimesse nende andmeid kaitsta. Seetõttu avaldame:

  1. Millist isikut tuvastavat teavet ESG kogub.
  2. Kuidas ESG teavet kasutab ja meie kasutamise õiguslikud alused.
  3. Kellega ESG võib kasutajateavet jagada.
  4. Millised valikud on kasutajatel teabe kogumise, kasutamise ja levitamise osas?
  5. Milliseid turbeprotseduure kasutatakse ESG kontrolli all oleva teabe kadumise, väärkasutuse või muutmise kaitsmiseks.
  6. Kuidas kasutajad saavad teabe ebatäpsusi parandada.

TRUSTe sertifitseeritud privaatsus

Kõigi meie privaatsustavade kohta tekkivate päringute või küsimuste korral võite alati ühendust võtta meie tugimeeskonnaga aadressil support@enigmasoftware.com . Kui teil on lahendamata privaatsus- või andmekasutusprobleem, mida me ei ole rahuldavalt lahendanud, võtke ühendust meie USA-s asuva kolmanda osapoole vaidluste lahendamise pakkujaga (tasuta) aadressil https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .

Teabe kogumine ja kasutamine

ESG on oma veebivaradel kogutud teabe ainuomanik. ESG kogub oma kasutajatelt teavet meie veebisaitide mitmes erinevas punktis kooskõlas kehtivate andmekaitseseadustega ning rangelt meie äritegevuse ja kasutajate mugavuse tagamiseks vajalikel eesmärkidel. Pange tähele, et ettevõtte EnigmaSoft Ltd. toote SpyHunter 5 privaatsuspraktikaid reguleerib EnigmaSoft Ltd. välja antud eraldi privaatsuspoliitika, mis on saadaval aadressil https://www.enigmasoftware.com/esg-privacy-policy/ .

Registreerimine

ESG teenuste kasutamiseks mis tahes tasemel peab kasutaja esmalt täitma registreerimisvormi. Registreerimisel peab kasutaja esitama kontaktandmed (nt nimi ja e-posti aadress) ning kordumatu identifikaatori. Kasutame seda teavet kasutajaga ühenduse võtmiseks meie saidi teenuste kohta, mille vastu kasutaja on huvi tundnud.

Tellimine ja maksmine

Võime kasutada turustuspartnereid ja usaldusväärseid kolmandatest isikutest maksete töötlejaid, et aidata meil hallata meie toodete ja teenuste eest tellimusi, arveid ja maksete töötlemist. Kui kasutaja maksab mõne meie toote või teenuse tellimuse eest või ostab selle, peab kasutaja sisestama teabe veebipõhise tellimisvormi kaudu. Kasutaja või keegi kasutaja organisatsioonist peab esitama kontaktteabe (nt nimi, ettevõtte nimi, telefoninumber, e-posti aadress ja arveldusaadress) ja finantsteabe (nt krediitkaardi number ja aegumiskuupäev). Meie ja meie turustuspartnerid ja kolmandatest osapooltest maksetöötlejad võime koguda ka kasutaja Interneti-protokolli (IP) aadressi ja riistvara ID-d. Võime taotleda ja saada turustuspartnerilt ja kolmandast osapoolest maksete töötlejalt koopiat kasutaja ja meie vahelisest maksete ajaloost.

Kui kasutaja edastab oma teabe meie turustuspartnerile või kolmandast osapoolest maksetöötlejale, reguleerivad kasutaja isikuandmete kasutamist selle kolmanda osapoole teenusetingimused ja privaatsuspoliitika. Ostuvormil on link nii teenusetingimustele kui ka privaatsuspoliitikale. Kasutaja peab nõustuma mõlemaga enne meie toodete ja teenuste ostmist või tellimist, mis on hangitud koostöös meie turustuspartnerite või kolmandatest osapooltest maksetöötlejatega.

Võime saada kasutaja finantsteavet (nt krediitkaardi tüüp, aegumiskuupäev ja krediitkaardi numbri neli viimast numbrit) koos muude isikuandmetega kolmandast osapoolest maksete töötlejalt. Kolmandast osapoolest maksete töötleja võib meile maksetaotluste tegemiseks anda ka kordumatuid autentimismärke. Seda teavet kasutatakse maksetaotluste tegemiseks või kasutaja registreerimiseks automaatselt uuendatavale tellimusele, mis nõuab tulevikus automaatseid makseid.

Kui otsustate osta tooteid meilt, meie sidusettevõtetelt ja/või usaldusväärsetelt äripartneritelt, et hõlbustada teie toodete ostmist, siis meie, meie sidusettevõtted ja/või usaldusväärsed äripartnerid (sealhulgas kolmandatest osapooltest maksete töötlejad võivad kasutada teie esitatud makseteavet või isikuandmeid meilt teie ostude töötlemiseks).

Selleks, et saaksime nõuetekohaselt täita oma kohustusi kasutajate ees, võib meil olla vajalik täiendada saadud teavet kolmandatest osapooltest pärit teabega. Näiteks võime kontrollida krediitkaarditehingute arveldusaadressi. Nendest kolmandate osapoolte allikatest saadud teavet säilitame viisil, mis on kooskõlas meie privaatsuspoliitikaga.

Teabe kasutamine

Vastavalt käesoleva privaatsuspoliitika sätetele ja privaatsuspoliitikas loetletud juriidilistele eranditele ei avalda ESG kolmandatele isikutele meie kasutajate poolt meie veebisaitidele üles laaditud e-posti aadresse ESG toodete või teenuste kasutamise eesmärgil. Oma varasemate ja jätkuvate eesmärkide saavutamiseks pakkuda kasutajatele meie toodete ja teenuste täiustusi ning ajakohast tehnilist tuge, võime aeg-ajalt jagada kasutajate isikuandmeid oma sidusettevõtete ja/või usaldusväärsete äripartneritega – näiteks kolmandatest isikutest maksetöötlejatena või teistena. Kogume ja kasutame teavet, mida kasutaja meile, meie sidusettevõtetele või mõnele meie usaldusväärsele äripartnerile otse edastab, näiteks teavet, mida kasutaja annab meie toodetele ja teenustele juurde pääsedes, neid kasutab või ostes, teavet selle kohta, kuidas kasutaja neile juurde pääseb ja navigeerib. , ning kasutab meie tooteid ja teenuseid ning teavet, mida kasutaja meiega suhtlemisel, sealhulgas klienditoe jaoks, annab. Samuti võime töödelda ja analüüsida teavet skannimistest, mida kasutaja meie tooteid ja teenuseid kasutades teostab, nagu allpool kirjeldatud.

Kui kasutaja kasutab tasulist tellitavat toodet või teenust, saadetakse ja võetakse vastu tema kasutajanimi ja parool iga suhtluse ajal turvalisuse, autentimise ja kontrollimise eesmärgil ning arveldusvaidluste lahendamiseks. Maksekaardi- ja muud finantsteavet kogume meie ja meie kolmandatest osapooltest maksete töötlejad.

Tellimuse uuendamise või taastamise hõlbustamiseks võime meie või meie kolmandatest osapooltest maksetöötlejad säilitada ka mitterahalist kontaktteavet ning tugi- ja skannimisloge klientide jaoks, kelle litsentsid on aegunud.

Teie isikuandmeid säilitatakse ainult selgetel ja seaduslikel eesmärkidel. Kõiki isikuandmeid töödeldakse õiglaselt ja vastavalt eesmärkidele, milleks need saadi.

Kasutame teie teavet järgmistel eesmärkidel:

  • pakkuda teile meie tooteid ja teenuseid;
  • teie sobivuse kindlaksmääramine meie toodete ja teenuste jaoks ning isikupärastamiseks;
  • meie toodete ja teenuste hooldamine ja täiustamine ning uute väljatöötamine;
  • teile pakutavate toodete ja teenuste haldamine ja haldamine, klienditoe pakkumine, teie kui kasutaja autentimine, tasu võtmine ja maksete töötlemine, vaidluste ja arvelduspäringute uurimine, võimalike summade sissenõudmine ja tellimuste täitmiseks meie tooted ja teenused;
  • meie toodete ja teenuste, meie töötajate, teiste kasutajate ja avalikkuse ohutuse ja turvalisuse edendamine ning kahtlaste tegevuste või meie eeskirjade rikkumiste uurimine;
  • pakkuda teile teavet meie ning meie seotud ettevõtete ja sidusettevõtete toodete ja teenuste kohta;
  • uuringute (nagu on sätestatud E osas (Kolmanda osapoole lingid ja sisu)) ja analüüside läbiviimine meie pakutavate toodete ja teenuste kvaliteedi tõstmiseks ja parandamiseks; ja/või
  • nagu on lubatud või nõutud mis tahes meie suhtes kohaldatava seaduse või määrusega või tulenevalt teie suhtlusest meiega.

Õiguslikud alused

Toetume mitmetele õiguslikele alustele, et koguda, kasutada, jagada ja muul viisil töödelda teavet, mis meil on teie kohta käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud eesmärkidel. Need õiguslikud alused hõlmavad järgmist:

  • kui see on vajalik meie veebisaidi, rakenduste, tarkvara, teenuste ja muude toodete kasutamiseks;
  • kui olete andnud nõusoleku töötlemiseks, kui see on kohaldatav ja/või nõutav või muul viisil üldiselt lubatud, mille võite igal ajal tagasi võtta;
  • et me täidaksime juriidilist kohustust, kohtumäärust või kasutaksime seaduslikke õigusi või kaitsksime juriidilisi nõudeid;
  • kui see on vajalik teie või teiste eluliste huvide kaitsmiseks;
  • kui see on vajalik lepingu täitmise tagamiseks;
  • kui olete teabe ilmselgelt avalikustanud;
  • kui see on vajalik avalikes huvides; ja/või
  • kui see on vajalik meie või kolmanda isiku õigustatud huvides.

Meie õigustatud huvid

Töötleme teie teavet mõne või kõigi järgmistest õigustatud huvidest lähtuvalt:

  • Toodete ja teenuste turvalisena hoidmine: kasutame teie teavet vastavalt vajadusele, et järgida meie ja meie klientide õigustatud huve, et tagada meie toodete ja teenuste turvalisus, näiteks rakendades ja täiustades turvameetmeid ja kaitset, kaitstes turvarikkumiste eest. , pettus ja rämpspost.
  • Toodete ja teenuste pakkumine, täiustamine ja arendamine: kasutame teie teavet toodete ja teenuste pakkumiseks ja edasiarendamiseks. Teeme seda vastavalt oma õigustatud huvidele pakkuda kõigile oma klientidele pidevalt turvalist pakkumist.
  • Sujuvate teenuste pakkumine kogu meie ettevõtete rühmas: kui tooted ja teenused nõuavad meie sidusettevõtete, tütarettevõtete või seotud ettevõtete kaasamist, jagame nendega teie teavet teenuste ja toodete pakkumiseks, haldamiseks ja täiustamiseks.

Küpsised ja muud jälgimistehnoloogiad

Meie ja meie partnerid, sidusettevõtted ja teenusepakkujad kasutame teile oma toodete ja teenuste pakkumiseks küpsiseid, majakaid, silte, skripte ja seotud tehnoloogiaid (nimetatakse ühiselt "küpsisteks" ). Meie toodetele või teenustele ligi pääsedes või neid kasutades nõustute küpsiste kasutamisega käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud viisil. Palun ärge kasutage meie tooteid või teenuseid, kui teile ei meeldi küpsiste kasutamise viisid.  

Mis on küpsis?

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis saadetakse serverist ja salvestatakse kasutaja arvutisse või muusse seadmesse. Kui kasutaja külastab veebisaiti või rakendust rohkem kui korra, saadab brauser küpsised veebisaidile või rakendusele tagasi, võimaldades veebisaidil või rakendusel kasutaja ära tunda ja meelde jätta näiteks tema isikupärastatud andmed ja eelistused. Lisateavet küpsiste kohta ja üksikasju nende haldamise või keelamise kohta leiate veebisaidilt https://www.aboutcookies.org .

Kas me kasutame küpsiseid?

Jah. Võime saada teavet teie üldise Interneti-kasutuse kohta, kasutades küpsiseid, mis tavaliselt salvestatakse teie arvuti kõvakettale või muusse seadmesse.

Millal me küpsiseid kasutame?

Kasutame küpsiseid, kui navigeerite või külastate meie tooteid ja teenuseid. Näiteks kui naasete meie veebisaidile pärast sisselogimist, edastavad küpsised meie veebisaidile teavet, et veebisait teid mäletaks. Küpsised aitavad meil oma tooteid ja teenuseid kasutada ja täiustada, teid autentida ning pakkuda paremat ja isikupärasemat teenust.

Küpsiseid kasutame ka siis, kui kasutate meie teenuste osi, mis võimaldavad teil osta meie tooteid, näiteks meie ostukorvi funktsiooni.

Mis tüüpi küpsiseid me kasutame?

Kasutame küpsiseid peamiselt oma toodete ja teenuste toimimiseks, haldamiseks ja turvalisuse tagamiseks, toodete ja teenuste täiustamiseks, suundumuste analüüsimiseks ja muude teenuste haldamise seaduslike eesmärkide täitmiseks.

Praegu kasutame küpsiseid järgmistel eesmärkidel:

  • Meie teenuse kasutamine: kasutame küpsiseid seansi- ja olekuandmete jälgimiseks, et teada saada, kuidas teie ja teised kasutajad meie teenuseid kasutavad ja kui hästi need toimivad. See võimaldab meil tuvastada vigu, õppida, kuidas meie teenused toimivad, ning aja jooksul oma teenuseid täiustada ja arendada. Samuti kasutame küpsiseid selleks, et meeles pidada, kas olete meie küpsisebännerit näinud.
  • Turvalisus: kasutame küpsiseid, et lubada ja toetada oma turvafunktsioone ning aidata meil tuvastada pahatahtlikku tegevust ning meie müügitingimuste ja lõppkasutaja litsentsilepingu rikkumisi.
  • Eelistused: kasutame ajutisi seansiküpsiseid, mis võimaldavad teie brauseril meeles pidada, milliseid meie veebisaidi lehti on juba külastatud ja millise keele olete valinud. Seda teavet võidakse kasutada meie veebisaidi ja serverite parandamiseks, haldamiseks ja probleemide diagnoosimiseks.  

Kolmanda osapoole küpsised

Mõned meie teenustele seatud küpsised ei pruugi olla meiega seotud ega meie kontrolli all ning need võivad pärineda mõnelt meie partnerilt, sidusettevõttelt või teenusepakkujalt. Me ei kontrolli nende küpsiste kasutamist ega pääse neile juurde küpsiste toimimise tõttu, kuna küpsistele pääseb juurde ainult osapool, kes need algselt määras.

Nende küpsiste kohta lisateabe saamiseks peaksite kontrollima vastava kolmanda osapoole veebisaiti.

Kuidas keelduda küpsiste kasutamisest

Saate muuta oma brauseri või rakenduse seadeid nii, et seade hoiataks teid iga kord, kui küpsis saadetakse, või lülitada kõik küpsised välja. Iga veebibrauser või rakendus on erinev, seega vaadake palun oma brauseri või rakenduse "abi" menüüd, et saada teada, kuidas küpsiste eelistusi muuta. Kui aga keelate küpsised, ei ole teil juurdepääsu teatud funktsioonidele, mis võivad muuta meie veebisaidi sirvimise ja meie teenuste kasutamise sujuvamaks ning mõned meie teenused ei pruugi teile saadaval olla.

Kui soovite teatud kolmanda osapoole küpsistest loobuda, tutvuge vastava kolmanda osapoole veebisaidi või privaatsuspoliitikaga ning oma brauseri küpsiste sätetega.

Enamik brausereid võimaldab teil valida, kas nõustute küpsistega või mitte. Oleme lisanud lingid mõnele veebibrauserite küpsiste eelistuste lehtedele:

Küpsiste loend

Järgnev on loetelu küpsistest, mida kasutatakse või võidakse aeg-ajalt kasutada meie veebisaitidel, teenustes ja toodetes:

Vajalik

Need küpsised on vajalikud meie veebisaitide/teenuste/toodete üldiseks toimimiseks ja võimaldavad teil veebisaitidel/teenustes/toodetes navigeerida.

Allikas Küpsise nimed Eesmärk Rohkem informatsiooni
EnigmaSoft autoplay_* ip2country jsCookieCheck redirect_country locale
ma_user_* ma_username_* ui_lang
Kasutajate isikupärastamine, eelistused ja seotud seaded. EnigmaSofti privaatsuspoliitika ja küpsiste poliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/

Reklaam

Need küpsised on üldiselt seotud reklaami- ja kasutajamõõdikutega ning neid kasutatakse meie veebisaitide/teenuste/toodete teile edastamise parandamiseks.

Allikas Küpsise nimed Eesmärk Rohkem informatsiooni
EnigmaSoft rd_campaign_id rd_media_partner_id rd_tracker_id rw_affiliate_id rw_session_id Mõõtmised ja mõõdikud, mis on seotud sellega, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad, navigeerivad ja sellega suhtlevad. EnigmaSofti privaatsuspoliitika ja küpsiste poliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.enigmasoftware.com/enigmasoft-privacy-policy/
Facebook _fbp Tavaliselt kasutatakse reklaami või postituse määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Facebooki küpsiste poliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.facebook.com/policy/cookies/ Facebooki privaatsuspoliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.facebook.com/about/ privaatsus
Google __Turvaline-3PAPISID __Turvaline-3PSID
__Secure-3PSIDCC
SIDCC
HSID
SID
SAPISID
APISID
1P_JAR
DV
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Google'i küpsiste eeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage: https://policies.google.com/technologies/cookies . Lisateavet Google'i privaatsuspoliitika kohta leiate aadressilt https://policies.google.com/privacy
Google'i DoubleClick IDE Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. DoubleClicki (Google) küpsiste eeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage: https://policies.google.com/technologies/cookies . Lisateavet DoubleClicki (Google) privaatsuspoliitika kohta leiate aadressilt https://policies.google . .com/privacy Reklaamiseadete kohandamiseks DoubleClickiga külastage aadressi https://adssettings.google.com/authenticated
Microsofti Bing SRCHHPGUSR
ipv6
_EDGE_S
_SS
SRCHUSR
MUID
SRCHD
SRCHUID
_HPVN
MUIDB
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Bingi (Microsofti) privaatsus-/küpsistepoliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement Reklaamiseadete kohandamiseks Bingiga külastage aadressi https://account.microsoft . .com/privacy/ad-settings/
Quora m-tz
m-varane_v
m-b_range
Prl
m-b_lax
mb
m-uid
m-css_v
m-ans_frontend_early_version
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Quora küpsiste eeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage : https://www.quora.com/about/cookies . Lisateabe saamiseks Quora privaatsuspoliitika kohta külastage: https://www.quora.com/about/privacy
Microsofti LinkedIn AMCV_*
AMCVS_*
lidc
lissc
bcookie
lang
G_ENABLED_IDPS JSESSIONID
bscookie
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. LinkedIni küpsiste poliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy Lisateabe saamiseks LinkedIni privaatsuspoliitika kohta külastage: https://www.linkedin.com/legal /privaatsuspoliitika
Twitter _twitter_sess
ct0
külalise_id
isikupärastamise_id
gt
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Twitteri küpsiste poliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies Twitteri privaatsuspoliitika kohta lisateabe saamiseks külastage: https://twitter .com/en/privacy Reklaamiseadete kohandamiseks Twitteriga külastage aadressi https://help.twitter.com/en/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads
YouTube Google'ilt YSC
VISITOR_INFO1_LIVE
Tavaliselt kasutatakse reklaami määramiseks, millel kasutaja meie veebisaidile jõudmiseks klõpsas. Google'i küpsiste eeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage: https://policies.google.com/technologies/cookies . Lisateavet Google'i privaatsuspoliitika kohta leiate aadressilt https://policies.google.com/privacy

Toimivus, analüüs ja uuringud

Need küpsised on üldiselt seotud analüütikaga, mille eesmärk on parandada ja tõhustada meie veebisaitide/teenuste/toodete tarnimist ja pakkumist kasutajatele.

Allikas Küpsise nimed Eesmärk Rohkem informatsiooni
Alexa Analytics __kasvav __auc Mõõtmised ja mõõdikud, mis on seotud sellega, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad, navigeerivad ja sellega suhtlevad. Lisateabe saamiseks Alexa privaatsus-/küpsistepoliitika kohta külastage: https://www.alexa.com/help/privacy
Google Analytics _ga _gat_UA-*
_gid
Mõõtmised ja mõõdikud, mis on seotud sellega, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad, navigeerivad ja sellega suhtlevad. Lisateavet Google'i küpsiste eeskirjade kohta leiate aadressilt https://policies.google.com/technologies/cookies . Lisateabe saamiseks Google'i privaatsuspoliitika kohta külastage: https://policies.google.com/privacy . kõigi veebisaitide Google Analyticsi küpsistest väljumiseks külastage aadressi https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Leadfeeder _lfa Mõõtmised ja mõõdikud, mis on seotud sellega, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad, navigeerivad ja sellega suhtlevad. Leadfeederi küpsiste eeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage: https://www.leadfeeder.com/cookies-and-tracking/ Lisateavet Leadfeederi privaatsuspoliitika kohta leiate aadressilt https://www.leadfeeder.com/ privaatsus/

Logifailid

Nagu enamik veebisaite, kasutavad meie serverid logifaile trendide analüüsimiseks, saidi haldamiseks, kasutajate liikumise jälgimiseks ja üldiseks kasutamiseks laia demograafilise teabe kogumiseks. Võime jälgida teavet, mida teie brauser või meie toote(de) kasutamine meile annab (sealhulgas teatud navigeerimis- ja/või käitumisandmed), et aidata meil oma toodet(sid) täiustada ja arendada ning pakkuda kasutajatele täiustatud teenuseid ja värskendada teavet. . See teave võib hõlmata Interneti-protokolli (IP) aadresse, brauseri tüüpi, Interneti-teenuse pakkujat (ISP), viitavaid/väljuvaid lehti, meie saidil vaadatud faile (nt HTML-lehed, graafika jne), operatsioonisüsteemi, kuupäeva/kellaaega. tempel ja/või klikivoo andmed. Samuti kasutame jälgimisteenuseid, et aja jooksul täiustada oma tooteid ja kaaluda strateegiaid, kuidas pakkuda kasutajatele ajakohaseid tooteid. Nende hulka võivad kuuluda Google, Microsoft, Facebook ja Alexa. Samuti kasutame aeg-ajalt jälgimisanalüüsi meetmeid oma toodete ja meie sidusettevõtete või usaldusväärsete äripartnerite toodete kasutamisel, et pakkuda teile kvaliteetseid tooteid ja täiustada oma tooteid ning pakkuda teile teavet saadaolevate toodete ja teenuste kohta. . Samuti võime andmeid kasutada teile toe ja tehnilise abi pakkumiseks. Eeltoodud teave võib olla seotud teie kontoga sõltuvalt meie erinevatest jälgimismeetoditest, et parandada meie tooteid ja teenuseid ning toetada teie kasutamist.

Kasutaja sisu

Võime koguda kasutaja sisu ja/või sellega seotud andmeid (sealhulgas navigatsiooni- ja/või käitumisandmeid), mida võidakse edastada, töödelda või salvestada meie toote(de) abil. Samuti võime koguda teavet teie seadmes olevate failide kohta, näiteks failinime, faililaiendi, faili suuruse ja kausta nime, samuti teie andmete/failide otsingu- ja juurdepääsutoimingute kohta.

Seadme andmed

Kogume tehnilist teavet selle seadme tüübi kohta, mida kasutate meie toote(de)le juurdepääsuks (nt seadme tüüp, IP-aadress või riistvara ID), et aktiveerida kontosid või pakkuda tugiteenuseid.

Flash LSO-d

Võime sisuteabe ja eelistuste salvestamiseks kasutada kohalikke jagatud objekte (LSO-sid), nagu Flash. Kolmandad osapooled, kellega teeme koostööd meie veebisaidil teatud funktsioonide pakkumisel või teie veebisirvimistegevusel põhinevate reklaamide kuvamisel, võivad teabe kogumiseks ja salvestamiseks kasutada LSO-sid, nagu Flash. Erinevad brauserid võivad pakkuda HTML5 LSO-de eemaldamiseks oma haldustööriistu. Flashi LSO-de haldamiseks külastage aadressi https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html .

Reklaam

Teil on alati võimalus valida, kas ja kuidas reklaamiga suhtlete (näiteks klõpsates pakkumise kohta lisateabe saamiseks). Nõustute, et kasutamise või juurdepääsu ajal võivad meie tooted näidata teile meie teiste toodete ja pakkumiste reklaame. Võime paigutada oma toodete reklaame ka erinevatele kolmandate osapoolte veebisaitidele ja platvormidele ning selle tulemusena võite näha meie toodete reklaame, kui külastate Google'it, YouTube'i, Facebooki ja/või mitmesuguseid muid veebisaite ja platvorme. Võime paluda nende veebisaitide/platvormide omanikel esitada meie reklaame teatud demograafilistele rühmadele, näiteks üle 25-aastastele naistele või kõigile veebisaidi külastajatele, kes on Iirimaal. Kolmandate osapoolte veebisaidid/platvormid võivad kasutada teavet, mis neil juba kasutaja kohta on, või paigutada kasutaja brauserisse küpsiseid või sarnaseid jälgimistehnoloogiaid, et otsustada, milliseid reklaame kasutaja näeb, sealhulgas potentsiaalselt meie reklaame. Kui soovite huvipõhisest reklaamimisest loobuda ja asute Euroopa Liidus, külastage järgmist URL-i: https://www.youronlinechoices.eu . Kui asute mujal, külastage järgmist URL-i: https://optout.aboutads.info . Näete endiselt reklaame, kuid teie kuvatavad reklaamid on tõenäoliselt teie ja teie huvide jaoks vähem asjakohased. Kui kasutajal on küsimusi või muresid nendel kolmandate osapoolte veebisaitidel/platvormidel kuvatavate reklaamide kohta või kui tal on üldiselt küsimusi nende saitide privaatsustavade kohta, soovitame neil tutvuda nende saitide privaatsuseeskirjadega või küsida nende saitide omanikud.

Turundus

Teie nõusolekul, kui ja kui see võib olla kohaldatav ja/või nõutav või muul viisil üldiselt lubatud, võime kasutada teie teavet meie, meie sidusettevõtete ja/või usaldusväärsete äri-/äripartnerite jaoks teiega ühenduse võtmiseks ja/või reklaami-/turundusmaterjali saatmiseks. suhtlust ja/või teiega otse ühendust e-posti, posti, telefoni, mobiiltelefoni, tekstisõnumi, SMS-i või muude elektrooniliste vahenditega mis tahes eesmärgil, sealhulgas teabe edastamiseks erinevate rakenduste, teenuste, toodete, eripakkumiste, allahindluste, kupongide, uudiste kohta, ja sündmused, mis võivad teile huvi pakkuda. Teil on õigus paluda meil lõpetada teie isikuandmete töötlemine otseturunduse eesmärgil. Kui soovite seda õigust kasutada, võite järgida meie tellimusest loobumise juhiseid, nagu leiate meie veebisaidilt. Meie nõustamiseks on juhised "Tühista tellimusest" või turundusteadete link "Tühista tellimine".

Teenusteated

Harvadel juhtudel on vaja välja saata rangelt teenusega seotud teadaanne. Näiteks kui meie teenus on hoolduse tõttu ajutiselt peatatud, võime saata kasutajatele meili. Need teatised ei ole reklaami iseloomuga.

Kasutajatugi

Suhtleme kasutajatega regulaarselt, et pakkuda soovitud teenuseid ja nende kontodega seotud probleeme. Vastame e-posti või telefoni teel, vastavalt kasutajate soovidele.

Spämm

ESG-l on väärkasutuse suhtes nulltolerants.

Teabe jagamine

Jagame teie isikut tuvastavat teavet kolmandate osapooltega ainult käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud viisil. Me ei müü teie isikut tuvastavat teavet kolmandatele isikutele, kuna me mõistame, et seda mõistet kasutatakse meie äritegevuses tavaliselt või tavaliselt. Pidage meeles, et õigluskohtutel, näiteks USA pankrotikohtutel, võivad teatud asjaoludel olla volitused teie isikuandmete müümiseks või edastamiseks kolmandale osapoolele. Teie käest kogutud teave võidakse seoses meie äritegevusega edastada kolmandatele isikutele. Seda võivad töödelda ka need kolmandad osapooled ja/või meie ja nende vastavad töötajad ja teenusepakkujad. Me võtame kasutusele meetmed tagamaks, et need kolmandad osapooled töötlevad andmeid ainult meie juhiste kohaselt ja võtame teie andmete kaitsmiseks asjakohaseid turvameetmeid. Andmete esitamisega nõustute oma isikuandmete sellise edastamise, säilitamise või töötlemisega meie poolt. Võime teie teavet avaldada järgmistele kolmandatele osapooltele:

  • meie seotud ettevõtted, tütarettevõtted, sidusettevõtted või meie turustus- või äripartnerid ja muud ettevõtted, kellega me koostööd teeme;
  • meie professionaalsed nõustajad, et nad saaksid meid nõustada;
  • kolmandatest isikutest teenusepakkujad, näiteks meie maksetöötlejad, kui see on vajalik meile teenuste osutamiseks või teie soovitud toodete ja teenuste pakkumiseks;
  • meie tehnoloogia pakkujad, sealhulgas need, kes hostivad teie andmeid meie nimel ja pakuvad meile teatud IT-tuge ja IT-professionaalseid teenuseid; ja/või
  • äripartnerid ja/või võimalikud omandajad või investorid (ja meie ja/või nende nõustajad) ettevõtte ümberkorraldamise või kogu või osa meie vara või äritegevuse üleandmise/müügi hõlbustamise või elluviimise kontekstis.

Kui seadus seda nõuab või lubab, jätame endale õiguse avaldada isikuandmeid ilma teie nõusolekuta ja/või teiega konsulteerimata, kui usume, et see on asjakohane meie juriidiliste kohustuste täitmiseks, meie toodete, teenuste ja süsteemide turvalisuse kaitsmiseks. ja sellega seotud tehnoloogiaid, et ennetada ja minimeerida pettuse tagajärgi ning muul viisil kaitsta meie õigustatud huve ja/või meie töötajate, kasutajate või avalikkuse õigustatud huve. Meie toote(de) kasutamisel võidakse teid lingi kaudu ümber suunata kolmandate osapoolte veebisaitidele. Nende veebisaitide ja nendega seotud teenuste kasutamisele kehtivad nende kolmandate osapoolte kasutustingimused, EULA, privaatsuspoliitika, juriidilised nõuded, küpsisepoliitika ja/või muud tingimused/tingimused ja eeskirjad. Vaadake üle nende veebisaitide konkreetsed privaatsuspoliitika ja tingimused, kuna me ei vastuta nende eest.

Rahvusvahelised andmeedastused

Tegutseme globaalsel alusel. Sellest tulenevalt võidakse teie isikuandmeid edastada ja säilitada väljaspool teie asukohta asuvates riikides, mille suhtes kehtivad erinevad andmekaitsestandardid. Astume asjakohased meetmed tagamaks, et isikuandmete edastamine on kooskõlas kohaldatavate seadustega ja et seda juhitakse hoolikalt, et kaitsta teie privaatsusõigusi ja -huve ning edastamine piirdub riikidega, mis pakuvad piisavat õiguskaitse taset või kus me võib olla rahul, et teie privaatsusõiguste kaitsmiseks on kehtestatud alternatiivsed meetmed. Seega, kui edastame teie isikuandmeid väljapoole ESG-d või kolmandatele isikutele, kes võivad aidata meil meie tooteid pakkuda, võtame neilt lepingulised kohustused teie isikuandmete kaitsmiseks; või kui saame õiguskaitseorganitelt või reguleerivatelt asutustelt teabepäringuid, kaalume neid taotlusi hoolikalt enne mis tahes isikuandmete avaldamist. Teil on õigus meiega ühendust võtta, et saada lisateavet kaitsemeetmete kohta, mille oleme rakendanud, et tagada teie isikuandmete piisav kaitse nende edastamisel, nagu on kirjeldatud jaotises.

Juriidiline vastutusest loobumine

Kuigi teeme kõik endast oleneva, et säilitada kasutaja privaatsus, võib meil olla vaja avalikustada isikut tuvastavat teavet, kui seadus seda nõuab, kui usume heauskselt, et selline toiming on vajalik käimasoleva kohtumenetluse, kohtumääruse või kohtumenetluse järgimiseks. meie veebisaidil või kui usume heas usus, et avalikustamine on vajalik meie õiguste kaitsmiseks, teie ja teiste turvalisuse kaitsmiseks või pettuste uurimiseks. Näiteks võib ESG avaldada isikut tuvastavat teavet õiguskaitseorganitele, teistele valitsusametnikele või kolmandatele isikutele vastuseks kriminaal- või tsiviilkutsetele. Teatud olukordades võidakse ESG-lt nõuda isikut tuvastava teabe avaldamist vastuseks ametiasutuste seaduslikele taotlustele, sealhulgas riigi julgeoleku- või õiguskaitsenõuete täitmiseks.

Kolmandast isikust vahendajad

Nagu märgitud, kasutame kasutajatele kaupade ja teenuste eest arvete esitamiseks krediitkaartide/maksete töötlemiseks üht või mitut kolmandat osapoolt ja/või usaldusväärset äripartnerit. Need ettevõtted ei säilita, jaga, salvesta ega kasuta isikut tuvastavat teavet mis tahes teisestel eesmärkidel. Need ettevõtted on volitatud kasutama teie isikuandmeid ainult siis, kui see on meile nende teenuste osutamiseks vajalik.

Äritegevuse üleminekud

Juhul, kui ESG läbib äritegevuse ülemineku, näiteks ühinemise, teise ettevõtte omandamise või osa oma varast müümise, on kasutajate isikut tuvastav teave enamikul juhtudel osa üleantud varadest. Kasutajaid teavitatakse enne nende isikut tuvastava teabe omaniku või kontrolli muutumist. Kui äritegevuse ülemineku tulemusena kasutatakse kasutajate isikut tuvastavat teavet kogumise ajal märgitust erineval viisil, antakse neile võimalus mitte lasta oma teavet sellisel erineval viisil kasutada, nagu on kirjeldatud muudatuste teatamise jaotist allpool.

Lingid

ESG veebisaidid sisaldavad linke teistele saitidele. Pange tähele, et ESG ei vastuta selliste muude saitide privaatsustavade eest. Julgustame oma kasutajaid meie saitidelt lahkudes olema teadlikud ja lugema iga isikut tuvastavat teavet koguva veebisaidi privaatsuspoliitikat. See privaatsuspoliitika kehtib ainult ESG veebisaitide kogutud teabe kohta. ESG-l on reklaami- ja sidussuhted kümnete kolmandate osapoolte saitidega, mis suunavad huvitatud osapooled meie saitidele. Nendel saitidel kogutav teave ei kuulu selle poliitika egiidi alla.

Küsitlused

Aeg-ajalt võib meie sait küsida kasutajatelt küsitluste kaudu teavet. Nendes küsitlustes osalemine on täiesti vabatahtlik ja kasutajal on seega valik, kas avaldada seda teavet või mitte. Nõutav teave sisaldab tavaliselt kontaktteavet (nt nimi ja aadress) ja demograafilist teavet (nt postiindeksit). Uuringuteavet kasutatakse ESG teenuste kasutamise ja rahulolu jälgimiseks või parandamiseks. Kasutajate isikut tuvastavat teavet ei jagata kolmandate osapooltega. Kuigi me võime nende uuringute läbiviimiseks kasutada vahendajat, ei tohi nad kasutada klientide isikuandmeid mis tahes teisestel eesmärkidel.

Blogi

Meie veebisait võib pakkuda avalikult juurdepääsetavaid ajaveebe. Peaksite teadma, et kogu teavet, mida nendel aladel esitate, võivad teised, kes sellele juurde pääsevad, lugeda, koguda ja kasutada. Kui soovite taotleda oma isikut tuvastava teabe eemaldamist meie ajaveebis või kogukonna foorumist, võtke meiega ühendust aadressil support@enigmasoftware.com . Mõnel juhul ei pruugi meil olla võimalik teie isikut tuvastavat teavet eemaldada. Sel juhul anname teile teada, kui me ei saa seda teha ja miks.

Sotsiaalmeedia vidinad

Meie veebisait sisaldab sotsiaalmeedia funktsioone, nagu Facebooki nupp "Meeldib" ja vidinad ning nupp "Jaga seda" või interaktiivsed miniprogrammid, mis töötavad meie saidil. Need funktsioonid võivad koguda teie IP-aadressi, seda, millist lehte meie saidil külastate, ja seada küpsise, et funktsioon saaks korralikult töötada. Sotsiaalmeedia funktsioone ja vidinaid hostib kas kolmas osapool või majutatakse otse meie saidil. Teie suhtlemist nende funktsioonidega reguleerivad seda pakkuva ettevõtte privaatsuspoliitika.

Turvalisus

ESG võtab kõik mõistlikud ettevaatusabinõud oma kasutajate teabe kaitsmiseks. Kui kasutajad esitavad ESG veebisaitide kaudu tundlikku teavet, on nende teave kaitstud nii võrgus kui ka väljaspool seda. Kui meie registreerimis-/tellimusvormid paluvad kasutajatel sisestada tundlikku teavet (nt krediitkaardi numbrit), on see teave krüptitud ja kaitstud tööstusstandardi SSL-i krüpteerimisprotokolliga. Turvalisel lehel, näiteks meie tasulisel tellimisvormil, lukustub veebibrauserite (nt Microsoft Internet Explorer) allosas olev lukuikoon, mitte lukustamata või avaneb, kui kasutajad lihtsalt surfavad. Kuigi me kasutame tundliku teabe kaitsmiseks võrgus SSL-krüptimist, rakendame kasutajateabe kaitsmiseks ka võrguühenduseta turvameetmeid. Kogu meie kasutajate teave, mitte ainult ülalnimetatud tundlik teave, on meie serverites piiratud. Juurdepääs isikut tuvastavale teabele saavad ainult töötajad, kes vajavad teavet konkreetse töö tegemiseks (näiteks meie arveldusametnikud või klienditeenindajad). Lõpuks on serverid, mis salvestavad isikut tuvastavat teavet, turvalises keskkonnas. Järgime üldtunnustatud standardeid, et kaitsta meile esitatud isikut tuvastavat teavet nii edastamise ajal kui ka pärast selle kättesaamist. Ükski Interneti kaudu edastamise meetod ega elektrooniline salvestusmeetod ei ole siiski 100% turvaline. Seetõttu ei saa me tagada selle absoluutset turvalisust. Kui teil on meie veebisaidi turvalisuse kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil support@enigmasoftware.com .

Teabe täiendamine

Selleks, et ESG saaks nõuetekohaselt täita oma kohustusi kasutajate ees, on meil vaja saadavat teavet täiendama kolmandatest osapooltest pärineva teabega. ESG kontrollib kõigi krediitkaarditehingute arveldusaadressi ja võib saada mõne ärikliendi krediidiaruandeid. Nendest kolmandate osapoolte allikatest saadud teavet säilitatakse viisil, mis on kooskõlas ESG privaatsuspoliitikaga.

Isiku tuvastamise teabe parandamine/värskendamine/kustutamine/deaktiveerimine

Taotluse korral annab ESG teile teavet selle kohta, kas meil on teie isikut tuvastavat teavet. Kui kasutaja isikut tuvastav teave muutub (nt sihtnumber, telefon, e-posti aadress või postiaadress) või kui kasutaja ei soovi enam meie teenust, pakume võimalust kasutajate isikut tuvastavate andmete parandamiseks, värskendamiseks või kustutamiseks/deaktiveerimiseks. Saate teha muudatuse, sisenedes oma kontole veebis või võttes meiega ühendust telefoni või posti teel allpool loetletud kontaktandmetel. Vastame teie juurdepääsutaotlusele 30 päeva jooksul. Säilitame teie teavet nii kaua, kuni teie konto on aktiivne või kuni see on vajalik teile teenuste osutamiseks. Säilitame ja kasutame teie teavet vastavalt vajadusele oma juriidiliste kohustuste täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute jõustamiseks. Selle tulemusena võivad ESG ja kolmandatest osapooltest maksete töötlemise ettevõtted teatud andmeid ja/või ajaloolisi kliendiarveldusandmeid säilitada pikema aja jooksul. Me ei ühenda teie isikut tuvastavat teavet isikut mittetuvastava teabega veebipõhise eelistuste turundamise eesmärgil ilma teie loata. Kohustume oma valduses olevaid isikuandmeid perioodiliselt üle vaatama tagamaks, et isikuandmeid ei säilitata kauem kui on vaja. Mõnel juhul võime kustutada osa teie kohta säilitatavast isikuandmetest, kui lõpetate meie toote(de) kasutamise.

Muudatuste teatamine

Kui otsustame oma privaatsuspoliitikat muuta, postitame need muudatused sellesse privaatsuspoliitikasse ja muudesse kohtadesse, mida peame sobivaks, et meie kasutajad oleksid alati teadlikud sellest, millist teavet me kogume, kuidas me seda kasutame ja millistel asjaoludel, kui üldse. , avaldame selle. Kasutame teavet vastavalt privaatsuspoliitikale, mille alusel teave koguti. Kui aga kavatseme kasutada kasutajate isikut tuvastavat teavet kogumise ajal märgitust erineval viisil, teavitame sellest kasutajaid enne muudatuse jõustumist e-posti teel või teatisega meie veebisaidil. Samuti teavitame kasutajaid enne muudatuse jõustumist rakendusesisese mehhanismi kaudu. Kasutajad saavad valida, kas me kasutame nende teavet sel erineval viisil või mitte. Lisaks, kui teeme oma privaatsuspoliitikas olulise muudatuse, mis ei mõjuta meie andmebaasis juba salvestatud kasutajateavet, postitame oma veebisaidile ja rakendusesisese mehhanismi kaudu kasutajaid muudatusest teavitava silmapaistva teate. Andmete privaatsuse üldmäärus (EL) 2016/679 ("GDPR") annab Euroopa Liidu elanikele täiendavaid õigusi. Need õigused hõlmavad õigust pääseda juurde, parandada, teisele osapoolele edastada ja kustutada teatud meie poolt töödeldud isikuandmeid ning õigust esitada kaebus ELi järelevalveasutustele. Kui olete Euroopa Liidu elanik, ei mõjuta miski selles poliitikas teie õigusi tugineda mis tahes kohaldatavale kohustuslikule Euroopa Liidu andmekaitseseadusele, sealhulgas andmekaitse üldmäärusele (GDPR ). Vastavalt vajadusele tegutseme toodete pakkumisel vastutava töötlejana. Sel määral ja juhul, kui võime olla oma sidusettevõtete ja/või usaldusväärsete äripartnerite andmetöötleja, töötleme isikuandmeid vastavalt kohaldatavatele privaatsuspoliitikatele või juhistele.

Ära jälgi ("DNT")

Me ei pruugi tuvastada teie brauserist või seadmest pärinevaid Do Not Track ("DNT") signaale. Pole veel universaalselt aktsepteeritud standardit, kuidas tõlgendada ja reageerida DNT-signaalidele, mis sageli on vastuolus muude seadistustega. Kui luuakse standardne lähenemisviis, uurime uuesti, kuidas saame DNT-signaalidele asjakohaselt reageerida.

Teade California tarbijatele/elanikele

1. California Consumer Privacy Act of 2018 (CCPA) CCPA alusel on California tarbijatel oma isikuandmete suhtes järgmised õigused.

  • õigus märgata
  • juurdepääsuõigus
  • õigus nõuda kustutamist
  • õigus loobuda isikuandmete müügist
  • õigus võrdsetele teenustele ja hindadele

Olenevalt kasutaja individuaalsetest asjaoludest ja meie äritegevusest võivad Californias meie toodete tarbijatel kehtida järgmised õigused: Õigus tähele panna tähendab, et ettevõte on kohustatud teavitama tarbijaid tarbija isikuandmete kogumise kohas või enne seda isikuandmete kategooriatest. kogutav teave ja nende kategooriate isikuandmete kasutamise eesmärgid. (Käesolev privaatsuspoliitika sisaldab teavet meie tavade kohta.) Juurdepääsuõigus tähendab, et tarbijatel on õigus nõuda, et ettevõte avaldaks kogutud isikuandmete kategooriad, allikate kategooriad, kust isikuandmeid kogutakse, ärilistel eesmärkidel äritegevus, kolmandate isikute kategooriad, kellega ettevõte isikuandmeid jagab, ja konkreetsed isikuandmed, mida ettevõte omab tarbija kohta. (Käesolev privaatsuspoliitika sisaldab teavet meie tavade kohta.) Õigus taotleda kustutamist tähendab, et tarbijatel on õigus nõuda, et ettevõte kustutaks tarbijalt kogutud isikuandmed (teatud seadusega lubatud eranditega). Loobumisõigus tähendab tarbijate õigust suunata ettevõtteid lõpetama oma isikuandmete müümine kolmandatele isikutele. Me ei müü teie isikuandmeid. Avaldame ainult osa teie isikuandmetest, et pakkuda teile Enigma Software Group USA, LLC, meie sidusettevõtete ja/või usaldusväärsete äripartnerite teenuseid, nagu on selgitatud käesolevas privaatsuspoliitikas ja/või meie kohaldatavas EULA/TOSis. Õigus võrdsetele teenustele ja hindadele keelab ettevõtetel diskrimineerida tarbijaid, kes kasutavad oma CCPA õigusi. Täna on meie teenused selles osas tasuta. Kui eelnimetatud CCPA õigused hakkavad kehtima, võib teil olenevalt asjaoludest olla õigus määrata volitatud esindaja, kes esitab teie nimel CCPA alusel taotlusi. Õigus määrata teie poolt volitatud esindaja ametisse, kui see peaks kättesaadavaks muutuma, on tingimuslik ja sõltub esindaja määramise volikirja esitamisest ja piisavatest dokumentidest, mis kinnitavad, et olete sellise ametisse nimetamise kinnitanud nõuetekohaselt ja piisavas vormis. et tagada seaduse nõuetekohane kohaldamine. Kui teil on CCPA ja eelneva kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil support@enigmasoftware.com või helistage meile numbril +1 (888) 360-0646 ja tippige teemareale "Request for California Privacy Information" ja teie sõnumi sisus.

2. California Shine The Light Provisions

California "Shine the Light" seaduse kohaselt on California elanikel, kes esitavad teatud isikuandmeid seoses toodete või teenuste hankimisega isiklikuks, pere- või majapidamiseks kasutamiseks, õigus nõuda ja saada meilt kord kalendriaastas teavet meie jagatud teabe kohta. teiste ettevõtetega nende enda otseturunduse eesmärgil. Vajadusel sisaldaks see teave teabekategooriaid ning nende ettevõtete nimesid ja aadresse, kellega jagasime teavet vahetult eelneva kalendriaasta kohta. Selle teabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil support@enigmasoftware.com või helistage meile numbril +1 (888) 360-0646, lisades oma sõnumi teemareale ja sisusse "Request for California Privacy Information". Edastame teile vastuseks teie e-posti aadressile nõutud teabe. Pange tähele, et mitte kogu teabe jagamine ei kuulu "Shine the Light" nõuete alla ja meie vastuses kaasatakse ainult teave kaetud jagamise kohta. Võime küsida teie identiteedi kinnitamiseks lisateavet. Tarbijaõiguste teatis. California tsiviilseadustiku jaotise 1789.3 alusel edastame California elanikele järgmise konkreetse tarbijaõigustealase teabe:

  • Selle veebisaidi omanik ja haldaja on EnigmaSoft Limited/Enigma Software Group USA, LLC.
  • Kui pole selgesõnaliselt märgitud teisiti, pakutakse seda veebisaiti tasuta.
  • Selle veebisaidi kohta kaebuse esitamiseks või selle veebisaidi kasutamise kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil support@enigmasoftware.com või helistage meile numbril +1 (888) 360-0646. Samuti võite pöörduda kirjalikult California tarbijakaitseministeeriumi tarbijateenuste osakonna kaebuste lahendamise üksuse poole aadressil 400 R Street, Suite 1080, Sacramento, California 95814 või telefoni teel (916) 445-1254 või (800) 952- 5210.

Kontaktinfo

Kui teil on selle privaatsuspoliitika või teie isikuandmete haldamise ja/või teie potentsiaalsete GDPR-i õiguste kohta küsimusi, kommentaare või taotlusi, saatke meile e-kiri aadressil support@enigmasoftware.com või kirjutage meile alloleval aadressil. Enigma Software Group USA, LLC Tähelepanu: Klienditeenindusosakond 3000 Gulf to Bay Blvd. Clearwater, FL 33759 USA Palun sisestage või kirjutage oma päringu teemareale ja sisusse "Privaatsustaotlus" ning selgitage oma taotluse olemust.